Diabetes 2 helt i onödan!

augusti 7, 2011 kl. 9:47 f m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Träffade en svensk på semestern som berättade att hasn haft diabetes 2 i 15 år. De sista åren injicerar han insulin morgon och kväll. Han berättade om läkare och dietister som gett honom ett kostprogram för sin sjukdom!!! Av dietisten fick han veta att han skulle ta bort de flesta kolhydraterna och dessutom akta sig för mättat fett. Man tar sig för pannan, vad blir kvar av energin. Denne man gick naturligtvis ännu djupare in i naturalförloppet som innebär att man bara blir sjukare och sjukare men att det är fulständigt naturligt enligt svensk sjukvård!

I avsaknad av kunskap lyckades dietister och läkare göra denne svensk ytterligare sjukare. Man har plockat lite här och där  i kostdebatten och tagit bort större delen av kolhydraterna men fettskräcken fanns kvar så fett fick han heller inte äta. Kvar blev ytterligt lite energi som kroppen skulle leva på vilket medförde att kroppen ställde in sig på svält och därmed sparades allt fett på kroppen.

En antal följdsjukdomar kommer som ett brev på posten till en sådan diet. Bl.a. artros som är en följd av ett metabolt syndrom. Han orkade inte följa kostråden som han fick utan idag äter han enligt tallriksmodellen och fortsätter i det berömda naturalförloppet.

Diabetes 2 är en sjukdom som är helt onödig och lidandet med följdsjukdomar till detta är också helt i onödan. Snart skall han få den hjälp han behöver för att leva ett kvalitativt rikt liv.

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: