#Friskavmat Tomas den modige!

april 27, 2017 kl. 10:51 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

För den modige som vågar trotsa läkarnas pillerförskrivningar och istället satsa på kosten för att stärka sitt immunförsvar väntar tuffa utmaningar. Dels måste man slåss mot sin läkare som hela tiden vill skriva ut nya piller och dels mot den allmänna uppfattningen att det bara är kemiska piller och sprutor som kan läka sjukdomar. Många professorer och läkare får bra betalt  och många karriärmöjligheter om de inte ifrågasätter den rådande pillerhysterin. 

Pillerindustrin tjänar mångmiljardbelopp varje år på att ha en skattefinansierad sjukvård i sina ledband. Faktum är att vår sjukvård fungerar som en slags försäljningsorganisation för pillerindustrin. Pillerindustrin är en rutten bransch och den mest bötfällda av alla branscher. När de två avgående chefredaktörerna för världens mest ansedda medicintidskrifter, The Lancet och British Medical Journal, gick ut och påstod att hälften av alla vetenskapliga studier var falsarier hände inte så mycket. Det blev business as usual.

Tomas med prostatacancer!

Tomas, med begynnande prostatacancer och som jag coachar med min bok Frisk av mat och min LCHF-utbildning, skrev nyss till mig att hans PSA-värde sjunkit till 3,0 efter en månad med LCHF-kost. Han har alltså normala värden, 0-3,9, efter bara en månad med kostbehandling. Tomas berättar att sjukvården och läkarna inte fattar någonting och de vet inget om kostens möjligheter. Jag blev så imponerad av Tomas fighting spirit! Så här skriver Tomas till mig om det beskedet;

Jag blev så j**** glad när fick svaret i Tisdags 25 April Nu är jag nere på 3,0… känner mig så jävligt tacksam och glad idag..
Känner mig oerhört lättad och glad och cyklade hem glatt 😅☺😎🖒🌸

Hur länge ska vi blunda?

Att metabola sjukdomar som cancer, hjärt -kärlsjukdomar, diabetes med många flera får sin inflammerande näring av socker och kolhydrater är ett faktum. Men det är också ett faktum att alla dessa ämnesomsättnings-sjukdomar går att reversera genom att förändra kosten till immunstärkande mat. Det är nämligen bara immunförsvaret som kan läka/bota inflammatoriska tillstånd i kroppen. Om ni undrar vad jag får detta ifrån så har jag tusentals bevis, bara på den här bloggen, genom erfarenheter från personer som just stärkt sitt immunförsvar med LCHF-kost och fått bättre hälsa. Ju mer inflammerad man är desto mer strikt ketogen LCHF-kost ska man äta! Mina egna erfarenheter går ju inte av för hackor heller!

Riksföreningen Metabol Hälsa!

Jag tror mycket på Lars Berns initiativ att starta riksföreningen Metabol Hälsa. Om vi blir många medlemmar så kan vi sätta press på att det ska forskas mycket mer om hur kosten påverkar hälsan. Vi kan kräva av politiker att de sätter kostfrågan på dagordningen. Min förhoppning är att immunstärkande kost ska bli naturligt för läkare och kosthabiliterare att skriva ut på recept.

Här är hemsida till Metabol Hälsa och också Facebooksida till föreningen. Jag har betalt in 200 kronor för medlemsskap till bankgiro 195-1607. Gör det du också! 

Min bror begravs om en vecka!

Jag är fortfarande mycket sorgsen men också förbannad att min bror gick bort alldeles för tidigt. Han lyssnade till läkare och sjukvården men var skeptisk till mina råd. Läkarna sade att han måste sluta med snusen omedelbart pga sitt höga blodtryck men inte ett ord om maten. Han var så glad att han lyckats sluta snusa men inte hjälpte det. Han dog i sömnen av en hjärtattack för drygt en vecka sedan.

Stärk ditt immunförsvar!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd och metabola sjukdomar. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hej Mats ! Jag är verkligen ledsen för din brors för tidig död ❤ Även om du inte hann hjälpa honom och han visste inte själv heller hur lite tid han hade. Tur att vi inte vet ! Han skulle säkert behövt ändra matvanorna länge sedan, men till det kan ingen göra något mer nu. TYVÄRR !!! Men Mats du hjälper hela tiden andra och exp. Tomas som är en av dem som du kunde hjälpa. Du kanske inte fattar hur viktigt ditt arbete är och säkert räddar livet på många. Även om du inte hann rädda din egen bror.<3 Du skulle behöva skriva en ny BOK och skriva om människor som blev friska eller friskare även om dem som hade dålig prognos, och om ditt liv nu, och vad hände din bror , om maten och läkemedelsföretagen mm…. ! Du har mycket att göra ! En viktig livsuppgift ! Styrkekramar till dessa svåra tider. ❤ Hälsn/Paula

  Gilla

 2. Jaaa tack och lov för att det finns eldsjälar som du! Vet själv hur det är att tro sig kunna hjälpa men inte få! Man får låta varje människa ta ansvar för sitt liv! Men härligt att kunna!

  Gilla

 3. Hej Mats!
  Sorgligt med din bror. Tänk att det ska behöva gå så långt. Tänk om han lyssnat på dig. Men man kan ju bara tala om vad man vet och tror på sedan är det ju upp till människan i fråga att ta ställning. Man står där ganska hjälplös . Har många runt mig som fått cancer men de vill inte riktigt tro på detta som jag gör. Trots att de ser att jag mår bra och inte tycker detta har varit svårt. Vill riktigt ruska om dem och få dem att vakna. Att åtminstone pröva.
  Ska gå med i föreningen mot Metabol hälsa. Kanske kan man påverka på ett annat sätt när fler börjar att kräva en nyordning.
  Nu håller jag bara tummar och tår att mina tumörer krympt för 6:e gången. Ska till min läkare i början på maj. Vill ju så gärna att han ska se sådär snopen och förvånad ut som de andra gångerna jag varit där och säga. Hur är det möjligt?
  Ska erbjuda honom din bok och tipsa honom att lyssna på Lars Bern på youtube om hälsa och cancer eller Ann Fernholms föredrag om ”Det sötaste vi har”
  Du gör ett fantastiskt jobb Mats. Vi andra försöker att hjälpa till att dela allt du skriver och trots motsträvigheten fastnar väl en hel del trots allt.
  Med vänlig hälsning,
  Kerstin

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: