Vad hände med LCHF matkasse?

maj 24, 2013 kl. 11:03 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , ,

_JHE4768_web

Vi, Jenny och jag, hade stora ambitioner med LCHF matkasse. Mat, goda middagsrecept och kunskap om hur maten påverkar hälsan var/är vårt signum. Vi såg oss lite som ett alternativ till sjukvårdens kemiska läkemedel som inte ser till orsaker utan bara symtom. Eftersom sjukvården inte tillhandahåller kunskaper om hur kosten kan läka, bota och lindra så tänkte vi att stå till tjänst med den delen.

Vi lyckades aldrig attrahera investerare mer än att vi hade ett antal som var intresserade. Vi visste att vi behövde riskkapital för att lyckas. Vi upplevde att våra kunder i Stockholmsområdet var klart nöjda med vår tjänst. Vi fick mycket positiv respons. Dålig likviditet blev dråpslaget liksom att de intresserade investerarna aldrig vågade ta steget fullt ut.

Det gamla bolaget finns inte mer men idén finns kvar och LCHF matkasse finns kvar. Tiden har hunnit ikapp LCHF-konceptet eftersom vi nu diskuterar ett upplägg med mycket stora livsmedelsaktörer. Det nya bolaget  blir förhoppningsvis starkt och uthålligt redan från början och med rätt partners. Den närmaste tiden blir mycket intressant. Det går fortfarande att göra intresseanmälningar för LCHF matkasse här.

9606939-RBCbn

Boken ”Frisk av mat, LCHF från början”!

Min bok finns inte längre möjlig att köpa i bokhandeln eller på nätet eftersom bokförlaget valt att lägga ner utgivningen. Orsaken är olika uppfattningar mellan oss. Den boken trycktes i formatet ”Print on demand”. Print on demand innebär att man kan trycka små serier av böcker men att styckpriset blir väldigt dyrt. Exempelvis kostade boken, som är häftad, cirka 350 kronor i en bokhandel medan andra närliggande böcker kostar under halva det priset. Förhoppningsvis kan boken komma i en ny förbättrad version via ett annat bokförlag. En uppdaterad version av boken kommer definitivt att komma som e-bok.

Många har fått hjälp av råden i boken som haft besvär med kroniska inflammationer av olika slag. Som t.ex. diabetes 2, värk, mag o tarmbesvär, hjärtsjukdom m.m. Eftersom jag själv har varit ordentligt sjuk i kroniska inflammationer men blivit frisk så kan mina råd upplevas som trovärdiga.

Snart kommer Mats LCHF-utbildning som E-bok. Håll utkik efter den. E-böcker verkar vara framtiden där både läsaren och författaren får ett bra pris.

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Jag har köpt boken och jag tycker den är billig med tanke på vad du får tillbaka i form av kunskap. 🙂

  Gilla

 2. Boken finns att låna via Stockholmsbibliotek:
  https://biblioteket.stockholm.se/titel/449451

  Gilla

 3. Hoppas du får boken utgiven igen – och gärna som e-bok! Men se gärna till att den kommer i ePub-formatet, där man kan välja textstorlek och stryka under osv. PDF-böcker är totalt värdelösa.

  Gilla

 4. Bra jobbat i motvind Mats!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: