#Friskavmat Till dom som ännu inte vet!

december 13, 2016 kl. 5:49 e m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

imgres

En trevlig Lucia önskas alla läsare!

Idag går mina tankar till alla dom som ännu inte vet att en enkel kostförändring kan ge livet en ny mening. Till alla dom som är onödigt sjuka med värk och maginflammationer. Till alla hjärtsjuka och diabetiker som inte vågar trotsa en okunnig sjukvård på grund av att dom inte vet. Till alla män med prostatabesvär som tiger och lider. Till människor med astma, allergier, migrän och eksem går mina tankar för de vet kanske ännu inte att en kostförändring till icke-inflammerande mat kan stärka immunförsvaret så mycket att de kan bli friska.

Till alla dom som har en begynnande cancer och till dom som står i rikszonen för att få det. En strikt ketogen LCHF-kost skulle kunna svälta ut begynnande cancerceller och stärka upp immunförsvaret.

Vi lever i en absurd värld där sjukvården kidnappats av läkemedelsindustrin och kvar finns endast kemi, piller och kniven som redskap och som behandlingsmetoder. Inga alternativ tillåts komma in i sjukvården trots alla fantastiska resultat med ketogen kost LCHF.

Här kommer ett konkret forskningsförslag!

Börja med att välja ut fyra äldreboenden och mät alla viktiga värden på deltagarna innan de börjar med studien.

Låt två äldreboenden av dessa fyra fortsätta att servera Tallriksmodellen med tillhörande bullar och kakor under tre månader.

Låt nästa två äldreboenden få äta LCHF-kost med mycket smör på LCHF-mackorna gjorda på nötmjöl och ägg. Låt dom äta kött fisk och ägg med ovanjords-grönsaker till middag. Servera riktigt stekfläsk och mycket ägg och omeletter. Jag kan bidraga med alla recepten för de boenden som äter enligt LCHF-modell.

Jämför sedan värdena igen på alla deltagare efter tre månader.

Jag garanterar att där kommer att finnas signifikanta förbättringar av värdena på de personer som bor på de boenden som äter enligt LCHF-modell. Med all säkerhet kan många avstå från värkmediciner och liknande efter tre månader på LCHF-mat.

Ja, jag vet att inget läkemedelsföretag vill sponsra en sådan studie men t.ex. Socialstyrelsen och Livsmedelsverket borde vara intresserade.

Ja, jag vet att ovanstående är en utopi. LCHF-kost är ju farligt enligt etablissemanget men man kan ju drömma!

Snart är det Jul!

_JHE5949w_logo bokomslag-2016-11-13

Ge bort min bok ”Frisk av mat” till någon som behöver den. Det kan bli julens bästa present! Fyll i kontaktformuläret nedan. Jag kan skicka boken direkt till den som behöver den.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

2016-07-07 10.20.55

Vill du sprida Frisk av mat?

Vill du vara med att sprida Frisk-av-mat-tänket och trotsa etablissemanget med hjälp av min bok? Jag har gjort i ordning små paket med 10 st böcker i varje och du kan välja på den svenska boken ”Frisk av mat” och den engelska boken ”Health through food” eller kombinera dom. Du får köpa dom till ett mycket bra nettopris. Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com. Glädjande är att flera redan har nappat på att sprida Frisk-av-mat-tänket. Du kan göra det på din ort, på ditt företag eller din förening.

Ha en fortsatt trevlig Lucia hälsar,

Mats Lindgren

 

 

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Har du Julsomnat? inget inlägg efter 13/12? För övrigt så gillar jag ditt senaste inlägg och ALLA inlägg dessförinnan. Jag önskar dig en mycket God Jul Mats med familj.
  Gert Wahlström

  Gilla

 2. God jul Mats! Jag tänkte köra din äggfasta ett par dagar i veckan. Hur viktigt är det med salt? 🙂

  Gilla

 3. Oj, nu börjar man bli riktigt orolig. Vad har hänt? Inget ”God Jul” Inget inlägg på 11 dagar! Jag hoppas verkligen att det har en bra förklaring och att du inte råkat ut för någon olycka.
  En orolig själ med namn Gert Wahlström.

  Gilla

  • Mats Lindgren
   den 21 december kl 20:53 · Kungälv, Västra Götalands län ·
   Om någon undrar vad blivit av inläggen på fethalsa.Wordpress.com så har min hårddisk kraschat. Det blir nya tag om några dagar.
   God Jul på er alla vänner därute i stugorna😁

   (Från Mats Facebook)

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: