Föredrag ”Frisk av mat” i Bromölla den 15/3 och i Falun den 22/3!

mars 8, 2015 kl. 10:34 f m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

249088_360358520684901_906857661_n

Funderar du på att börja äta enligt LCHF-metoden? Om du bor i närheten av Bromölla kan du lyssna på mina argument nu på söndag den 15/3 kl. 17.00. Kontakta eva@halsoutvecklare.se för att anmäla dig.

Mer kontaktinformation hittar du här!

Söndagen den 22/3 är jag i Falun och föreläser kl 15.00 på temat Frisk av mat! Du anmäler dig till asa.lundberg@appelbo.net. Mer kontaktinformation hittar du här!

De bästa argumenten för LCHF!

1. LCHF, lite kolhydrater och mycket naturligt fett är inflammationsdämpande mat som leder till ett starkare immunförsvar.

2. Om du har inflammatoriska tillstånd i kroppen som inte vill släppa med vanlig mediciner är LCHF alternativet.

3. Exempel på inflammatoriska tillstånd som kan läka sig med naturlig kost som LCHF är diabetes typ 2, mag o tarmsjukdomar, hjärt -kärlssjukdomar, allergier, eksem, prostatabesvär/inflammation, reumatiska besvär, värk, migrän plus några till……

4. Det absolut bästa argumentet för att börja med LCHF-kost är förstås att du kan förebygga sjukdomar!

Varför ska du lyssna på mig?

1. Jag har blivit frisk från diabetes typ 2, kärlkramp, kronisk bronkit, prostatainflammation, ledvärk/reumatism och jag ha fått bättre syn, friskare hy, friska tänder. Idag, sex år senare med LCHF-kost, har jag min bästa hälsa någonsin utan mediciner.

2. De senaste sex åren har jag, på heltid, ägnat mig åt att studera och forska kring hur kosten påverkar hälsan och framför allt de metabola sjukdomarna.

3. Jag har skrivit boken ”Frisk av mat” som är en guidebok till hur du lyckas att bli av med metabola sjukdomar genom att äta naturlig mat som är anpassad för människan. Boken kan du köpa på plats. Givetvis kan du förebygga inflammatoriska sjukdomar också genom boken ”Frisk av mat”!

4. Tillsammans med några av de mest meriterade forskarna i Sverige har jag tagit fram en genomarbetad koststudie som är färdig att starta så fort den får finansiering.

5. I fem år har jag skrivit artiklar på min blogg Fet Hälsa som handlar om hur kosten påverkar vår hälsa. Hundratals människor har skrivit och berättat om sina hälsovinster med hjälp av LCHF-kosten.

 

Forskare menar att vi har en kunskapslucka!

Flera av de forskare som ingår i forskargruppen för vår koststudie anser att vi har en kunskapslucka när det gäller hur vi behandlar inflammatoriska tillstånd i kroppen. Allt för lite forskning har ägnats åt hur immunförsvaret fungerar och hur inflammation kan bli ”kronisk”. Många hävdar inklusive jag själv att kosten och våra livsmedel spelar en avgörande roll.

Om du inte kan komma och lyssna på föredrag kan du ändå beställa min bok ”Frisk av mat” genom att klicka här.

Om du vill arrangera ett föredrag med mig på temat Frisk av mat på din ort så är du välkommen att kontakta mig genom att maila till lindgren.mats@comhem.se eller till info@lchfmatkasse.se

IMG_0040

 

 

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hej!
  roligt att se att Du kommer allt längre norrut med dina föreläsningar. När kommer Du till Östersund?
  Hälsningar
  Josef Englsperger

  Gilla

  • Hej Josef! Jag kommer förhoppningsvis till Östersund när någon arrangerar en föreläsning. Det är så det går till. Någon entusiast bestämmer sig för att ordna en föreläsning och kontaktar mig. Vips är processen igång.
   Hälsningar Mats

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: