Kokosfett rena rama mirakelmedicinen!

februari 19, 2012 kl. 6:50 e m | Publicerat i Okategoriserade | 23 kommentarer
Etiketter: , , , , ,

Se filmen nedan om kokosfett/olja. Sedan beställer du ekologiskt kallpressat kokosfett på t.ex. crearome.se

Därefter gör du en Fetshot bestående av hallon, kokosfett och rysk yoghurt. Blanda till en sats som räcker för hela veckan. 200 gram kokosfett, 500 gram hallon och 500 gram rysk yoghurt. Använd en stavmixer och blanda alltsammans i en skål. Nu kan du ta en Fetshot under alla veckans dagar. Du kommer att må förträffligt och ditt immunförsvar kommer att bli starkare än någonsin.

http://www.cbn.com/media/player/index.aspx?s=/mp4/LJO190v1_WS

23 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Normalt sett brukar jag ta ”din” fetshot på morgonen men efter att ha sett filminslaget får det nog även bli en kvällsshot! Det kan nästan inte bli för mycket av det goda. Vad roligt det är att se sådana solskenshistorier.

  Gilla

 2. Bra rekommenation, Mats!

  Men på kvällen ska ”Fetshoten” bestå av en tesked röd palmolja. Då blir det fart på ketondriften i hjärnan under större delen av natten. Förhindrar effektivt störningar i hjärnans utveckling över tid! Bra för den som oroar sig för de fruktansvärda demenssjukdomarna. Kokosfett och röd palmolja ÄR mirakelmediciner!

  Till alla som läser här: Se till att få rutin på intag av dessa mediciner!

  hälsar
  Rolf Aronsson

  Gilla

 3. Tack för tipset om Fetshot!

  Jag har sträckläst Din bok. Jag har läs väldigt mycket på området LCHF och trodde inte att jag hade mer att lära. Men Du har lärt mig mycket. Det är de personliga erfarenheterna som är så värdefulla.
  Jag har just rekommenderat boken till en ung man med prostatabesvär.

  Gilla

  • Tack Margareta för de värmande orden. Det betyder mycket för mig.

   Gilla

 4. Hur mycket om dagen behöver man ta?
  Matsked? Mera?
  Mvh Annag

  Gilla

  • jag brukar ta ett halvt dricksglas och glufsa i mig. Ibland både på morgonen och kvällen. Du kan inte äta för mycket av detta om du förstår vad jag menar!

   Gilla

 5. Vill ta så det hjälper=) Ätit LCHF sen 101123 och fått ett nytt liv, förutom att jag varit sjuk ganska många gånger……Så nu jäklar hoppas jag på det här!
  mvh annag

  Gilla

 6. spelar det roll om man tar den kokosoljan som smaken är borta på? Har svårt med kokossmaken.

  Gilla

  • Hej Anna, nej det spelar absolut ingen roll så länge kokosojan/fettet(blir olja över 25 grader) är ekologiskt och kallpressat.
   Lycka till!

   Gilla

   • Tack, bra för jag har just fått hem min 5liters hink, blev lite orolig att det var fel 🙂

    Gilla

 7. Rolf Aronsson!
  Kan Du vara snäll och utveckla det där med palmoljan. Vilka egenskaper är det som är bra. Jag köpte en burk röd palmolja av nyfikenhet. Jag tyckte inte att den var särskilt smaklig. Men jag åt upp den- hade ju betalt för den.
  Jag kanske skall göra ett nytt försök.

  Gilla

  • Hej, Margareta!

   Det är en fråga om det mättade fettet. Det kan uppdelas i korta (sct), medellånga (mct) och långa (lct) molekyler – från 3 kolatomer upp till 20 tror jag det var. (Sct förkommer knappast) Detta handlar mycket om ketonbildningen och om hur länge ketoner är aktiva i kroppen. Här har den röda palmoljan visat sig producera långlivade ketoner.

   Det bästa är att studera detta i boken ”Stoppa altzheimer nu!” av Bruce Fife. Där har han tagit upp detta med de mättade fetternas olika egenskaper i vår kropp. Det är verkligen hyperintressant. Jag har läst boken ett par gånger vid det här laget och verkligen fått upp ögonen för dessa fetters djupa förhållande till oss.

   Jag har t. o. m. funderat över palmens närvaro i vår tidiga existens i Afrika. Vi har säkert haft miljontals år tillsammans med just kokkospalmen och oljepalmen. Hur det har varit har jag förstås ingen aning om men tankarna drar iväg och är intressanta. Varför är annars dessa vegetabiliska, mättade fetter så välsignelsebringande för oss? Detta ska ju också ses som parallell till animaliska, mättade fetter.

   Februarihälsningar
   Rolf Aronsson

   Hoppas Du, Margareta, ser detta så här 7 dagar försenat! Konfirmera gärna.

   Gilla

   • Tusen tack Rolf för Din vänlighet att svara mig så utförligt. Tack för för tipset om att jag kan läsa om detta i Bruce Fife`s bok.
    Boken har jag köpt men ännu inte hunnit läsa den. Jag så mycket annan oavslutad läsning. Det var bra att Du påminde mig om den. Det verkar vara en guldgruva.
    Med vänlig hälsning
    Margareta

    Gilla

 8. Hittar inte rysk yoghurt, går det lika bra med turkisk 10%?

  Gilla

  • Visst, det går lika bra med turkisk. Lycka till!

   Gilla

 9. Jo… – Mats – ekologiskt kokosfett med laurinsyra är en åt hållet LivsViktig ingrediens i mathållningen – som jag ser det.

  Gilla

  • Apropå fetshoten – 200 gram kokosfett, 500 gram hallon och 500 gram rysk yoghurt – så vill jag ha en rejäl dos av ovispad vispgrädde till en portion av den.

   Gilla

   • Det har jag aldrig prövat. Du kan döpa den till Gräddfetshot!

    Gilla

   • Det låter bra !

    Gilla

 10. […] fötterna med – och därtill fungerar som myggolja ! Kan också användas som tandkräm. ”Kokosfett rena rama mirakelmedicinen ?”)” – slut citat ifrån blogginlägget […]

  Gilla

 11. Hejsan!
  Tror du att kokosolja kan hjälpa mot nedstämdhet?

  Gilla

  • Ja faktiskt, i kombination med en ketogen kost som LCHF. Det kan ju låta konstigt vid ett första påseende men du får bättre sömn nästan omgående och ditt immunförsvar stärks sakta men säkert. Detta gör ju att man mår bättre oavsett vilka andra problem man har. Dessutom blir det lättare att ta itu med problem när man mår bättre fysiskt.
   Jag tror inte på mirakelkurer av något enskilt kosttillskott som kokosfett om man inte ändrar från högkolhydrat till lågkolhydratkost. Ordentligt med naturligt fett måste tillföras som t.ex. kokosfett/olja, smör, avokado m.m. för att det ska fungera. Med en ketogen kost som LCHF får våra celler precis rätt mängd energi utan att en massa löst blodsocker far omkring och är inflammationsframkallande. Det mår man definitivt inte bra av och kan självklart spä på andra problem.
   Hälsningar från Mats

   Gilla

 12. […] Kokosfett rena rama mirakelmedicinen! […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: