Kriminella studier?

januari 10, 2018 kl. 1:10 e m | Publicerat i Okategoriserade | 8 kommentarer
Etiketter: , , , , , , ,

Jag läser om professor Lars Lind som gjort en ny studie på äldre personer och den studien säger att de ska äta kolesterolsänkande tabletter (s.k. statiner) livet ut om de vill undvika hjärtinfarkter. Vem betalar för denna typ av studie kan man fråga sig? Vad jämför de med? Det verkar vara Hjärt & Lungfonden och Vetenskapsrådet som betalar studien. Med all säkerhet finns där även med ett läkemedelsföretag som säljer statiner även om jag inte hittar det i skrivande stund.

Studier som gynnar pillerindustrin eller människorna?

Under årens lopp som jag skrivit på Fet Hälsa, författat och sålt böcker och utbildningar, så har tusentals personer skrivit till mig och berättat att de fått en bättre hälsa och/eller blivit helt friska när de ändrat sin kost till ketogen LCHF-kost och slutat med statiner. Just det, slutat med statiner.

Själv har jag med egna ögon sett och träffat hundratals personer som ändrat kost till LCHF-kost och också slutat med statiner och fått en avsevärd bättre hälsa.

Jag tvekar inte att kalla Lars Linds Uppsala studie om att äldre ska äta statiner livet ut för kriminell. Den är kriminell därför att studien tar bort fokus på det som verkligen skulle hjälpa äldre människor, nämligen ett kostbyte till immunstärkande mat.

Antag att man skulle studerat ett antal äldre människor som under ett år ätit LCHF-kost och jämfört den gruppen med ett antal äldre som ätit statiner under ett år. Vilken grupp mår bäst och har bäst värden tror du? Vem eller vilka skulle bekosta en en sådan studie? Om man mätte bägge gruppernas värden innan de började med immunstärkande kost liksom gruppen som åt statiner och jämförde dessa värden med ursprungsvärdena efter ett år så skulle man få ett verkligt resultat.

Du skulle då få veta att om du åt mycket smör och andra naturliga fetter så skulle detta stärka immunförsvaret och minska chansen att du får någon hjärt -kärlsjukdom. Om du dessutom  minskade rejält på kolhydraterna så skulle även detta stärka upp din hälsa och immunförsvar. I jämförelse med gruppen som äter statiner och normal högkolhydratkost så skulle dina värden från LCHF-gruppen vara många mil bättre.

Jag kan med bestämdhet säga att jag vet resultatet av ovanstående förslag på studie redan på förhand eftersom jag studerat hur det verkligen förhåller sig under 9 år. Det kan kännas förmätet att påstå något sådant men det är min sanning utifrån mina studier.

Fega myndigheter, fega tjänstemän och politiker, fega läkare m.fl.  gör att vi aldrig får till stånd verkliga vetenskapliga studier som betyder något. Mitt ovanstående förslag på studie kommer väl knappast att genomföras därför att de som bestämmer inte vill veta sanningen. Det är lättare som professor att rapa efter vad alla andra säger som är bra för karriären och plånboken.

Att Hjärt & Lungfonden liksom Vetenskapsrådet är inblandade som finansiärer i denna studie visar i första hand hur låg kunskapsnivån är bland s.k. experter och myndigheter om vad som egentligen orsakar hjärt -kärlsjukdomar och i andra hand hjälper de pillerindustrin att sälja farliga statiner till oförstående människor med hjälp av skattepengar. Kort sagt kan man säga att det är farligare för dig att äta statiner än att inte göra det.

Kolesterolbluffen!

Se gärna de tre nedanstående videorna! Vi  blir verkligen lurade om kolesterolets funktion i kroppen. Varför skulle våra egna kroppar, genom levern och våra celler, producera ett kolesterol som är farligt för oss.

Läs mer om kolesterolbluffen!

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

8 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. bra betalt måste de ha fått för detta!!

  Gilla

 2. Hej Mats ! Mat eller Statiner ? Jag vet vilket jag skulle välja. Kolesterol måste vi ju ha i kroppen och det kan bli farligt om det bli för lite, med det tänker inte Läkemedelsverket, och det kan hända, om vi börjar onödan mixtra med Statiner. Speciellt äldre människor behöver ha lite högre värde. Läste om att det som är normalvärde nu kommer säkert sänkas och har sänkts flera gånger hur högt Kolesterol värdena får vara. Detta bara, att då har de flesta högt kolesterol värde och får börja ta Statiner. Då vet man också vilka som ligger bakom dessa råd. Biverkningar struntar dem, för detta är ju det bästa ”guldkalv” på länge, och som tidigare har kommit fram försöker man få alla människor ta dessa , så kallade ”förebyggande syfte”, och det gäller även barn. Alla mediciner har biverkningar, som oftast kan orsaka tyvärr precis det sjukdomar, man trodde sig kunna undvika med medicinen eller något värre. Vissa behöver säkert ta vissa mediciner till sina sjukdomar, men här är fråga om att det inte bjuds några alternativ, även om det finns och ofta får dom höra att det inte finns något annat att göra. Frusterat blir man, för mindre. Hälsning /Paula

  Gilla

 3. ”Läkemedelsindustrin har byggt den största bedrägeriverksamheten i mänsklighetens historia: den lovar hälsa för miljoner människor, men – i stället för att ge hälsa – levererar läkemedelsindustrin allt fler sjukdomar, eftersom sjukdomar är den ekonomiska grunden för existensen för läkemedelsföretagens verksamhet.”
  Artikel av forskaren Matthias Rath, som belyser medicin-industrin.
  https://newsvoice.se/2015/12/31/rockefellers-och-lakemedelsindustrin/

  Gilla

 4. Väl skrivet Mats. Instämmer även helt med det du skrev om vaccin förut. Vi har helt enkelt kriminella element som styr medicin och media.

  Gilla

 5. Off topic

  KOSTFONDEN:
  ”NU SATSAR VI PÅ KOST VID FETMA OCH TYP 2-DIABETES”
  är Kostfondens tema och vad passar bättre än att donera en summa till fonden och proklamera LCHF dagen både nationellt och internationellt den 16 januari då det är 10 år sedan Annika Ds frikännande av socialstyrelsen där två dietister hade anmält henne.
  ”Anmälarna ifrågasätter dr Annika Dahlqvists råd till patienter med övervikt och
  patienter med diabetes typ 2 och menar att patienternas säkerhet äventyras”.

  Klicka för att komma åt lcarende1.pdf


  Jag själv har för min fru och mig gjort en engångsdonation på 200 kr och vädjar till de som vill hylla Annika D och utnämna 10 årsdagen och alla kommande 16 januari till LCHF dag/day att göra likadant…
  Engångsdonation till kostfonden:
  Via bankgiro 900-4243 eller plusgiro 900424-3 kan du föra över en engångsumma. Du kan även lämna ett bidrag via Swish. Vårt nummer är: 123 900 42 43.
  https://www.kostfonden.se/lamna-bidrag/
  Med hopp om en rejäl slant till Kostfonden och ett stort Grattis till Annika Dahlqvist som har gjort så mycket för alla med någon form av metabolt syndrom.
  Hurra,hurra,hurra,hurra från Sven Arne ”Hanveden” i Laxå B-) .

  Gilla

 6. jag vet inte längre vad jag ska tro. jag har slutat med mina statiner för jag läste på alla bloggar att man blir dum i huvudet av dem. men så läste jag detta sedan: https://diabetes.nu/aderforkalkning-blodfetter-kolesterol-ldl-hdl-statiner/ och då blev jag fundersam. vafan ska vi göra åt denna eviga frågan? var är uffe när man behöver honom?

  Gilla

  • Hej Magnus!
   Om man som diabetes.nu har med spagetti på sin förstasida så visar det på en upprörande dålig kunskapsnivå.
   Hälsningar,
   Mats

   Gilla

 7. Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: