Vad vill vi med LCHF Matkasse?

juli 3, 2012 kl. 1:00 e m | Publicerat i Okategoriserade | 6 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

Vad vill vi med lchfmatkasse.se?

Vi vill erbjuda ett kostalternativ för alla de människor som drabbats av den ”Västerländska sjukan”. Det handlar om att bli frisk av mat istället för att medicineras med piller, sprutor och operationer. Varannan vecka kommer det en matkasse med utbildning, mat och recept hem till dig. De flesta av oss drabbas någon gång i livet av kostrelaterade sjukdomar. Några av oss har sådana genetiska förutsättningar att de kan äta nästan vad som helst och ändå vara friska och leva ett långt liv. Men vi andra, vad ska vi göra?

Vi är ett hälsoföretag som använder mat och kunskap som redskap för att du ska få en bra hälsa. Vi är kostalternativet istället för piller och sprutor. Om du ännu inte drabbats kan du förebygga med vårt kostalternativ och om du redan drabbats kan du bli frisk.

Vart levererar vi?

Vi börjar med att leverera våra matkassar med recept och utbildning i Stockholm, Malmö och Göteborg redan efter sommaren. Vår ambition är att bli rikstäckande så därför är det viktigt att du gör en intresseanmälan här på lchfmatkasse.se även om du inte bor i något av storstadsområdena. Så fort det blir tillräckligt många i ett område så börjar vi leverera där.

Vår e-utbildning!

Om du inte har möjlighet att få matkassen redan från start kan du välja något av våra recept- och utbildningspaket. Maten handlar du själv. Du kan välja på Mats LCHF-utbildning som har en striktare profil för dig som redan drabbats av besvär och sjukdomar. Jennys familjeutbildning vänder sig till barnfamiljer som vill leva ett hälsosammare liv.

Beställ ditt utbildningspaket här! LCHF matkasse

Boken: ”Frisk av mat!”

Här kan du följa Mats resa från en sjuk man med många olika besvär som t.ex. diabetes och hjärtbesvär till att han blir frisk av maten. Du får ta del av Mats erfarenheter om hur man kan gå från sjuk till frisk bara genom att förändra sin kost.

Mats har kritiska synpunkter på hur dagens sjukvård fungerar och har flera förslag till förbättringar och nytänkande.

Jenny Elwe är licensierad kostrådgivare och har skrivit tydliga och engagerade faktarutor.

Här kan du köpa boken ”Frisk av mat”!

Jenny Elwe

”Jag är ”normalisen” som hela mitt liv kunnat äta vad jag velat, om man bara ska ta hänsyn till vikten.

Det visade sig att jag egentligen inte kan äta precis allt. Utan istället, efter att när jag för snart tre år sedan tog bort vissa livsmedel och vågade lägga till andra, äntligen fick en mage som fungerar utan katarrer och uppblåsthet, bättre hy, mer energi och ett jämnare humör. Förr var mat var tredje timma en nödvändighet för att jag inte skulle tappa både humör och sans. Jag vet att många kvinnor känner igen sig här.

Kanske låter det inte så märkvärdigt, men för mig är det den ”värdigaste” upptäckten jag gjort.

Problem som jag trodde jag fick leva med hade egentligen en väldigt enkel ”lösning”

Mats Lindgren

”I mer än 30 år har min kropp varit förgiftad av för mycket glukos i blodomloppet. Resultatet av det är att jag varit ytterst inflammationskänslig och blivit förkyld bara någon tittat på mig. När man inte vet om något annat eller inte har erfarenhet av något annat liv så tror man på något sätt att man lever ett normalt liv.

Min värld har kretsat kring kronisk bronkit, prostatabesvär, kronisk värk, ledbesvär m.m. På senare år har dessa sjukdomar kompletterats med diabetes och hjärt-kärlbesvär. Min diabetes debuterade på allvar när jag försökte bota mina ständiga inflammationer med att pressa apelsiner varje morgon. C-vitamin är ju det bästa, det vet ju alla! Innan diabetesdebuten hade jag prediabetes i över 30 år utan att veta om det. Nu är jag frisk sedan 3 år utan några som helst piller eller sprutor och tack vare min kostomläggning till LCHF har jag fått en andra chans i livet.”

En god hälsa och en glad sommar önskar,

Mats Lindgren och Jenny Elwe

Kontakt! Här når du någon av oss!

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Er bok finns glädjande nog på några Stockholms-bibliotek.
  https://biblioteket.stockholm.se/titel/449451

  Gilla

  • Det var ju riktigt roligt och ny information för mig. Jag kollade Göteborgs stadsbibliotek och den finns även där för utlåning!

   Gilla

 2. Hej du, jag har oxå kunnat sluta med tre olika preparat som jag åt för mina ledvärk som kom smygande efter att jag var sådär 35-40 år gammal, o läkarna sa att det är sånt som ni kvinnor får dras med mer eller mindre med åldern. Känner oxå i min kropp när måltiden var bra, alltså rätt mängd fett i. Hälften kokosolja hälften smör! Så min hälsa bekräftar att det stämmer, kokosolja är essentiellt för mig!

  Gilla

  • Tack farmor Kaisi! Din kommentar är enormt viktig för det kan göra att många andra vågar pröva. Detta trots experternas skräckpropaganda mot det mättade fettet.

   Gilla

 3. Intressant! Var levererar ni någonstans? Och har ni något marknadsföringsmaterial? Driver en samlingssite/guide för olika matkassar och har gärna med er på listan (självklart helt kostnadsfritt).

  Gilla

  • Hej Jonas, Jag har försökt maila dig men e-posten går inte fram. Vänligen maila mig på info@lchfmatkasse.se

   Mvh,
   /Mats Lindgren

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: