Diabetes bland barn stiger mest i Sverige!

november 14, 2013 kl. 7:46 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

images  can_2674149b

Idag är det Världsdiabetesdagen. Sjukdomen diabetes ökar hela tiden bland barn och vuxna och något botemedel finns inte enligt Nyheterna på TV4. Nyhetsuppläsaren påstod att fetma är orsaken till diabetes. Det är verkligen inte det sättet. Fetma är oftast endast ett symptom på att det finns risk för metabola sjukdomar.

Det är ju märkligt att alla dessa forskare och läkare inte kan fatta att sockersjuka beror på för mycket socker i maten. Hur svårt kan det vara. Är de blinda och döva samtidigt. Som f.d. diabetiker eller diabetes 0 som jag numera har så blir man upprörd å alla drabbades vägnar. Det går alldeles utmärkt att få fullkomligt normala värden genom en förändrad kost till LCHF(Low Carb High Fat), alltså lite kolhydrater och mycket fett i kosten.

Världsdiabetesdagen och barnen drabbas!

Diabetes 1 bland barn ökar mest i Sverige och Finland. Jag vet inte hur det är i Finland men i Sverige kör vi med välling och barnmatsburkar till barnen. Man kan knappast inte äta mer fördärvlig mat. Vällingen är fullproppad av kolhydrater som ju mest är en slags barnvakt när barnen ska somna. Därefter kommer barnmatsburkarna som näst sämst. Här finns knappat något fett alls i maten. Jag vet inte om ni har tittat på innehållsdeklarationen på en barnmatsburk men jag har sett att vissa innehåller 1 procent fett. Vad innehåller då resten?

Jag vill inte belasta föräldrar ännu mer som får sin information från inkompetenta myndigheter (Livsmedelsverket) och sjukvård men det är faktiskt dags att vakna! Om barnet får bröstmjölk som innehåller nära 60 procent mättat fett och ingen ifrågasätter om det är bra mat för barnen, så är det dags att börja äta välling med 70 procent kolhydrater och som knappast har något fett. Sedan kommer barnmaten in som har ännu mindre fett.

Våga ifrågasätta Livsmedelsverket!

Föräldrar måste våga tänka själva och vara mycket skeptiska till myndigheter som bara rapar efter varandra. På TV4 Nyheterna var det ett reportage om ett barn som fått diabetes 1 och hennes mamma som var diabetesforskare!!! Mamman jobbade med att få fram ett vaccin som botar diabetes när hennes eget barn fick diagnosen diabetes 1. Hur insnöade kan vi bli? Det är väl självklart att det vi stoppar i oss påverkar vårt immunförsvar och vår förmåga att stå emot sjukdomar. Vi kan väl inte vaccinera oss mot allt redan i mammas mage. Vissa forskare tror att vi vaccinerat bort vårt naturliga immunförvar genom att vanliga barnsjukdomar förr numera har försvunnit med hjälp av vaccin.

Hallå, det är vår kost som har den absolut största betydelsen för vårt immunförsvar och hör sen!!

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Glöm inte sambandet mellan vitamin D3-brist och alla typer av diabetes

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: