Döda cancerceller!

maj 27, 2016 kl. 9:47 f m | Publicerat i Okategoriserade | 23 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

Detta inlägg får gärna delas. 

Varför ska man hymla? En strikt ketogen diet dödar cancerceller. 

Bäste Bengt Sjöberg! Jag hoppas att du läser detta inlägg om hur en strikt ketogen kost svälter ihjäl cancerceller. Man kan få cancer nästan var som helst i kroppen och de vanligaste är för män i prostatan och för kvinnor i brösten. Du hade oturen att få ett cancerbesked bara några månader efter din pensionering. Du fick lungcancer utan att ha dragit ett bloss under hela ditt liv. En entreprenör som du gör förstås allt för att för att få tillbaka friska celler i kroppen. Du har tjänat stora pengar på Hongkong-börsen under åren och när du ska njuta av din pensionering så fick du besked om att du har cancertumörer i lungorna. Kirurgen har nu opererat bort dessa tumörer men du är ju så intelligent så du förstår att tumörerna kommer tillbaka om du inte gör något åt orsaken till cancern.

 

Du har valt att satsa en stor del av din förmögenhet, två miljarder kronor, till en egen stiftelse som ska dela ut bidrag till alternativ cancerforskning. Jag vill tipsa dig om att det är dags att ta reda på hur mycket kosten påverkar att vi får cancer liksom hur det påverkar andra metabola sjukdomar.

Själva bränslet för cancer är ett långvarigt överskott av glukos (blodsocker) i kroppen enligt min mening. Detta överskott leder till en sur miljö i kroppen, dåligt PH-värde. Detta tillstånd är inflammerande och infekterande. Läkaren och forskaren Otto Warburg visste redan 1926 att cancerceller kräver 20-30 gånger mer glukos än friska celler. Senare fick han Nobelpriset 1931 dock inte för själva upptäckten att cancerceller är beroende av socker.

Vad händer med ketogen kost?

Vad händer om man ändrar sin kost till en ketogen kost, dvs mycket naturligt fett, lagom med protein och väldigt lite kolhydrater? Jo, det blir inget överskott av glukos (blodsocker) i kroppen eftersom allt bränsle tas upp av cellerna. Det blir inte tillräckligt med blodsocker kvar för att föda cancercellerna och effekten blir att de dör ut. Immunförsvaret stärks av den ketogena kosten och försvarsförmågan blir stark så länge man håller fast vid ketogen kost.

Att cancerceller kräver enormt mycket mer glukos än vanliga celler är känt sedan länge men mig veterligen får inga cancerpatienter några kostråd av sjukvården, varken före eller efter cancerbesked. Det är oförståeligt att sjukvården inte ger kostråd till cancerpatienter.

Coaching!

Jag har erbjudit mig att coacha dig Bengt Sjöberg i den ketogena kosten, strikt LCHF. Du har min bok ”Frisk av mat” och min LCHF-utbildning brev 1  av 12. Min förhoppning och tro är att du ska bli frisk igen och att du ska förstå hur mycket en sockerrik kost och avsaknad av naturligt fett påverkar metabola sjukdomar som t.ex. cancer. Dina pengar kan göra stor skillnad för många människor.

Jag är själv frisk från svåra metabola sjukdomar sedan 7 år tillbaka. Då hade jag både diabetes typ 2, kärlkramp, reumatisk värk, kronisk bronkit och prostatainflammation. Alla mina tidigare inflammatoriska tillstånd är också metabola sjukdomar liksom cancer. Jag hade inte själv cancer men vad jag vet nu så hade det inte dröjt länge innan jag fått prostatacancer. Nu skriver jag på Fet Hälsa-bloggen och säljer mina böcker och utbildningar för att för att ge hopp till många fler. Jag har ätit en strikt ketogen kost, LCHF i 7,5 år. Denna mathållning håller mig pigg och frisk och eftersom jag har ett bra PH-värde så har jag också ett starkt immunförsvar. Jag blir t.ex. inte förkyld längre. Min syn har blivit så bra att jag inte längre behöver glasögon varken på kort eller långt håll. Tidigare hade jag glasögon både på kort och långt håll..

Under mina 7 år här på Fet Hälsa-bloggen så har jag sett tusentals exempel på folk som blivit friska från metabola sjukdomar genom en ketogen diet, LCHF. Så även cancer. Därför Bengt Sjöberg är detta det bästa tips du kan få för att få bukt med din cancer. Dock vill jag varna för att sockerberoendet är enormt starkt och dina cancerceller kommer att skrika i din kropp efter mer blodsocker. Men håll ut, sockerberoendet går över efter ett tag.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan också köpa min bok ”Frisk av mat” och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor samma som levereras med LCHF matkasse. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken!  Fyll i nedanstående kontaktformulär och berätta vad du vill ha så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Ingen annan än jag ser dina kontaktuppgifter.

 IMG_0040 

 

23 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Vill beställa frisk av mat och lchf utbildning!
  350:-

  Gilla

  • Hej Jonas!
   Jag skickar dig betalningsanvisningar till din e-postadress.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 2. Vill beställa båda böckerna

  Gilla

  • Hej Suzanna!
   Tack för beställning. Jag skickar dig betalningsanvisning via e-post.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren.

   Gilla

 3. Hej Mats,
  Jaha så dök det då upp två böcker. Man ska ha tålamod med Postverket både i Sverige och en France.
  kommer till Sverige den 3/6, vill du att jag tar med mig den ena och returnerat till dig?
  Vänliga hälsningar
  Eva

  Gilla

  • Hej Eva! Det kan du göra om du inte hittar någon annan som vill bli frisk av mat.
   Bästa hälsningar
   Mats Lindgren

   Gilla

 4. Hej!
  Jag vill gärna beställa Frisk av mat och lchf utbildning för 350kr!
  Med vänlig hälsning,
  Anette

  Gilla

 5. Hej. Jag vill beställa bok + breven.

  Gilla

  • Hej Inger!
   Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 6. Vill beställa både frisk av mat o utbildning 350 kr. Tack

  Gilla

  • Hej Lill-Marie!
   Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 7. Hej Mats, intresserad.Jag blev introducerad av Mr.Atkins för x antal år sedan och har sedan dess varit övertygad om fettets goda egenskaper och sockrets negativa effekt. Läst en rad olika böcker om hälsa. Vad gör din bok revolutionerande, finns det någonstans man kan få kika lite i texten/rubriker innan man köper den? Du får gärna skicka mig betalningsbeskrivning ändå 🙂

  Vänliga hälsningar
  Zandra Svensson

  Gilla

 8. Vill köpa Frisk av mat och lchf utbildning

  Gilla

  • Hej Ulrica!
   Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 9. Hej
  Önskar beställa utbildningen. Boken har jag redan.
  Marie

  Gilla

  • Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress.
   Bästa hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 10. Vill beställa bägge två för 350kr

  Gilla

  • Hej Jonas! Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress. Bästa hälsningar, Mats Lindgren

   Gilla

 11. Vill beställa båda böckerna.

  Gilla

  • Hej Marita! Tack för din beställning. Jag skickar betalningsanvisning via din e-postadress. Bästa hälsningar, Mats Lindgren

   Gilla

  • Hej Marita igen. Jag får felmeddelande när ska ska skicka till din e-postadress. Har du någon annan e-post?
   Mvh Mats Lindgren

   Gilla

 12. Hej, beställer härmed boken ”Frisk av mat” och LCHF utbildningen för 350:-

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: