Glykering = sockerförgiftad!

juli 8, 2011 kl. 11:03 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer


Man småler lätt när man läser en ny vetenskaplig undersökning från Universty of Warwick i USA. http://www.sciencedaily.com/releases/2011/05/110526204953.htm

Här har forskarna hittat en supervass LDL-kolesterol som består av sockergrupper. Dessa klistrar sig fast på artärväggarna och skapar förtätningar som hindrar blodflödet i artärer och ådror. Denna vetenskapliga studie är den första, som jag träffat på, som direkt påpekar att det är små grupper av sockermolekyler som orsakar t.ex. stroke, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar m.m. Det otroliga är att man liknar sockergrupperna vid ett nytt mycket illasinnat kolesterol. Detta kan förleda folk till att tro att man behöver äta ännu mindre fett och mer kolhydrater.

Våga kalla saker vid sitt rätta namn nämligen att det är sockret/kolhydraterna som står för kanske 80 procent av våra moderna livsstilssjukdomar. Animaliskt/mättat fett är läkande och smörjande för kroppen.

Jag är förstås övertygad om att immunförsvaret får en helt annan förmåga att försvara oss när vi inte ständigt förgiftar oss genom glykering. Därmed faller stora delar av läkemedelsindustrin och läkarnas medicinordinationer platt till marken. De behövs inte!

Hur ser man om man är är utsatt för glykinering/pågående sockerförgiftning? När jag ändrade min kost såg man mycket tydligt att min hud blev mycket friskare och såg mycket friskare ut faktiskt genom att rynkor slätades ut. Dessutom ändrades färgen på mina tänder, från lite gulare färg till helt vita utan någon som helst slipmedel, bara förändrad kost. Allt detta ändrades inte över dagen Jag har kvar en lagning som utgick från min gamla färg på tänderna och den skiljer sig väsentligt från tändernas nuvarande färg. Dessutom har jag inte räknat upp att jag är helt frisk från diabetes, hjärtsjukdom, värk, ledbesvär, prostata m.m.

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. […] enklaste sättet att beskriva ett inflammatoriskt tillstånd är att vi blir försockrade(Glykering) i hela kroppen av en kolhydratrik föda som vi inte är anpassade för. Vi får en felaktig balans […]

  Gilla

 2. […] enklaste sättet att beskriva ett inflammatoriskt tillstånd är att vi blir försockrade(Glykering) i hela kroppen av en kolhydratrik föda som vi inte är anpassade för. Vi får en felaktig balans […]

  Gilla

 3. Har precis läst det Du skriver om glykering,
  bra tydlig beskrivning. Jag kan tipsa om att det finns en tränings och hälso företag i Båstad där idrottare kan testa olika funktioner i kroppen.
  Ett test är mätning av långtidsblodsocker, detta test gör man för att kontrollera att de små blodkärlen i musklerna (kapillärerna) ej är glykerade av socker.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: