Christina kämpar vidare!

september 20, 2015 kl. 8:15 f m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , ,

images

Har varit och gjort tester på muskelatur och nerver i ansiktet. Det gjordes med nålar. Inte så trevligt.
Efteråt hade jag planerat att ta kort till handikapp-parkering. Det var bara att glömma. Jag var ordentligt svullen runt mun. Då tänkte jag att jag gör det imorgon istället. 
På kvällen började jag att få blåmärke på vänster sida om mun. När jag vaknade dagen efter såg det ut som jag fått ett knytnävslag. Fick även en rand av blåmärke i mungipan på min högra sidan.
Det blev ingen fotografering. Nu får jag invänta tills blåmärkena går bort 😺.

Fick tipset av Nisse som skrivit där jag skriver att jag kanske behöver magnesium. Har börjat med det. Hade sån tur att dom hade 10% på burkarna så jag köpte 2 😀. 
Mats skrev om kollodialt silver…hade en flaska hemma. Har börjat med det också. Hade i lite citron…gör inte det. Smakade vidrigt.

Har varit hos min mamma som jag skrivit tidigare om. Förut har hon varit aggressiv dement. Nu har hon börjat att gå till handgripligheter. Hon knuffade till mig så jag gjorde mig riktigt illa på rygg och arm. Och naturligtvis min hö sida som redan är dålig. Fick ringa efter hjälp för att komma upp. Gick till närakuten dagen efter för mina smärtor. Kunde nätt och jämnt gå. Tack och lov var det inga skelettskador. Det är inte bra att bli nersövd när man har ALS har läkarna berättat för mig.

Kämpar på ändå för att röra på mig. Det är inte lätt, för varje steg med höger innebär smärta. Med ALS så är det bra att röra sig så mycket man orkar. Det är tufft att inte kunna röra sig lika mycket som jag vill. Som vanligt får jag försöka anpassa mig. Men det är svårt 😺. Det blir ju bättre så småningom. 

Jag har börjat med hantel för att stärka framförallt min hö arm. Vilken träningsvärk 😺. Men det är ju positivt, då finns det i alla fall nåt i muskeln som fungerar.

Det gäller att aldrig ge upp. Aldrig sätta sig och tycka synd om sig själv. Man ska alltid kämpa med det man har.

Ha det gott därute
Christina 

Mina kommentarer!

Vilken tuff brud du är Christina! Vilka kämpa-takter! Du har hamnat, som i en kniptång, mitt emellan din egen sjukdom (ALS) och din mammas accelererande demens. Din mamma skulle nog behöva en rejäl dos med LCHF-kost för sin demens. Det lär väl dröja innan sjukvården blir så uppdaterad att man använder kosten som en behandling mot demenssjukdom. Jag tycker att du måste prioritera dig själv mera och din egen satsning på kostbehandling med LCHF. Vi får verkligen hoppas att din mamma kommer till ett bra demensboende så fort som möjligt. Jag är imponerad av din inställning Christina.

Det är bra att du får träningsvärk. Det blir liksom ett kvitto på att funktionen ändå finns där i musklerna.

Ha en bra söndag hälsar,

Mats Lindgren

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Christina testa magnesium spray (oil) istället, det puffas (spayas) 15-20 puffar på magen kvällstidningarna innan säng gående. Finns en grupp på fb som heter Monicas Magnesium grupp. …. Stor Kram till dig😀

    Gilla

    • Kvälls tidningarna ska inte vara med😉

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.