Ett byte för livet för Per!

september 29, 2012 kl. 8:23 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , ,

 Lunchtime på LCHF matkasse med Monique och Jenny!

Idag, på Bokmässan  i Göteborg, träffade jag Per 22 år som ätit LCHF-kost under ett år. Det är ganska ovanligt att så unga personer äter LCHF-kost vad jag vet. Per berättade sin historia om ulcerös kolit. Under flera år har han ätit tabletter för sin inflammerade tarm. Han började forska på internet om orsakerna till ulcerös kolit. Efter ett tag fann han till sist att många blivit friska från just den sjukdomen genom att äta en icke-inflammerande kost.

Efter ett år med strikt LCHF-kost var både ulcerös kolit och tabletterna borta. Snacka om medicin som heter duga. Per hade med sig föräldrar som var berättigat stolta över sonens företagsamhet och envishet.  Både Per och hans föräldrar är intresserade av LCHF matkasse och tog med sig broschyrer. Vi räknar med att leveranser av matkassar med både kunskap och mat i kassen startar om cirka en månad i Göteborg. Strax därefter kommer matkassarna till Malmö-området.

Gör en intresseanmälan här och gör det även om du bor utanför storstadsområdena för vi har verkligen ambitionen att bli rikstäckande.

Sällan har jag träffat så många människor, som nu på Bokmässan, som blivit friska av mat. LCHF-kost givetvis. Det är verkligen många som hittat hem till LCHF-kosten.  Min bok ”Frisk av mat” hittade många nya köpare idag. Jag skulle tro att den blir en av deras viktigaste investeringar.

Återkommer till Per som själv hittat sitt botemedel för sin ulcerös kolit på internet. Bifogar tipset till Sjukvården som kanske kan lära sig något av Pers historia.

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Är otroligt glad att jag fick höras talas om LCHF! Vill inte ens tänka på hur mitt framtida liv hade varit om jag skulle följt läkarens råd, dvs att fortsätta äta tabletter. Det är väldigt synd att det verkar vara så lite forskning kring LCHF. Så länge det bara är frågan om studier och inte vetenskapliga bevis, kommer alla läkare/dietister bara förespråka det de har lärt sig i sin facklitteratur (dvs tallriksmodellen, fett är farligt etc.). Men antar att det tyvärr inte ligger så mycket ekonomiskt intresse kring sådan forskning.

    // Per

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: