juni 18, 2012 kl. 7:54 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Crearome Fetshot och Mats LCHF-bröd.
God morgon! Vad har du ätit till frukost idag? Här är min frukost;
God morgon! Vad har du ätit till frukost idag? Här är min frukost;
4 stekta ägg i kokosfett. Ekologiskt och kallpressat förstås.
En skål med Fetshot. Innehåller turkisk eller helst rysk fet yoghurt blandat med hallon och kokosfett. Jag bukar blanda till en sats som räcker veckan ut.
500 gram hallon, 500 gram yoghurt och c:a 200 gram kokosfett. Blanda allt med hjälp av en stavmixer. Detta är ungefär en veckas ranson.
Två stycken smörgåsar bakade på hasselnötsmjöl med mycket smör och ost. Om du vill baka hasselnötsbröd så söker du på det på denna bloggen.
Här länkar till Fetshot och Mats LCHF-bröd. Här hittar du ännu mer tips i boken ”Frisk av mat”!
Visa originalinlägg 454 fler ord
3 kommentarer »
RSS feed for comments on this post. TrackBack URI
Kommentera
Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.
Min frukost idag:
Äggröra på två ägg, lite grädde o en klick smör.
Stekt rökt fläsk, stekt i ister.
Några små tomater.
Lite salladskål.
Klick CF med egenodlad smörgåskrasse (från köksfönstret).
En kopp kaffe med lite vispgrädde.
GillaGilla
Comment by Vän av LCHF— juni 18, 2012 #
Jamen, min standardfrukost just nu: Två kokta ägg med majonäs, 1,5 dl kokosmjölk mixat med 1 dl frysta blåbär, några nötter (valnöt, paranöt och mandel) och svart kaffe. (Mer paleo än lchf, men fett och gott!)
GillaGilla
Comment by Katarina— juni 18, 2012 #
Min frukost:
1 smörstekt ägg
4 skivor greveost
1 mugg kaffe med grädde, smör och kokosolja
Jag står mig 5 – 6 timmar på detta.
GillaGilla
Comment by Rolf Löfgren— juni 18, 2012 #