Folket mot SLV och kantarellpizza!

september 21, 2011 kl. 5:28 e m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Kantarellpizza är lite av höstens höjdpunkt. Självklart tillagad utan mjöl. Grundreceptet är alltid detsamma https://fethalsa.wordpress.com/?s=pizza

Ovan har jag lagt på krossade tomater, ost plus mycket kantareller och ett halvt paket bacon. Kantarellerna steker jag för sig med bacon. Hur lång tid det tar? C:a 15 minuter alltså lite kortare tid än det tar att beställa och hämta en mjölpizza nere på hörnet.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/09/15/livsmedelsverkets-r-d-visar-att-vi-beh-ver-oberoende-forskning#comments

Gå gärna in på länken ovan och läs en intressant artikel om myndigheternas felaktiga och sjukdomsalstrande kostråd till medborgarna under 50 års tid. Senast i programmet Vetenskapens Värld i Svt visades hur dåligt underbyggda dagens kostråd är från våra myndigheter. Vad ska hända om det visar sig myndigheternas kostråd bygger på undermåliga eller inga studier alls? Kan alla vi som blivit sjuka begära skadestånd?  Vi vet ju att tobaksindustrin har fått betala dyrt, åtminstone i USA, p.g.a. att det är cancerframkallande. Det kan faktiskt vara så att en kosthållning med i genomsnitt 80 procent kolhydrater också är cancerframkallande för många människor. 80 procent kolhydrater är normal konsumtion idag.

Jag vet att det är känsligt att skriva om cancer men även cancerfonden ser sambanden och anser att 70 procent av alla cancersjukdomar är relaterade till livsstil och där kosten tar en stor plats. Det är stor skam att vi lurar människor att tro på läkemedel som inte alls angriper orsaker till livsstilssjukdomarna. Läs gärna mitt inlägg om Friskhus istället för sjukhus https://fethalsa.wordpress.com/?s=friskhus

700000 tusen svenskar med diabetes 2 kanske kan lämna in en gemensam stämningsansökan till Justiekanslern. Men jag är helt övertygad om att alla livsstilssjukdomar hänger ihop inklusive diabetes och har samband. Därför kommer stämningsansökan till JK troligen att omfatta flera miljoner svenskar. Sug på den!

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: