Diabetesfest!

juli 5, 2016 kl. 9:38 e m | Publicerat i Okategoriserade | 6 kommentarer
Etiketter: , , , , , , ,

249088_360358520684901_906857661_n

Nu till helgen ska jag på diabetesfest med tjocka släkten. Nej, vi ska inte frossa i socker och Cola-cola hela helgen utan vi ska helt enkelt träffas på ett födelsedagskalas. Det är folk från USA, Canada, Europa och Sverige. Många har jag inte träffat sedan jag var liten. Det gemensamma för flera av oss är att vi drabbats av diabetes typ 2.  Födelsedagsbarnet själv bad faktiskt mig att ta med några av mina böcker eftersom många har diabetes sade han, plus dragspel och gitarr förstås.

Nu råkar det vara så att de flesta med diabetes på denna fest inte har en aning om att man kan bota diabetes typ 2. De har fått höra att diabetes är en sjukdom som man får leva med tills man dör av en hjärtsjukdom. Just det, det är vad som händer de flesta diabetiker.

Då kan man undra varför det är så många som har diabetes på min mammas sida? Är det ärftligt? Mitt svar på den frågan är både ja och nej! Det är så att många av oss inte tål en så hög kolhydrat-konsumtion som många andra gör. Så på sätt och vis är vi känsligare än andra för att få diabetes typ 2.

Men inte var det någon som berättade för mig att vår släkt hade många med diabetes typ 2. Inte förrän jag fick det själv förstod jag att det var många i min släkt på mammas sida som fick diabetes typ 2. På Pappas sida fick dom cancer. Om vi hade haft en fungerande sjukvård och uppdaterade läkare hade de redan i tidiga år varnat mig för diabetesrisken och att jag skulle äta kolhydratsnålt med mycket naturligt fett i maten för att slippa utveckla diabetes typ 2 längre fram i livet.

Som tur är hjälper ju ketogen kost LCHF till att skydda mig mot både diabetes typ 2 och cancer. Här en länk som du bör kolla in om LCHF och cancer.

Helheten räknas, inte panikinsatser!

Jag läste på Facebook i veckan att mandel skulle vara bra mot cancer. Jag tycker inte om den typen av slutsatser för det är inte sant och ger falskt hopp till människor. Mandel är förstås jättebra som en del i en sammansatt naturlig kost som LCHF. Men ensamt klarar mandel inte av mycket tyvärr. Likadant är det förstås med alla bär som mognar nu i rasande fart. Blåbär, hallon, björnbär, lingon m.m är alla jättenyttiga men klarar inte av att läka inflammatoriska tillstånd i kroppen om de inte ingår i en ketogen helhet.

Kolloidalt silver är ju en fantastisk produkt och omvittnat läkande men blir förstås långt mer effektiv tillsamens med en naturlig kost utan inflammerande inslag.

Nu ska det bli spännande att träffa alla släktingar med eller utan diabetes från när och fjärran!

Lycke 2016-07-05

 

Mats Lindgren  DSC04400

Diabetes typ 0

 

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hej Mats! Jag vill bara skriva att din bok kom idag. Och jag började läsa direkt.
  Den är mycket lättläst och jag tänker – tänk om man kunde gå ner i vikt bara av
  att läsa hur man ska äta och göra.
  Nej, så enkelt är det inte. Men jag ska göra ett nytt lchf försök, det har jag lovat
  mig själv.

  Gilla

 2. Önskar dig en trevlig släktträff! 🙂

  Gilla

 3. Hej Mats. Hoppas att du håller ett kort tal om faran med diabetes. Många tror att faran är över bara för att det finns medicin. Alltid hjälper det väl någon eller några. Lycka till och önskar ni får en trevlig träff med ”tjocka släkten”

  Gilla

 4. Kan du Mats, eller någon annan för den delen, rekommendera bra litteratur angående Kolloidalt silver?

  Gilla

 5. http://www.ion-silver.com/allt.om.silver.html

  Gilla

 6. OKQ8 hänger på med fina ”erbjudanden”

  https://www.okq8.se/kort/rabatter-erbjudanden/manadens-erbjudande/

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: