#Friskavmat Förföljelsen av Dr Erik Enby!

december 2, 2016 kl. 11:09 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

doc3_d

I går såg jag den välgjorda dokumentärfilmen ”Läkaren som vägrade ge upp” av Börje Peratt! Som tur är skrev jag inte detta inlägg i går kväll för då var jag rosenrasande. Erik Enby är läkaren som varit förföljd i 10 år och blivit av med sin läkarlegitimation. Dokumentärfilmen om Erik Enby är en osannolik betraktelse över vilka som verkligen styr när det gäller vilken sjukvård vi har i Sverige. Drevet mot Erik Enby har bevisligen drivits av föreningen VoF, Vetenskap och Folkbildning. Här har Dan Larhammar, Ordförande i VoF, varit den drivande personen mot trakasserierna och förföljelsen av Erik Enby.

Intressant är att Dan Larhammar har ett företag, Larhammar Consulting, som hjälper Läkemedelsindustrin att få ut nya mediciner snabbare på marknaden. Medverkande i förföljelserna mot Erik Enby har även varit Expressen, Cancerfonden genom sin tidning Liv, Sveriges Radio genom programmet kropp o Själ, Robert Aschberg som i Tv 3:s sensationsprogram medverkade till att trakasserierna mot Erik Enby tog fart.

Vad är det då Dr Erik Enby har gjort?

Han har forskat hur det ser ut i sjuka människors blod och jämfört detta med friska människor. Allt började en gång när hans fru fick Polio och blev förlamad. Han tyckte att den vanliga sjukvården inte gjorde någonting för henne. Erik Enby ville hjälpa henne och fick möjlighet att studera MS-sjuka människor blod i mikroskop. Han fann då myriader av bakterier och mikrober i den MS-sjukas blod som inte fanns i blodet hos den som var frisk. I läkarböcker står inget om att där kan vara bakterier och mikrober i blodet. Han fann då att inne i blodbanorna pågick infektioner och inflammationer som inte sjukvården och läkarna hade en aning om. Där var också blodklumpar, svamp, sårrester och var inne i blodbanorna hos dessa sjuka personer. Enligt sjukvården är Erik Enbys forskningsresultat inte möjliga. I dokumentärfilmen igår fick vi se bilder och film genom Erik Enbys mikroskop av mikrober och bakterier som rörde sig och blod som klumpat sig. Alltså precis det som sjukvården och läkarna anser inte existerar. En blodklump som fastnar någonstans i blodflödet kan leda till, just det, blodpropp, stroke eller hjärtinfarkt

Erik Enby försökte intressera läkarna på Sahlgrenska sjukhuset för sina resultat. Ingen av läkarna var intresserade utan bara rädda för att beblandas med Erik Enby. Han fick ägna sig åt sin forskning själv och detta har pågått i över 30 år. Han lyckades med uppgiften att lösa upp dessa klumpar i blodet som bildades hos sjuka personer. Han sprutade in en vätska som bestod av mineraler och c-vitamin som effektivt löste upp klumparna i blodet om han träffade rätt. Erik Enby har hjälpt tusentals personer med svåra sjukdomar, bland annat cancer Malignt melanom hos Siw Wernborg m.fl.

unknown Dan Larhammar

Är det köpta personer bakom förföljelsen av Erik Enby?

Det känns bedrövligt att ta del av en sådan historia som Erik Enbys! Det ser verkligen ut som en sammansvärjning från alla delar av samhället. Man tror inte att vi befinner oss i Sverige! Myndigheter, Sveriges Radio, Dan Larhammar, föreningen VoF, Cancerfonden?, polis, åklagare med flera. Anklagelserna mot Erik Enby var och är ju rakt igenom falska och byggde på lögner och förtal. Exempelvis tog polisen alla hans journaler, dator och kalender när förundersökningen mot honom inleddes. Den förundersökningen tog 19 månader och lades sedan ned.

Vem är det som har mest att förlora på Erik Enbys forskning? Det är förstås stora läkemedelsjättar som prånglar ut sina overksamma mediciner med hjälp av personer som Dan Larhammar som för övrigt är professor. Om det visar sig att Erik Enbys forskning stämmer så är ju läkemedelsjättarnas mediciner och tabletter inget värda alls.

Vem eller vilka har mest att vinna på Erik Enbys forskning? Jo, det är förstås vi patienter och även staten som skulle kunna spara miljarder kronor på rätt friskvård och sjukvård.

Min egen forskning på min egen kropp!

Mina erfarenheter efter att ha varit sjuk i diabetes typ 2, prostatainflammation, reumatisk värk, kärlkramp och kronisk bronkit så stämmer det väl överens med de resultat som Erik Enby forskat fram. Det handlar om att vi äter för mycket socker och för lite naturligt fett. Jag anser att det är glacering, försockring av blodbanornas väggar som leder till att bakterier och mikrober samlas i blodbanorna. Karamelliseringen i blodbanorna utgår från ett överskott av blodsocker som inte tas emot som bränsle av cellerna. Istället blir detta överskott mat för miljarder bakterier och mikrober inuti blodbanorna. Kroppen svarar med inflammation och infektion för att läka de sår som bildas i blodväggarna när bakterierna och mikroberna har ätit hål på dom. Restprodukter från bakteriernas och mikrobernas härjningar är sårrester, var, blodklumpar, svamp och i denna miljö trivs dessa infekterande varelser. Denna miljö är alla metabola sjukdomars moder.

Det enkla är ofta det svåra men en enkel kostförändring till ketogen LCHF-kost kan alltså förändra tillståndet i blodbanorna kapitalt. Mer naturligt fett i kosten och mindre kolhydrater är enormt effektivt och hjälper de flesta i stort sett omgående. Undra på att detta är hotfullt för läkemedelsindustrin och prestigefyllda läkare.

Snart är det Jul!

_JHE5949w_logo bokomslag-2016-11-13

Ge bort min bok ”Frisk av mat” till någon som behöver den. Det kan bli julens bästa present! Fyll i kontaktformuläret nedan. Jag kan skicka boken direkt till den som behöver den.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Var kan man se/köpa filmen?!

    Gilla

  2. Hej igjen Mats! har inte hunnit läsa din bok ennu, men nästa vecka får jag det til, jag har ett par frågor om du vill och orkar svara på det? jag och min fru brukar många gånger äta väldigt lite karbo (men också lite fett) förstår att vi måste börja inta mer fett då vi äter lite. Vi har inte några spec problem men önskar att äta sunt og äta förebyggande.

    Jag undrar om man kan äta ex 200 gr potatis sallad en gång ibland (den har ca 10 karbo per 100 gr läste jag).

    och om vi bara äter et äpple på dagen men en kebab rulle Med älgfärs i på kvällen, ett sånt kebab bröd blir på ca 60 karbo men allt annat och ett äpple den dagen gjör att vi inte kommer över 100 karbo den dagen, är det ok? eller skall man helst inte äta något som innehåller mye karbo? även om dagsdosen inte blir mer en max 100 gr, dvs det jag undra om det er dagsdosen av karbo eller att man inte skall äta något som innehåller mye karbo även om dagsdosen inte blir så hög.

    Med vänlig hälsning Stig från Norge

    Skickades från Outlook

    ________________________________

    Gilla

  3. […] När jag slutligen beslöt att göra filmen om Erik Enby granskade jag också Cancerfondens monopolambitioner och dess attack mot Enby. I deras magasin tilläts Läkarförbundets dåvarande ordförande Eva Nilsson Bågenholm fabulera grundlösa anklagelser och rena lögner mot Enby. Länk 2016 hade Läkaren som vägrade ge upp om Dr Erik Enby, premiär på Filmhuset i Stockholm. Den har en sällsynt framgångshistoria som mediasverige helt blundat för. Man kan fråga sig varför. Mats Lindegren såg filmen och skrev följande artikel: #Friskavmat Förföljelsen av Dr Erik Enby! […]

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.