Jag skickade ett mail till Leif GW Persson!

augusti 19, 2015 kl. 11:09 f m | Publicerat i Okategoriserade | 20 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Expressens artikel!

645@70

Hej Leif!

”Jag har läst flertalet av dina böcker och jag tycker de flesta är riktigt bra. Jag reagerar starkt på uppgifterna i pressen att du äter upp till 80 tabletter i veckan mot dina besvär. Vill du bli frisk/friskare? Jag har skrivit en bok som heter ”Frisk av mat” och jag heter Mats Lindgren. För 6,5 år sedan hade jag diabetes typ 2, kärlkramp, kronisk bronkit, prostatainflammation, kronisk värk/reumatism och annat smått och gott. Då var jag 55 år idag är jag 62 och har bättre värden än när jag spelade elitfotboll för 40 år sedan. Jag fick faktiskt en dödsdom av min läkare den gången. Sedan hade jag en fantastisk tur att jag råkade se en annons för ett föredrag som skulle hålla spå Lorensbergsteatern. Där menade en doktor från Norrland att det är maten det hänger på om vi får metabola sjukdomar eller inte. 
Jag är en skeptiker ska du veta och trodde naturligtvis att detta var bluff och båg och att hon var en charlatan som bara vill sälja sina böcker. Jag började dock med den ketogena kosten dagen efter föredraget och idag har jag inga av mina sjukdomar kvar och inga mediciner heller. Jag är helt enkelt kärnfrisk och blev av med cirka 10 kilo på köpet som inte kommit tillbaka.
Vi är några tusen som blivit friska av mat och inte tabletter. Sjukvården är tyvärr inte uppdaterad kring dessa frågor som egentligen handlar om att vi blir förgiftade/inflammerade av alla sockerarter/kolhydrater som vi vräker i oss och för lite naturligt fett. 
Jag läser att du äter enligt 5:2 metoden. Det räcker inte för den som är kraftigt inflammerad och har metabola sjukdomar som du verkar ha. Läs gärna om min bok ”Frisk av mat”, du kan beställa den direkt ev mig på Fet Hälsa eller Adlibris eller Bokus.
Hör gärna av dig Leif. Jag är säker på att du kan få riktig hjälp.
Bästa hälsningar
Mats Lindgren”

images images

Vad kostar alla piller!

Ovanstående mail skickades till Leif GW Perssons e-postadress på Bonnierföretagen. Persson lider av av hjärt -kärlproblem och högt blodtryck m.m. Varför ska han vara sjuk i onödan, tänkte jag? Författare och kriminolog Persson är ju en rik man och behöver kanske inte oroa sig för hur mycket han spenderar på piller och mediciner av olika slag varje vecka. Efter att han erlagt 2200 kronor under ett år så är resten av medicinerna gratis genom högkostnadsskyddet. Hans kostnader för mediciner och piller betalas istället av oss som är skattebetalare, rik som fattig!
En dag måste vi börja diskutera hur mycket piller som ska subventioneras av skattebetalarna för den som har metabola sjukdomar orsakat av en inflammerande kosthållning. Det finns ju alternativ i form av LCHF och ketogen kost som stärker immunförsvaret på naturlig väg och rättar till obalanserna i kroppen. Det kräver förstås att läkarna till en början förstår hur mycket kosten betyder för hälsan.
När doktorn skriver ut recept på att patienten ska äta en kost som stärker immunförsvaret och släpper pillertänkandet så har vi kommit en bit på väg. Att som Leif GW Persson äta 80 olika slags tabletter i veckan är kanske inte särskilt ovanligt idag men otroligt alarmerande. 90 procent betalas genom högkostnadsskyddet via skatten. Det är vi som håller igång Persson knaprande av piller. Hur länge har vi råd? En tänkande person som Leif GW borde väl fatta att där är något som inte stämmer med den förbrukningen av piller. Än har Persson inte hört av sig men det kommer kanske.
Däremot har Kenta Mr ”Magic” Nilsson hört av sig och  förklarat att han vill köpa min bok och börja med en läkande kost. Kenta Nilsson, den magiske hockeyspelaren, har problem med inflammerande knän, värk och begynnande reumatism. Vi får hoppas att han också kan få hjälp av boken ”Frisk av mat”!
Annons

20 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. I och för sig finns flera hintar om LCHF och riktig mat insmugna i senaste boken ”Bombmakaren och hans kvinna”.

  Gilla

 2. Hej Mats.Har du fått något svar ifrån GW Persson han behöver detta för han ser trött ut.Sedan gillar jag honom och vill se och höra han i många många år till.
  Tyvärr är det väl så att tar man inte tag i problemet så slutar det med att kroppen orkar inte mera och ger upp
  Jag själv köpte din bok för snart tre år sedan och har även läst så mycket jag kan ang diabetes och alla andra sjukdommar man kan få av diabetes.
  Jag är med frisk idag och mår utmärkt, åkte till apoteket med alla tabletter.
  Om du herr GW Persson läser detta så vill jag att du börjar äta efter vad Mats Lindgren vill så att du blir bra därför att jag gillar dig som person. Mats är lite som jag ser jag någon ta fel varor i affären så förklarar jag att den skiten skall du inte äta utan gör så och så.
  Vi vet ju vad som är bra att äta och har gjort tvärt om emot vad sjukvården vill därför mår v ibra idag.
  Därför vill jag tacka alla som är energiska och tjatar och tjatar för att andra skall må bättre.
  Mvh Bo Eriksson

  Gilla

  • Hej Bo! Kul att höra av dig. Nej inget svar från Leif GW Persson än.
   Ha det gott hälsar
   Mats Lindgren

   Gilla

 3. Bra jobbat! Ska bli spännande att höra om han svarar och vad han svarar 🙂

  Gilla

 4. Bra jobbat! Ska bli spännande att höra om han svarar och isf vad han svarar 🙂

  http://www.ekofilosophie.com

  Gilla

  • Hej Sophie!
   Vad kul att du kommenterar. Tyvärr tror jag inte att han svarar alls, det är min erfarenhet. Men Kenta Nilsson svarade ju och köpte boken så det var ett kul undantag.
   Hälsningar Mats

   Gilla

   • Friskt vågat hälften vunnet, frågar man inte så får man inget veta 😉

    Gilla

 5. Mats.Jag tycker att han är såpass klok så att han borde svara,och vem vill inte bli frisk./Bo

  Gilla

  • Hej Bo

   Rimligen borde alla vilja bli frisk/friskare men så enkelt är det tyvärr
   inte alla gånger. I min bekantskapskrets finns det en hel hög med personer
   som är illa ute med hälsa i skiftande ålder 25-75år. Av ren tjurighet eller om det är prestige som spökar så gör man inget åt problemen alls utan fortsätter bara gå ner sig än värre. Vill ej ändra på några levnadsvanor alls trots att man högljutt klagar över läget som råder på många sätt. Inte kul att sitta på läktaren och se på.

   Gilla

 6. Jag gillar också Persson och har tänkt många gånger att han kan inte må 100. Han kanske inte vill ha så mycket publicitet runt sin personliga hälsa, det kan isf jag förstå. Fast visst vore det super om lite kända profiler hakar på. Det kan vara bästa sättet att nå fram och påverka hela befolkningens hälsa för framtiden.

  Gilla

 7. får hoppas han inser vad bra han skulle må. Jag tog prover i veckan alla var bra förutom B12- folsyra. Var lätt förhöjt samlingsprov för B12. folsyra. Så de vill ta nya prover. är d e nåt jag kan påverka med kost

  Gilla

 8. Spännande att se vad han svarar 🙂
  Han verkar vara en intelligent person så han kanske tar till sig ditt mejl.
  Till skillnad från indoktrinerade dietister som fortsätter att skicka folk i döden!

  Gilla

 9. Måste bara tillägga: Jag lånade ut din bok till en bekant, som är 78 år och har diabetesproblem i hela släkten.
  Hon ringde igår och nästan grät i luren:
  ”Jag är frälst! Mats har rätt, vi har blivit lurade hela livet, jag är så arg! Och han den där Skalleman är ju helt underbar också!” 🙂 Tack för det du gör för oss alla, Mats! ❤

  Gilla

 10. Fortsätt Mats…. Du har riktigt tåga i dig!

  Gilla

 11. Skicka en bok gratis till honom! Så slipper han fastna på köptröskeln. 🙂

  Gilla

  • Det var en riktigt bra idé – skicka en bok gratis!
   Bra att du har skrivit – han kommer att läsa i alla fall även om han inte svarar.

   Gilla

   • Skicka INTE en bok gratis. Du ska ha betalt för ditt arbete, den bäste L GW har råd att betala. Skänk boken till ngn fattig välförtjänt istället (så som mig , hi hi ha ha!). Dessutom tror jag, enligt vad jag tror efter att ha sett o hört honom mkt, att han inte skulle varken uppskatta gesten eller hörsamma dig/ta till sig/ läsa den. Hjälpen är tyvärr inte för dem som behöver den, utan för dem som vill ha den. Det är den sorgliga, svåra men faktiska sanningen. j Jag har studerat o praktiserat naturmetoder av många slag för att hjälpa mig själv o andra, o vet hur människan idag funkar. Känner igen dina o kommentatörernas erfarenheter, känner med dig!
    Vänlig hälsning, Claudia B

    Gilla

 12. Mats skicka en bok gratis och låt han läsa denna ,säg till han att om du tycker att du lärde dig något och att boken var bra och att den kommer att hjälpa dig kan du skicka pengarna till mig.
  Han har säkert många vänner som sitter i samma sits som sig själv då har du chans att sälja många böcker..

  Gilla

 13. Hej Mats. Nej,jag tror inte heller att GW kommer att svara. Jag såg honom i en intervju här om dagen. Han påstod att han blivit tjock på grund av mättat fett. Så någon fetträdd person, doktor eller dietist har övertygat honom att det är fettet som är boven. Skicka boken till honom och förklara att han fått helt fel råd.
  Hälsningar, ”Jaa menee”
  P.s. har din bok och läser din sjukt bra blogg ofta.

  Gilla

 14. […] för att äta. Kanske är jag lite medskyldig till Leif G W Perssons nyfunna hälsa. Här är mailet jag skickade till honom i augusti […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: