Kolhydratförgiftad!

december 28, 2011 kl. 10:14 f m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Min mamma fick sin diabetes ganska sent, hon var närmare 80 år när den debuterade. Hon pratade ofta med mig om att det var något som inte stämde, att hon inte litade på läkarna. Hon fick sina mediciner och sprutor men blev hon bättre? Svaret är nej för hon var inne i det berömda ”Naturalförloppet” där det är fullkomligt normalt att bli sämre hela tiden trots alla mediciner.

Hon anade att något var fel men förstod aldrig vad det var och hon vågade inte utmana läkarna. Då, på den tiden, visste jag inget om diabetes eller andra metabola sjukdomar och kunde därför inte hjälpa Mamma. En dag på väg till sjukhuset för ett besök hos sin diabetesläkare så fick hon en hjärtattack och dog. Hon skulle kliva på bussen när attacken satte in. Hon hade haft sin diabetes i ungefär fem år när hon, helt enligt naturalförloppet, gick och dog.

Min mammas kropp var förgiftad sedan lång tid tillbaka och den debuterande diabetesen var bara ett bevis på att immunförsvaret inte orkade längre. Det fascinerande  var att min kropp liksom min mammas hela tiden fick nya plitor och bruna fläckar på huden. Det var en del av kroppens förgiftning, det förstår jag nu. Genom att producera nya plitor och bruna fläckar på huden talade kroppen om för oss, mamma och mig, att något var fel. Min pappa påtalade detta för mig en dag när vi var och badade att jag hade liknande plitor på huden som min mamma.

Idag har nästan alla mina plitor och bruna fläckar försvunnit från huden. De är borta, puts väck! Frågan man ställer sig är ju återigen hur maten kan betyda så mycket för hälsan. Den enda förändring som har skett, i min kropp, är ju just en förändring från högkolhydratmat till mat med högt fettinnehåll och ett minimum av kolhydrater.

Tidigare hade jag även mycket finnar på kroppen men numera har jag inga finnar alls eller väldigt sällan. Om alla dessa hudfläckar och irritationer bara kan försvinna tack vare en förändrad kost så måste den officiella sjukvården börja titta på detta. Jag tänker på alla cancerpatienter med hudförändringar, våga förändra kosten.

Med ett minimum av kolhydrater i kosten och mycket mättat fett så får kroppen exakt den mängd energi som den behöver. Jag tror att mängden hudförändringar på min och min mammas kropp var resultatet av outnyttjad energi som kroppens celler inte hade användning för. Outnyttjad glukos i blodomloppet kan inte gå ut den naturliga vägen, no 2, utan blir kvar i kroppen som bränsle för inflammationer. Det är vad jag tror på!

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: