Ny behandling mot cancer via immunförsvaret får Nobelpris.

oktober 2, 2018 kl. 10:47 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , ,

I korthet går denna nya upptäkt ut på att man via ett nytt läkemedel tar bort vissa bromsfunktioner som immunförsvaret har. Iden är att immunförsvaret ska angripa cancerceller när bromsfunktionen i immunförsvaret är borttagen. Att immunförsvaret inte angriper cancerceller från början är att dessa celler känns igen som kroppsegna. Forskare från USA och Japan får Nobelpriset.

Mina kommentarer!

Jag tycker att det är bra att man äntligen kopplar in vårt egna immunförsvar i kampen mot cancer. Att ett starkt immunförsvar är vårt bästa försvar mot metabola sjukdomar, inkluderat cancer, har jag skrivit om på denna blogg i 10 år. Men i vår tid när snart varannan person får cancer under sin livstid borde förstås Nobelpriset gå till hur man förebygger cancer.

Om du äter ketogen kost LCHF så får du inte cancer. Om du har cancer kan du läka den genom ketogen kost LCHF. Om det inte har gått för långt. Detta är enkla fakta som är framtagen genom beprövad erfarenhet.

Därför borde ketogen kost LCHF får Nobelpriset. Nu bryr sig inte etablissemanget om att riktig kost stärker immunförsvaret i så hög grad att kroppen kan försvara sig själv utan dyra mediciner. Den nya medicinen mot cancer kommer att bli dyr, det är jag helt säker på. Frågan är vad det blir för bieffekter när man mixtrar med immunförsvarets funktioner.

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 215 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 370 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hejsan Mats!
  Tack för din idoghet.
  Jo, tänker på det att du så tvärsäkert säger att man inte får cancer om man äter ketogen kost. Stämmer det? Jag tror verkligen på att ketogen kost gör att vi undviker en massa sjukdomar, men jag skulle aldrig våga uttrycka mig så tvärsäkert beträffande cancer.. Jag har vänner som har cancer och jag säger åt dem att undvika socker osv. Men känner inte att jag kan lova någonting..

  Gilla

  • Hej Layza! Jodå, jag vågar uttrycka mig så tvärsäkert pga av min tio-åriga erfarenhet. Som jag skrev i inlägget så får det förstås inte gå för långt innan man börjar med den immunstärkande kosten. Särskilt effektivt är ketogen LCHF-kost om man börjar innan man blir sjuk av t.ex. cancer. Därför är det extra viktigt att man tar reda på om där finns metabola sjukdomar som cancer i sin släkt. Då ska man börja förebygga och stärka immunförsvaret omgående.
   Bästa hälsningar,
   Mats L

   Gilla

   • Tack för svar!
    Hoppas du har rätt!
    Har du varit med om någon person med diagnos som blivit frisk?
    Jag har och har haft flera kollegor med cancer och vissa (prostata)har blivit friska
    med traditionell vård. Sen har jag en med leukemi som har stenkoll på hur han äter och det verkar funka jättebra för honom med bra kost och sjukvård i samarbete. Har en annan med leukemi som inte alls mår bra. Har tipsat om att sluta med socker osv men vet inte hur han gör. Han är sjukskriven. Jobbigt!

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: