En frisk prostatakörtel!

augusti 21, 2013 kl. 4:14 e m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Appropå att den gamle läkaren Stig Benmark och Jonas ”Köttfri måndag” Paulsson ännu en gång har angripit LCHF-kosten i Sundsvalls tidning. De skickar tydligen sina artiklar till en rad landsortstidningar.Intressant är att läsa arga kommentarer från människor som blivit friska av just LCHF-kosten. De vill självklart inte gå tillbaka till en kost som en gång gjorde dom sjuka.
Sundsvalls tidning

Fet Hälsa

En av de mest tacksamma hälsovinster som jag fått genom kostbytet till LCHF är en frisk prostatakörtel. Mina prostatabesvär började redan i tjugo-årsåldern och yttrade sig i att jag fick smärtor i ryggslutet och problem med att kissa. Förklaringen jag fick då från läkare var att jag suttit på kalla bilsäten som medfört inflammation i prostatakörteln. En av de läkare som gav mig den förklaringen heter Stig Bengmark och är medförfattare till en artikel i Sydsvenskan i går.

Sydsvenskan: ”LCHF orsakar cancer och hjärtkärlsjukdomar”

I 35 år har jag besvärats av en inflammerad prostatakörtel som gjort livet lite mer besvärligt. Nu har jag varit frisk från prostatabesvär i tre år och livet känns så mycket lättare att leva. När läkaren Bengmark skulle behandla mig för mina prostatabesvär så fick jag ställa mig på alla fyra så att han kunde gå in bakvägen så att säga. Han klämde på prostatakörteln så…

Visa originalinlägg 333 fler ord

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: