50 % är sjukligt feta engelsmän!

augusti 3, 2011 kl. 6:50 e m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Befinner mig för tillfället på Mallorca och jag har sett några alldeles otroligt feta personer som alla är från England. Jag uppskattar att ungefär hälften av människorna, som är på samma hotell som oss och från England, är sjukligt feta. Detta gäller alla åldrar, barn, föräldrar och gamla. Om detta är ett genomsnitt för hur situationen i England ser ut så finns det anledning att ta fram den stora varningstriangeln.

Vi äter alla på en bufférestaurang som serverar en rad olika rätter. Att äta buffé passar perfekt för oss som äter enligt LCHF och är på semester. Men det finns också frestelser som berg av pommes frites, kantiner med spagetti och massor av vitt bröd. Dessutom är dessertskålarna fyllda med sötsaker som dallrar när man rör vid dem.

Dessa engelsmän vandrar tillbaka till bordet med rågade tallrikar av pommes frites och mycket lite kött eller fisk. De är de sötaste efterrätterna som går istället för melon och ost. Några damer är så feta att de måste gå sidledes genom vissa dörrar. Det man inte vara möjligt att detta är en naturlig ordning. Ingen av männen verkar kunna knyta skosnörena och just nu fungerar det eftersom det går bra med strandtofflor.

Jag är mycket förvånad och eftersom jag alltid brukar hävda att LCHF-kosten först och främst är hälsa och en förbättring av immunförsvaret och att viktminskning skall ses som en bonus så får jag kanske omvärdera lite åtminstone när det gäller engelsmän. Här bara måste vikten ner med åtskilliga kilo för detta är sjukligt feta människor.

Jag inser nu att min bok som kommer i januari också borde översättas till engelska. Någon som är intresserad?

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: