Människor över 175 cm får lättare cancer!

juli 21, 2011 kl. 9:24 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer

Det senaste ljuget med statistik presenterades på torsdagskvällen i Rapport. Människor över en viss längd får lättare cancer än människor som är kortare. Någon anledning redovisades inte. Jag tycker att det är genant att Rapport presenterar den här typen av nyheter. Studier och statistik som via snuttifieringar skall bevisa någonting är pinsamt.

Vad skall alla människor över 175 cm göra nu? Oroa sig för att de ska få cancer! Efter mätningar av miljontals människor har man alltså konstaterat att längre personer får cancer lättare. Cancer har givetvis en orsak och det är definitivt inte höjden över havet som avgör om du får cancer eller inte. Enligt den svenska cancerfondens hemsida så är minst 70 procent av all cancer livsstilsbetonat. Dvs att det handlar om hur du lever och framförallt vad du äter. Den tyske forskaren Otto Warburg måste snurra i sin grav av besvikelse eftersom det fortfarande inte finns en sjukvård som tar hans forskningsresultat på allvar. 1926 upptäckte han att cancer inte överlever utan mängder av socker(glukos). En cancercell kräver 200 gånger mer socker än en vanlig cell. Om cancercellen inte får sin dos överlever den inte. Otto Warburg fick Nobelpriset för denna upptäckt 1931. Det som verkligen är pinsamt är att inte denna kunskap används inom sjukvården. Hur många cancerpatienter får några kostråd av sjukvården, när de skickas hem, efter att kirurgerna har skurit bort delar av kroppen?

Vi måste våga vara mer kritiska till den officiella sjukvården och börja kräva att man använder den kunskap som så mödosamt har forskats fram.

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Tänk om människors hälsa hade gått före pengar, vad annorlunda det skulle se ut i bl.a sjukvården och när det gäller mat.

    Gilla

  2. Jag tar mig friheten att generalisera vilt här nu!

    Långa personer är ganska ofta smala av naturen (”långa och gängliga”) och tillhör den där gruppen av människor som kan äta precis vad som helst utan att gå upp i vikt. Du vet, de där som säger ”gå en halvtimmes promenad så kan du äta pizza efteråt utan att gå upp i vikt, det fungerar för mig”. Dessa personer äter enligt min erfarenhet mer skräpmat än de som lättare går upp i vikt (alltså kortare personer) eftersom det inte ger några synliga ”skador” för deras del. Då har vi ju en livsstilsbetonad anledning till att de får cancer oftare och som får nyhetsrubriken att stämma, även om kroppslängden inte är grundorsaken till sjukdomen. Eller?

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: