Många böcker blir det!

december 16, 2013 kl. 3:47 e m | Publicerat i Okategoriserade | 6 kommentarer
Etiketter: , , , , , , ,

_JHE4778

Just nu är det bråda tider för många och så också för mig. Jag är nästan klar med tre nya utgivningar av böcker som jag skrivit själv.

Boken Frisk av mat kommer i en ny uppdaterad version någon månad in på det nya året. Jag ger ut den själv på eget bolag och den kan köpas via lchfmatkasse.se eller direkt genom mig.

Frisk av mat, den nya versionen, kommer också som e-bok efter nyår och kan köpas via Appstore i februari förhoppningsvis. Även denna bok kan köpas via lchfmatkasse.se eller direkt genom mig.

Ytterligare en e-bok kommer via Appstore, som heter Mats LCHF-utbildning. Denna bok har två delar, utbildning i LCHF-kunskap och goda middagsrecept. Denna utbildnings och receptbok har stora likheter med utbildningen och recepten som följer med LCHF matkasse.

I mars kommer Frisk av mat ut på tyska och kommer företrädesvis att säljas via Amazon.com. Den kommer också att bli en e-bok på tyska som säljs via Appstore.

_JHE4768_web

Fler nyheter!

Frisk av Mat Scandinavia AB, FaM, är det nya företaget bakom LCHF matkasse. Vi kommer att samarbeta med livsmedelsbutiker över hela Sverige som kan bli licensierade till vår koncept, Frisk av mat! Den som är intresserad av LCHF matkasse kan göra en intresseanmälan här.

Ny stor diabetesstudie förbereds just nu i Göteborg där jag är inblandad. Jag har stora förhoppningar på denna studie som kanske kan förändra den gängse synen på hur kosten påverkar hälsan, även inom sjukvård och bland myndigheter.

_JHE5949w_logo

En riktigt God Jul hälsar

Mats Lindgren

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hej.

  Har fljt dig ett tag p din blogg men sen en tid tillbaka krnglar det. Fr upp en ruta dr det str att internet Explorer har slutat att fungera. Kan drfr inte lsa dina sidor lngre, vet du vad det beror p? Jag r inte datorvan.

  Med vnlig hlsning Charlotta Bjuring

  Gilla

 2. Vad är det för diabetesstudie ? Svårt att tro att Sahlgrenska skulle studera något som involverar LCHF.

  Gilla

  • Javisst är det svårt att föreställa sig. Likväl pågår förberedelser för fullt så förhoppningsvis blir det något bra av detta.
   Bästa hälsningar,
   /Mats

   Gilla

 3. Ser fram emot den tyska översättningen. Har en och en annan person in umgängeskretsen som säkert behöver läsa den. Om den inte blir för dyr köper jag säkert ett par böcker för att låna ut.

  Gilla

  • Hej och tack fr ditt intresse. Jag meddelar dig s fort boken kommer ut.

   God Jul och gott nytt r nskar

   Mats

   Gilla

 4. Is really attention-grabbing, You are an overly expert blogger. I have got joined ones rss and check toward trying to find more of your own excellent post. Additionally, I’ve got embraced your blog around my social networking sites

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: