Symtom men inte orsaker!

augusti 16, 2012 kl. 9:46 f m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , , ,

Mats Lindgren försöker svänga skutan i rätt riktning!

På nyheterna läser vi om att det snart finns ett läkemedel mot Alzheimers sjukdom. Inom 5-6 år kan det finnas ett läkemedel på marknaden. Visst, jag förstår att ni läkemedelsfabrikanter vill sälja läkemedel, problemet är bara att vi konsumenter inte vill köpa era läkemedel. Vi vill göra något åt orsakerna till att vi får Alzheimers sjukdom eller andra metabola sjukdomar redan från början. Det finns ett gigantiskt systemfel inom sjukvården och hela systemet med läkemedel. Det felet bygger på att bara behandla symtom men inte orsakerna till sjukdomen.

Man tar inte någon som helst hänsyn till om kosten kan påverka hälsan. Nu senast kunde ni läsa om på Fet hälsa-bloggen hur behandlingsrekommendationerna var för människor med diabetes 2. Läkemedelsverket nämnde inte ens ordet kost. Det fanns helt enkelt inte med som en faktor alls. Detta trots att diabetes (sockersjuka) har en direkt koppling till kosten. Det vet alla diabetiker och bara namnet sockersjuka borde ju stämma till eftertanke. Det är verkligen inte lätt att vara läkare med sådana behandlingsrekommendationer från uppdragsgivaren.

Jag kan säga med bestämdhet att min egen kropp varit kraftigt inflammerad under många år. Orsaken är en kost bestående av för mycket kolhydrater och för lite naturligt fett. Det vet jag idag med bestämdhet eftersom jag sitter på facit. Ingen av mina gamla sjukdomar finns kvar i kroppen och jag mår bättre än vad jag gjort på 40 år.

Varför inflammationer uppstår, eller ska vi kalla det för förgiftningar i kroppen, vet ju ingen med säkerhet. Jag vet med säkerhet att mitt immunförsvar fick en helt annan kapacitet när min kropp fick en mer naturlig artegen föda, som vi är designade för, som bränsle.

I min kropp försvann, diabetes 2, hjärtbesvär, prostatabekymmer, kroniska luftrörsproblem, ledbesvär, kronisk värk i axlar, nacke och rygg m.m.

I min kropp fick jag bättre syn (inga glasögon), vita tänder, bättre hy, bättre röstomfång, mer muskelös, mindre vikt osv.

Om läkemedelsföretagen kunde sälja ovanstående hälsovinster så skulle de bli ännu rikare än vad de är idag. Nu är det svårt att sälja ovanstående för läkemedelsföretagen för de vill inte bota orsakerna. De är rädda för att om folk blir för friska så blir det svårt att tjäna pengar.

Det kommer att ta lång tid att svänga skutan i en ny riktning där hela samhället har fokus på orsaker och inte på symtombehandlande läkemedel.

Mer om mina hälsovinster och hur man blir av med inflammationer i kroppen kan du läsa här

Om du vill ha hjälp av ett hälsoföretag som använder kosten som redskap för att bli frisk kan läsa mer här

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: