Torskrygg och kantareller

juli 2, 2013 kl. 5:05 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , ,

2013-07-02 16.01.07

Kantarellsäsongen är igång!

Idag har vi lagat en rätt som blev så god att vi måste dela med oss. Torskrygg panerad i kokosmjöl och äggvita steks på svag värme under lock i smör och kokosfett. Dagsfärska kantareller stekta i smör och kokosfett. Lägg i  tärnad bacon som steks tillsammans med de nästan färdiga kantarellerna och blanda i en skvätt grädde. Serveras med gräslök, citron och grönsaker.

Bara att njuta!

2013-07-02 16.01.13

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Mums!

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: