#Friskavmat Uppdatera er dietister, läkare och sjukvård!

februari 20, 2017 kl. 8:30 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

Det är ganska lustigt att så många dietister, läkare, professorer har haft så fel så länge. En världsberömd hjärt -kärlspecialist påstår att våra kostråd från dietister och Statens Livsmedelsverk är en ren lögn. En väldigt omfattande studie, PURE, i många länder visar att de traditionella kostråden är lögnaktiga rakt igenom.

Jag rekommenderar professor Mai-Lis Hellenius och hennes gelikar att se videon ovan. Alla Livsmedelsverkets tjänstemän borde också se den. Vidare borde alla blivande läkare se denna film och förstås alla aktiva.

Det handlar om vi blivit pådyvlade kostråd som faktiskt gör oss sjuka. Att äta mycket kolhydrater och socker gör oss sjuka enligt PURE-studien. Naturligt fett har vi varnats för i alla år. Nu framgår det i ovanstående video att det är helt fel. Istället visar studien att det naturliga fettet har läkande effekter.

Det är tragikomiskt att hela vårt etablissemang av läkare, sjukvård, dietister har gett oss fel kostråd, på ett mycket kaxigt sätt, så länge utan att ha några bevis. Hur många har inte hört att ”jag är läkare och jag kan det här” eller jag är dietist och speciellt utbildad på nutrition och kost.

2016-07-07 10.20.55

Jag upptäckte ju för åtta år sedan att när jag gjorde precis tvärtemot dietisternas och läkarnas råd så blev jag friskare. Då hade jag diabetes typ 2, kärlkramp, reumatisk värk, prostatainflammation och kronisk bronkit. Idag åtta år senare är jag kärnfrisk och har inga inflammatoriska tillstånd i kroppen alls. Jag blir inte ens förkyld längre och inte behöver jag några tabletter eller sprutor.

Mycket naturligt fett och minimalt med kolhydrater och socker läkte min kropp. Nu har PURE-studien bekräftat att jag gjorde rätt. Det var inte lätt för läkarna och dietisterna varnade mig för alla möjliga sjukdomar som jag kommer att få om jag börjar med ketogen LCHF-kost. Särskilt varnade de för att vi inte vet hur konsekvenserna blir på lång sikt för dig, sade dom. Bla, bla………

Nu har jag, i åtta år, jobbat med att informera folk om att man kan läka kroppen med hjälp av inflammations-hämmande kost genom min blogg, mina böcker och utbildningar. Tidigare åt jag inflammations-höjande kost som gjorde mig tablettberoende. Då hamnade jag i något som sjukvården kallar ”Naturalförloppet” som betyder att man blir allt sjukare trots alla piller och så småningom dör man av en hjärtattack eller liknande. Detta betraktas av sjukvården som något helt normalt??

Jag har också jobbat intensivt med att försöka få sjukvården att undersöka det faktum att jag och tusentals andra blivit friska av naturlig mat. Varför har vi blivit det, kära sjukvård? Men läkare, sjukvård m.fl har visat noll intresse för att man kan bli frisk av mat.

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] När jag klickar på länken till filmen nu får jag svar att den är privat. Men hos Fet hälsa får jag en version som är öppen, än så […]

    Gilla

  2. Ja detta är ingen nyhet för mig. Jag får frågan 2 gånger om året hur jag gör för att hålla mitt blodsocker så lågt, efter att jag har slutat med snabba kolhydrater så är mitt blodsocker till och med bättre än de som inte har problem med blodsockert, och då berättar jag om och om igen vad jag gör. Då suckas det och himlas med ögonen och NU påstår de att mitt höga blodvärde har med att göra att jag äter efter LCHF, vilket jag inte för ett ögonblick tror på, har alltid haft högt blodvärde mellan 160-165 och efter en långdragen besvärlig förkylning med hosta låg det på 176 veckan efter jag slutat hosta, nu har det sjunkit till 170 så det är väl ingen större fara med det. Men de slänger ur sig de mest korkade saker och är allmänt okunniga och inget får mig att lyssna till deras råd längre. Tack för att du finns.

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: