Psoriasis botas med ketogen kost!

juli 23, 2016 kl. 8:53 e m | Publicerat i Okategoriserade | 5 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

2016-07-07 10.20.55 Detta inlägg får gärna delas.

Häromdagen träffade jag en kompis som jag inte sett på länge. Jag visste att hon ätit LCHF-kost mot eksem-liknande besvär som hon haft. Nu berättade hon att hon blivit frisk från psoriasis som hon haft under lång tid. Hon visade t.o.m. hur utslagen försvunnit. Hon menade att det var LCHF-kostens förtjänst. Varje gång jag får höra en liknande historia tycker jag att det är lika fantastiskt, frisk av mat!! Jag har hört tusentals liknande historier genom årens lopp antingen via Fet Hälsa-bloggen eller via LCHF matkasse eller via mina böcker. Folk blir friska från sina ”folksjukdomar” ,från metabola sjukdomar, med hjälp av en kost rik på naturligt fett och lite kolhydrater.

Min kompis med psoriasis var osäker på om hon vågade fortsätta med LCHF-kosten eftersom hennes läkare menade att hennes kolesterol var för högt. Han menade att detta berodde på LCHF-kosten. Jag tog mig för pannan naturligtvis, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Ännu en läkare som inte vet att kolesterol är kanske det viktigaste vi har som en komponent i immunförsvaret. Låt kolesterolet vara okunniga läkare. Jag vet ingen yrkesgrupp som är mer överskattad än läkare. De skriver ut statiner, kolesterolsänkande medicin, på löpande band påhejade av läkemedelsindustrin som tjänar grova pengar. Människor som äter statiner blir sjuka av det.

Det viktiga var alltså inte att min kompis blivit av med psoriasis utan att hon hade högt kolesterol!???

Frågan är då vad min kompis ska tro på. Ska hon tro på att hon faktiskt tillfrisknat och blivit av med sin psoriasis tack vare LCHF-mat eller ska hon tro på de vita rockarna som leker Gud Fader. Fortsättning lär följa.

Någon har frågat hur det går för Christina som har ALS och äter LCHF-kost. Hon brukar också blogga på Fet Hälsa-bloggen. Christina hänger i men är lite sämre. Snart kommer det ett inlägg från henne.

Mannen som skänkte två miljarder till alternativ cancerforskning!

För någon vecka sedan pratade jag med Bengt Sjöberg. Han har skänkt två miljarder kronor av sin förmögenhet till alternativ cancerforskning. Han äter nu LCHF-kost och använder min bok ”Frisk av mat” och ”Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12.” som ledsagare. Bengt har långt framskriden cancer i bägge lungorna trots att han inte dragit ett bloss i hela sitt liv. I stället för två cancertumörs har han kanske 19-20 stycken cancertumörer i lungorna. Han kämpar en kamp för livet så klart och har även börjat med kolloidalt silver tillsammans med den ketogena kosten. Sjukvården och läkarna jagar honom och vill naturligtvis komma åt miljarderna. Det är verkligen inte lätt för Bengt att behålla sin integritet samtidigt som han kämpar för sitt liv.

smr_124422494  images

Nolla kolhydraterna!

Om jag var Bengt Sjöberg och hade den typen av cancer som han har skulle jag, med den kunskap som jag besitter idag, nolla kolhydraterna och äta äggdiet med smör som ett försök att svälta ut sockerbränslet för cancertumörerna. Det räcker antagligen inte med vanlig LCHF-kost för Bengt Sjöberg. Om han äter fyra kokta ägg tre gånger o dagen tillsammans med 50 gram smör så får han i sig en halv kolhydrat vid varje måltid. Denna diet skulle han kombinera med kolloidalt silver. Jag menar att han behöver äta på detta sätt i kanske tre månader för att cancertumörerna ska ge vika. Det kanske ändå inte räcker men jag hade gjort ett försök.

Jag känner till en person med cancer i lungorna som gjort något liknande som jag vill att Bengt Sjöberg ska göra. Han fick sex månader av läkaren när man upptäckte tumörer i bägge lungorna. Han började googla på nätet om det fanns någon möjlighet att göra något. Han hittade ketogen kost, LCHF, och idrottsman som han var så var han extremt noggrann med att äta just en strikt ketogen kost. Sex månader senare var han på återbesök till läkaren och vid röntgen så fann man inga tumörer alls i lungorna längre.

Tyvärr är det inte lätt för Bengt Sjöberg att fatta beslut. Å ena sidan finns hela sjukvården med läkare, professorer och läkemedelsföretag. På andra sidan finns jag och andra som förordar alternativ men om han tror på oss är svårt att säga.

Min förhoppning är ju att Bengt Sjöbergs donation av två miljarder kronor till sin egen stiftelse ska leda till mer forskning om hur en alltför kolhydratrik kost orsakar och föder metabola sjukdomar inklusive cancer. Frågan är bara om Bengt Sjöberg får uppleva detta själv. Jag hoppas verkligen detta. För hans donation kan verkligen göra skillnad. Han, Bengt Sjöberg, kommer snart och hälsar på mig och Maggan i Lycke. Vi får hoppas att vi kan ha en givande diskussion.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Läs min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor samma som levereras med LCHF matkasse. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken!  Fyll i nedanstående kontaktformulär och berätta vad du vill ha så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Ingen annan än jag ser dina kontaktuppgifter.

IMG_0040

Ha en fortsatt trevlig sommar hälsar

Mats Lindgren

 

5 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Vad glad jag blir att läsa att du ska träffa Bengt, när jag hörde om honom på nyheterna tänkte jag direkt på dig, han borde träffa Mats för han vågar säga sanningen utan att bli aggressiv. Jag hoppas att det går bra för för Bengt och att hans familj också tar åt sig av den kunskap du har.
    Tack

    Gilla

  2. Hej Mats!

    skrev ett inlägg för några dagar sedan men tryckte väl inte skicka kanske? he he
    Jag hoppas verkligen att Bengt blir hjälpt av kostråden.
    Min mamma gick bort alldeles för tidigt i (tarm)cancer fast de sa det startade i lungorna? hon hade heller aldrig tagit ett bloss i sitt liv, hade jag vetat då vad jag vet nu,hade jag försökt med allt.
    Du kanske kan ta upp med Bengt,när du träffar honom om att byta ut tandkräm deo tvål rengöringsmedel etc. mot naturliga rena snälla val också. (om han inte redan gjort detta)
    Jag försöker med detta själv i omgångar,lite dyrare men känns bra.

    Tack för att du delar med dig
    Mvh Helen

    Gilla

  3. Flera där ute tänker som du Mats.
    Försök få tag i en videoserie:
    The Truth About Cancer med Ty Bollinger, vill minnas att de nämner ketokost och andra metoder.

    Lyssna också på Dr Edward Group som var så framgångsrik i Texas på att bota cancer att de stängde hans klinik. Kungligheter och andra i toppen av samhället kom för att bli botade.Han gick utanför Big Pharma och myndigheterna kom efter honom lite som dr Erik Enby och Dr Dahlqvist i Sverige.

    Min favorit i detta sammanhang är Dr Joel Wallach, Honom ger sig inte de amerikanska myndigheterna ens på, de vågar de inte…

    Gilla

  4. Vet du att i Kina förr i tiden fick läkarna betalt först när de botade patienterna.
    Nåt att ta efter här i väst tycker jag.

    Tillämpade man denna princip skulle Dr Dahlqvist vara rikare än Ingemar Kamprad… 🙂

    Gilla

  5. Hej Mats!
    Nu har jag sträckläst din bok Frisk av mat. Lättläst och lättförståelig. Känns helt rätt för mig och jag känner att jag är på rätt väg. Ska rekommendera den till alla dem som står där och tvekar och är osäkra. Är ju inte lätt tycker många att ändra livstil. Men detta har inte varit svårt. Kanske jag som har en svår sjukdom känner mig mer motiverad vad vet jag. Men är glad att jag fått lite mer vägledning. Tycker du är fantastisk som strider så i motvind mot läkare och andra förstå sig på are👍
    Hälsningar
    Kerstin Antonsson
    Finspång

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.