Dags för LCHF matkasse!

augusti 25, 2015 kl. 11:14 f m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

_JHE4768_web

I september startar vi LCHF Matkasse och Frisk av Mat-projektet i ny tappning. Vi bygger en hälsoportal på nätet som synkas mot ICA livsmedelsbutiker. Hela upplägget går ut på att erbjuda matkassar och hälsoutbildning i hur man kan förebygga inflammatoriska sjukdomar och faktiskt också bota dom genom att äta en icke-inflammerande mat. Allt handlar om att stärka immunförsvaret med naturlig mat. Matkassar, goda recept, god mat och kunskap om hur maten påverkar hälsan är våra produkter.

Frisk av Mat-projektet startar inom kort med en testperiod i Göteborg med omnejd. Två ICA Maxi-butiker, en i väster Högsbo Sisjön och en i Öster Allum Partille. Till en början kommer vi att erbjuda hämtning av färdiga matkassar i butik och prenumeration på handlingslistor, goda recept och kunskapsdel.

Du som gör eller har gjort en intresseanmälan på www.lchfmatkasse.se och bor i Göteborgsområdet kommer att få ett erbjudande. OBS, det går inte att beställa idag.

Vårt Frisk av Mat-koncept i samarbete med ICA-butiker är inte beroende av att där bor en viss mängd människor inom ett postnummerområde utan kan appliceras var som helst i landet där det finns en lämplig livsmedelsbutik. Du som är intresserad kan själv påverka din ICA-butik att ansluta till Frisk av Mat! Då kan butiken göra en intresseanmälan genom att maila till info@lchfmatkasse.se .

Ett troligt scenario är att ICA-butiker i Stockholm och Malmö kommer att ansluta lite senare i höst till LCHF matkasse, Frisk av Mat! Vi hoppas förstås att du som gärna vill ha LCHF matkasse påverkar din butik att kontakta oss.

Göteborg 25/8 2015

Mats Lindgren

 

426190_368969776460321_275734919117141_1271432_1347543266_n

 

 

 

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Superbra alternativ! Jag saknar dock en ”LCHF-fruktkorg” som alternativ till frukten i lunchrummen…tiden är kanske inte mogen för det än 🙂

    Gilla

  2. Får försöka påverka ICA där jag bor eller den stora Maxi butiken i Växjö hade varit fantastiskt kul om dom vore intresserad av att vara med .

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: