Professor Erlansson talar i egen sak!

december 22, 2011 kl. 5:55 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer

Tack Karl för att du påpekar detta. Denna infernaliska kvinna har egna ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin och kommer själv med ett piller 2012 som ska bota det mesta. I hennes eget bolag, Thylabisko AB, har man tagit fram ett piller som sägs vara framodlat av spenat. Hon påstår saker i tidningarna som direkt gynnar hennes eget företag. t.ex. att mättat fett är farligt.

Jag anser att det är direkt förkastligt att påstå att ett nytt piller löser problemen. Vi har sett många sådana försök förut. Det handlar istället om ett nytt sätt att tänka, nämligen att stärkelsemat/kolhydrater förgiftar kroppen på sikt. Några lite fortare och för andra tar det lite längre tid. Ett fåtal går igenom livet utan att drabbas av detta. Den fettrika maten däremot ger våra kroppar precis rätt mängd energi och inget blir över som förgiftar kroppen.

Jag blir ärligt förbannad när jag tänker på hur många stackare som inte vågar pröva en fungerande metod, LCHF-metoden, när hon skrämmer folk med sina uttalanden.

Hennes åsikter är härmed inte värda ett dugg och bör lämnas därhän. Problemet är att hon verkar ha fina kontakter i media som hela tiden för fram hennes åsikter.

Jag har själv ekonomiska intressen i lchfmatkasse.se och det skäms jag inte ett dugg för. Jag är stolt om jag kan hjälpa människor till ett friskare liv tack vare mina erfarenheter. Jag tror på att det är viktigt att sprida kunskapen om matens läkande egenskaper och naturligtvis även matens inflammationsdrivande egenskaper. Massor av människor kan, genom rätt kunskaper, förebygga sjukdomar och de som redan är i det metabola syndromet kan bli friska. Jag har blivit frisk och så kan även andra bli.

Jag trodde, i min enfald, att Professor Erlansson bara var ytterligare en naiv läkare i sjukvården som inte har tillräckligt med information. Så är det tydligen inte utan hennes gissningar och påståenden gynnar hennes egna ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin.

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Som professor och produktiv författare och föredragshållare har CEA naturligtvis alla kunskaper.

  När hon går ut i media vet hon precis vad hon ska ta fram ur sin kunskapsarsenal för att gynna sitt ärende. Detta ser jag som en självklarhet.

  Svenskarna vet numera också väldigt mycket. Medvetenheten om kostens betydelse för vår hälsa är nu väckt i befolkningen (bort med socker, kolhydraterna, samt normalisering av mättat fettintag) och det känns väldigt omöjligt att detta uppvaknande skulle avstanna. Sådana här utspel vi nu ser är avslöjade från början. Pinsamt för aktörerna. Och ledsamt är det att detta kan fortsätta nu ett decennium in på 2000-talet. Det förstås, affärstrix kommer alltid att finnas!

  Vad gäller kostutvecklingen är det bara att vänta ut generationsskiftet. Hur går det förresten med skiftet av ledarinnehavare? Finns det lobbyarbete som driver nya och upplysta krafter in i styrelserummen? Lita på att de som nu har makten (industrien) jobbar på att deras ersättare ska fortsätta deras linje ännu en generation! Pengar…

  Decemberhälsningar 2011
  Rolf Aronsson

  Gilla

 2. För alla som ännu inte läst boken ”Forsknings-Fusket” av Ralf Sundberg, uppmanar jag att gör det så snart som möjligt. Denna bok förklarar bakgrunden till artiklar som denna av professor Erlansson. Det handlar om medvetet fusk med forskning i ett bestämt syfte. Jävsdeklarationen i Läkartidningen säger inget jäv, så det är ren lögn.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: