9 olika läkare på tre månader!

februari 27, 2015 kl. 6:25 e m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , ,

images

Det verkar finnas flera fundamentala systemfel i Sjukvården. Ett exempel är när en mycket nära bekant träffade 9 stycken olika läkare för samma sjukdom under tre månader, från december till februari. Nästa vecka ska hon träffa en tionde läkare. Hur är det möjligt? Vem organiserar detta?

Den ena läkaren tar bort mediciner och den andra lägger till. Ska vi verkligen betala för detta med våra skattepengar? Det finns ju ingen möjlighet att hon ska få någon vettig behandling. Det kanske handlar om att ju fler läkare hon träffar desto större chans är att någon av dom träffar rätt?

Nu vet ju jag att hon har kraftiga metabola besvär i kroppen. Inga mediciner hjälper mot detta mer att det möjligtvis lindrar något. Hon är visserligen gammal och har hjärtflimmer men hur sjutton ska hon kunna hålla isär alla dessa läkare som skriver ut nya mediciner på löpande band?

Är det meningen att hon ska komma ihåg vad alla dessa läkare heter också? Det kan ju bli en rejäl minnesträning för henne!

När ska vi få den första aktive läkaren som vågar använda en kostbehandling med icke-inflammerande mat mot metabola sjukdomsbesvär? Det kommer förstås att dröja men det kommer att ske. Skälet är förstås att kostbehandling med icke-inflammerande mat fungerar på just metabola besvär. Inflammationer släpper taget när de inte får bränsle. LCHF-kosten fungerar utmärkt för det ändamålet.

Trevlig helg hälsar,

Mats Lindgren

426190_368969776460321_275734919117141_1271432_1347543266_n

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: