Feeling good!

februari 21, 2012 kl. 10:48 f m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , ,

Idag blir det mingel och bokrelease-party på kulturhuset Kåken vid gamla Härlanda fängelse. Vi blir mellan 60 -70 personer. Kvällens program är mingel, mat(t.ex. smaka på en Fetshot), föredrag, musik(jag spelar några låtar, bl.a. Rocka fett!), boksignering m.m. Nedan köper du boken till lägsta pris;

http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=Frisk+av+mat+%3A+LCHF+fr%E5n+b%F6rjan&language=&ac_used=yes

http://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=frisk+av+mat+Mats+Lindgren&title=frisk+av+mat+Mats+Lindg

Vill du ha boken signerad så skicka ett mejl med ditt namn och adress till lindgren.mats@comhem.se så skickar jag boken till dig inkl. en faktura.

Var just inne på biblioteket i samma hus i Göteborg och frågade efter min bok ”Frisk av mat”. De hade inte köpt in den än men skulle göra en inköpsförfrågan som det heter. Boken är ju ny så det är kanske inte så konstigt att biblioteken inte har köpt in den än. Dessutom är jag ny som författare och frågan är väl varför de ska köpa in just min bok. Så, om du har ett ärende till ditt bibliotek så fråga gärna efter ”Frisk av mat”.

Nästa person jag träffade på biblioteket var ansvarig för Hälsoteket som bjuder in föreläsare i olika ämnen. Jag berättade om min bok och undrade om det var ett intressant ämne för Hälsoteket? Hon förklarade, lite oroligt, att de bara kan ta in föredrag om ämnen som är evidensbaserade! Hjälp, tänkte jag. Tänk om jag inte är evidensbaserad. Jag började känna på mig själv för att kolla bevisvärdet. Är det verkligen bevisat att jag känner mig så bra som jag gör just nu! Är det verkligen bevisat att jag blivit frisk av mat? Jag tar inga mediciner längre och mina värden är sedan länge perfekta men är det bevisat? Jag mår helt enkelt väldigt bra men frågan är om det är eveidensbaserat?

Tidigare brukade man prata om vetenskap och beprövad erfarenhet men den senare verkar komma allt längre bak. Flera av våra rikskända läkare och experter på hälsa och livsstilssjukdomar har en tendens att hänvisa till studier på råttor och möss. Är det mer vetenskapligt att titta djupt ner i ett provrör eller mikroskop än att studera mänskliga erfarenheter? På något sätt har den beprövade erfarenheten fått stå tillbaka för provrörstittandet.

I min egen undersökning mår jag förträffligt bra tack vare lchf-kosten och jag har fått livet tillbaka. Tack alla ni som orkar kämpa emot trögskallar och prestigebundna experter. Det finns inget som slår beprövad erfarenhet hur djupt de än tittar i sina provrör.

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej, måste läsa den snarast. Ville bara kommentera din berättelse på Youtube om stickningar i hjärtat. Jag brände en nerv i hjärtat för 2 år sedan, (hade mycket hjärtrus) hade stickningar i ca 6 månader efter. Min kardiolog sa att det var en läkeprocess. Det händer ibland nu med att det sticker till men mitt hjärta mår så bra numer och slår så lugnt. Efter 30-års felaktig kost så är det väl en del att reparera.
    Må så gott hälsar NillaK

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: