#Friskavmat Sällsynt dålig smak!

februari 10, 2017 kl. 12:41 e m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Dela gärna detta inlägg!

Nedan är en sida i Postnords tidning för direktreklam som når tre miljoner hushåll två gånger i veckan. Intressant är att se Hjärt – Lungfondens Generalsekreterare Kristina Sparreljung har valt att medverka bredvid ett recept för geléhjärtan som barnen kan tillverka själva. Det är genant och bisarrt att Hjärt & Lungfonden ännu inte vet att där finns en mycket klar koppling mellan socker/kolhydrater  och hjärt -kärlsjukdomar. Vi är många som både har erfarenhet och vet detta idag men Hjärt & Lungfondens Generalsekreterare har ännu inte uppdaterat sig. Det finns möjligheter att både förebygga och läka hjärt -kärlsjukdomar med det är verkligen inte med geléhjärtan av socker, Kristina Sparreljung.

 

img_1158

 

Korkat av Hjärt & Lungfonden!

Direktreklamen ovan speglar antagligen den kunskap som finns idag. Att två företag som Ikano bank och Postnord och kanske Sveriges största fond, Hjärt &Lungfonden, uppvisar denna låga kunskapsnivå och sällsynt dåliga omdöme är sorgligt. Tre miljoner hushåll får se denna sida som direktreklam.

Du kan bli av med hjärt -kärlsjukdomar och andra inflammatoriska sjukdomar för alltid om du törs ändra dina matvanor. Så har jag gjort och så kan du också göra!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Tack till Nisse!

Fredagsmys tillönskas alla mina läsare!

Mats Lindgren

2016-07-07 10.20.55

 

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Jag reagerade precis som Du idag.
  Hon skriver att forskningen har kommit fantastiskt långt.
  Kristina Sparreljung ljuger, många människor dör helt i onödan.
  Men det blir säkert bättre om hon sätter upp ett hjärta på Sthlms centralstation och så kan hon bjuda på hemgjorda gelehjärtan.

  Gilla

 2. Vad kan man göra!??? Ta sej för pannan som du brukar säja…??
  Det blir raka spåret på olika metaboliska sjukdomar och även cancer, åtminstone om man tror på Thomas Seyfrieds teori om att cancer är en metabolisk sjukdom…vad gott kan komma ut från en sån stimulering av alla biosyntetiska processer i cellerna, som fullkomligt sparkas uppåt av det anaboliska hormonet insulin…ett halvt kilogram av socker i dessa små godis-hjärtan utan ett enda nyttigt vitamin eller mineral!?! Stackars barn…. och det sockret går direkt in i den pathway, som finns i alla celler i hela kroppen, P.P.P., men som verkar vara okänd t.o.m bland många experter och borde tas i allvarligt beaktande om vi vill förändra galloppen mot sämre folkhälsa och grava konsekvenser….snart lyckas dom ta kål på oss alla!? Det sista var nog lite för elakt, tror faktiskt inte att folk i allmänhet begriper hur farligt socker är..?! Det ses som en källa av de flesta, som en ”benign source of empty calories…” i stället för den tidsinställda bomb det är… Helt enkelt tragiskt….

  Gilla

 3. Medhåll, de är lika korkade som de som gör reklam för fika mot cancer. Verkar mest vara nån slags ytlig industrilobbyverksamhet som man försöker smyga in med ett gulligt yttre. Är forskningen så dålig att de måste tigga stöd av allmänheten, att det är svårt att få riktiga investerare?

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: