Vad händer under 2015!

januari 3, 2015 kl. 5:04 e m | Publicerat i Okategoriserade | 8 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

7389807-t6MGd

Tack alla trogna läsare som hjälper till att hålla gång min blogg, Fet Hälsa! Det är tack vare att ni läser och kommenterar som ger mig kraft till att skriva nya inlägg och artiklar om hur kosten påverkar hälsan!

2015 blir ett spännande år!

 • Ny koststudie! Den nya studien kommer att starta upp första halvåret 2015. Studien skall ta reda på hur två olika kostmodeller, Tallriksmodell och LCHF-modell, påverkar hälsan för diabetes typ 2 patienter. Fokus i studien ligger på inflammation och immunförsvar. En rad duktiga forskare är knutna till projektet. Vissa mätningar som kommer att genomföras har aldrig tidigare genomförts i denna typ av studie. Jag har mycket stora förhoppningar på denna pilotstudie eftersom den med största säkerhet kommer att generera en rad nya studier i samma ämne som ökar medvetandet.
 • LCHF matkasse startar! Just nu bygger vi ett nytt webbaserat affärssystem på LCHF matkasses hemsida. I slutet av mars månad startar vi upp i Göteborg. Vi kommer att samarbeta med ICA-butiker över hela landet. Det betyder alltså att man så småningom kan beställa LCHF matkasse över hela landet utan krav på en viss mängd prenumeranter i ett område. Det blir förstås spännande! Min vision är att LCHF matkasse kommer att fungera som både friskvård och ett alternativ till den kemiska sjukvården.
 • Boken ”Frisk av mat” i Tyskland! LCHF Deutschland ger ut min bok i Tyskland. ”Gesund durch die Richtige Ernährung” är titeln på den tyska översättningen. Boken kan faktiskt beställas redan nu på tyska genom LCHF Deutschland. Levereras efter den 7/1 2015. Det blir den första LCHF-boken från en svensk författare som ges ut i Tyskland. Riktigt spännande är det hur det kommer att gå? Jag kan bara säga lycka till med försäljningen LCHF Deutschland.
 • ”Frisk av mat” på engelska! Under året kommer min bok även ut på det engelska språket. Något förlag finns ännu inte som utgivare. Det är en svensk tandläkarefamilj i England som översätter boken från svenska till engelska. De har tagit uppdraget av den enkla anledningen att de ser patienter varje dag som lider av inflammatoriska sjukdomar som borde läsa just en sådan bok. Hur det går får vi veta under året 2015.
 • ”Frisk av mat” som e-bok. Under 2015 kommer min bok att ges ut som e-bok också. Dessutom kommer två nya e-böcker att ges ut under året med bl.a. Mats LCHF-utbildning.

När jag blev frisk!

När jag efter ett år med LCHF-mat noterade att alla mina sjukdomar var i stort sett läkta så bestämde jag mig för en sak; detta måste jag jobba med på något vis. Att bli frisk bara genom att ändra sina kostvanor var så revolutionerande att jag bara måste engagera mig. Så har det också blivit. Sex år senare jobbar jag full tid med att, framför allt, informera om LCHF-kosten förmåga att stärka immunförsvaret och därigenom läka sjukdomar. Det sker dels genom mitt arbete med den nya koststudien, med LCHF matkasse, genom min blogg Fet Hälsa och genom boken ”Frisk av mat”! Klicka på länken så kommer du till en sida där du kan du beställa boken.

IMG_0040

Vill du vara med på resan?

Du kan få vara med på denna spännande resa! Mitt företag FaM Scandinavia AB söker investerare. Du kan göra en intresseanmälan genom att maila till lindgren.mats@comhem.se eller till info@lchfmatkasse.se så kontaktar jag dig.

_JHE4768_web

 

God fortsättning hälsar,

Mats Lindgren

 

8 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. tack för din bok läser den från o till. Nu har jag tagit tag i mitt ättande plus motion . Så hoppas ”tanten” är på G nu.Tack en gång till för din braiga bok.

  Gilla

  • Hej Annelie! Du kanske läser boken när du behöver inspiration och argument? Det är precis vad jag hoppas att uppnå med boken. Tack för dina positiva kommentarer!
   God fortsättning hälsar,
   Mats

   Gilla

 2. Gott Nytt LCHF-År 2015.
  Kanske ses vi på LCHF-kryssningen 2015?
  Läste din bok på Nolaskogs LCHF kursgård i somras.

  Gilla

  • Hej Gäst! Detsamma önskar jag dig. Möjligen är jag med på kryssningen, det är lite oklart än så länge.
   God fortsättning hälsar,
   Mats

   Gilla

 3. Nu har jag beställt din bok, ska hämta den imorgon. Ska blir mycket spännande att läsa. Tack för intressant läsning på din blogg, hoppas du orkar fortsätta, måste va ganska mycket jobb o tid som går åt för detta. God fortsättning på nya året. 🙂

  Gilla

  • Hej Ann! Lycka till med läsningen! Hoppas att du får stor nytta av boken!
   God fortsättning,
   Mats

   Gilla

 4. Ser fram emot ett intressant år, lycka till med allt, delar erfarenheter med dig och många andra av att ha ändrat mina matvanor till det bättre, slutat medicinera mot RA, aldrig mått bättre😊din bok ger mig motivation samt argument, för detta är inte självklart för alla tyvärr.

  Gilla

  • Tack Lotta för dina kommentarer. Härligt att du har användning av min bok ”Frisk av mat”!
   God fortsättning,
   Mats

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: