LCHF matkasse – Frisk av mat!

januari 17, 2016 kl. 6:36 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , ,

_JHE4768_web

”LCHF är ingen diet, det är bara formeln på hur kosten ska se ut för en människa utifrån hur vi fungerar”.

Snart startar vi äntligen LCHF matkasse – Frisk av mat. Ovanstående citat är andra meningen i första brevet av Mats LCHF-utbidning. Denna utbildning består av 12 stycken brev i PDF-format. Utbildningen innehåller dels en kunskapsdel med sex stycken kursbrev och dels en mer praktisk del som består av sex stycken brev med menyer, recept och handlingslistor. Idag bjuder jag på första brevet i Mats LCHF-utbildning. Ladda ner den här, Mats LCHF-utbildning brev 1. Om du vill ha hela utbildningen som kostar 199 kr så kan du maila till mig, lindgren.mats@comhem.se

Den första perioden av LCHF matkasse kommer att vara en testperiod för att kunna utvärdera att allt fungerar med vår sajt och synka med livsmedelsbutiker, varor, recept, utbildning och att det fungerar för testfamiljerna. Denna test kommer att pågå i cirka sex veckor. Under tiden kan både livsmedelsbutiker och familjer ta kontakt med oss om de vill vara med i vårt koncept Frisk av mat. Så om du har någon favoritbutik som du brukar handla i så föreslå gärna att de tar kontakt med oss eller så föreslår du att vi tar kontakt med dem. Kunder kan göra en intresseanmälan på http://www.lchfmatkasse.se och livsmedelsbutiker kan maila sitt intresse till info@lchfmatkasse.se

Friskvård på riktigt!

Grundtanken med vårt projekt Frisk av mat, LCHF matkasse är att kunna erbjuda friskvård som verkligen fungerar. Att förebygga sjukdomar kommer att bli högsta prioritet för hela samhället eftersom sjukvårdskostnaderna ökar katastrofalt. Tyvärr minskar inte de metabola sjukdomarna/välfärdssjukdomar samtidigt. Vi tror att sjukvården kommer att behöva hjälp, mycket hjälp i framtiden.

Tanken är att Livsmedelsbutiker runtom i landet kan anmäla sig som intresserade av att vara med i vårt Frisk av mat-projekt. Om du skulle vilja bli kund hos LCHF matkasse så kan du gå till din livsmedelsaffär och föreslå vårt projekt Frisk av mat! Be din butik att maila till info@lchfmatkasse.se så skickar vi tillbaka information. Livsmedelsbutiken får av oss varje vecka antal kassar som ska packas. LCHF matkasse hämtas antingen i butik eller levereras ut till kund. I startskedet samarbetar vi med två ICA Maxi-butiker i Göteborgsområdet, en i Högsbo och en i Partille. Förhoppningen är att det ska bli många fler livsmedelsbutiker i Sverige som vill ansluta till vårt koncept.

Än så länge har myndigheter  inte insett att de kostvanor som vi har/haft under de senaste femtio åren har en direkt koppling till de fruktansvärda inflammatoriska sjukdomar som vi har idag. Byt kostvanor till mat som  består av mer naturligt fett och mindre kolhydrater så stärks immunförsvaret och de metabola sjukdomarna minskar.

Nu är LCHF matkasse och projektet Frisk av mat inte något myndighetsprojekt utan till för dig och mig som vill göra något åt vår hälsa på riktigt.

http://www.lchfmatkasse.se är fortfarande under konstruktion men öppnas snart. Du kan ändå göra en intresseanmälan på sajten.

Dags för ett friskare liv?

Ditt konkreta alternativ till ett friskare liv kan exempelvis vara att läsa min bok ”Frisk av mat”! Jag har försökt, på ett enkelt sätt, beskriva mina erfarenheter av att bli frisk av mat från svåra inflammatoriska sjukdomar/tillstånd som jag haft. Du får, med hjälp av boken, en förklaringsmodell som fungerar och en röd tråd att följa. Här finns även massor av recept och veckomenyer. Du får konkreta tips och hjälp som fungerar. Idag har många tusen skaffat sig ett friskare liv med hjälp av boken ”Frisk av mat”! Fyll i namn och adress i formuläret nedan så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Boken finns även i engelsk version liksom i tysk version, ”Gesund durch die richtige ernährung”. Den svenska och engelska boken, ”Health through Food”, kan du beställa direkt av mig och kostar 195 kronor per styck inklusive frakt och porto! Kanske ditt livs bästa investering? Boken ”Frisk av mat” och Mats LCHF-utbildning är en kraftfull kombination och kostar tillsammans 394 kronor.

IMG_0040       426190_368969776460321_275734919117141_1271432_1347543266_n

 

 

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Tack vare LCHF är man fri från socker/kolhydrat beroende. Det känns bra. Ingen mer tallriksmodell för min del. Och inga fler förkylningar heller sedan man började äta enl LCHF.

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: