Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”!

Boken ”Frisk av mat” har hjälpt många tusen personer med metabola sjukdomar att återfå sin hälsa. Om du vill köpa boken mailar du namn och adress till mig, lindgren.mats8@gmail.com så skickar jag betalningsanvisning. Jag ger ut boken i egen regi. Priset för boken är 215 kr inklusive porto och frakt. Boken finns inte längre att köpa hos Adlibris och Bokus eller i övriga bokhandeln. Boken är en inbunden bok i hårdpärm. Läs en recension i Litteraturmagasinet om boken ”Frisk av mat”!

Även min nyligen översatta bok ”Health through food” kan du beställa på ovanstående e-postadress. Priset är 215 kronor inklusive frakt och porto inom Sverige. Inom Europa kostar boken 280 kronor och till USA 290 kronor inklusive frakt.

Läs utdrag ur boken Frisk av mat! 

När jag började få sådana fantastiska hälsovinster med LCHF-kosten kände jag att jag måste dela med mig av mina erfarenheter. – Det är ju otroligt att inte folk känner till detta, tänkte jag. – Om man kan bli av med diabetes, hjärtbesvär, kronisk värk, prostatabesvär m.m. så är ju detta en världssensation var min slutsats.

Min sambo Maggan hängde med på resan och blev, på köpet, av med sin migrän och svår eksem som hon haft sedan tonåren.

Flera LCHF-böcker har haft fokus på viktreducering men knappast någon om att man kan bli frisk av mat! Och kan man bli frisk av mat så kan man också förebygga med mat! Jag måste alltså skriva en bok, funderade jag, och hur gör man det! Jag hade ingen aning om jag kunde skriva eller inte och framför allt inte om någon ville läsa det jag skriver. -Jag är ju inte läkare, tänkte jag, är det verkligen någon som bryr sig om vad jag skriver?

Jag började skriva och kände direkt att detta passade mig framför allt för att jag var så passionerad över ämnet. Mina hälsovinster var enorma bara genom att ändra kosten och jag blev mer och mer förvånad att den officiella sjukvården faktiskt motarbetade dessa tankar. Det intressanta är ju att den officiella sjukvården inte beaktar kostens påverkan på hälsan ett enda dugg. Trots att vi äter många gånger om dagen. Hur kan detta komma sig?

Hur fungerar vår kropp egentligen, vad är vi designade att äta? Hur påverkas vårt immunförsvar av kosten? Vad är det som orsakar att vi får inflammationer i kroppen?

Många frågor som får ett svar i boken ”Frisk av mat, LCHF från början”!

Mats LCHF-utbildning. Består av sex stycken utbildningsbrev i PDF-form och 6 stycken PDF-filer recept, menyer och handlingslistor. Kostar 199 kronor. Maila till lindgren.mats8@gmail.com så får du betalningsanvisningar. Boken Frisk av mat och Mats LCHF-utbildning kostar 370 kr tillsammans inklusive frakt och porto.

Health through Food!

Mats book is now available i English. Just email your interest to lindgren.mats8@gmail.com or to info@lchfmatkasse.se.

2015-11-02 15.44.03

His health deteriorated with the medicines – But the food made him healthy!

Mats Lindgren was a tired diabetic in his fifties with heart problems and chronic pain. In his book Health through Food Mats tells the story how he changed his diet, lost 8 kg, became free of ailments – and threw away his medications. Yes, he could even ditch his own glasses.

From the doctors he received no help. Although medications were prescribed, Mats health worsened. It was only when Mats changed his diet, he saw positive impacts on his health. Mats Lindgren directs sharp criticism towards the health service today and argues that it focuses mainly of the treatment of symptoms rather than analysing the causes of disease.

Nutritionist Jenny Elwe provides guidance in easily understandable ‘fact sections’ on key concepts, such as carbohydrates, fat, obesity, additives, sugar addiction, training, and inflammations etc.

Health through Food is for you who feel that you do not receive any substantial help from the established health care. For you who are curious about the LCHF-diet and want to be inspired to get started yourself. The book also includes weekly menus and good recipes suitable for the whole family.

Mats Lindgren

is 62 years of age and lives in Gothenburg, Sweden. He runs a business with healthy groceries, ingredients and knowledge about how food affects your health. Information on how the food can be delivered to your doorstep is found at http://www.lchfmatkasse.se. Mats lectures and organizes seminar courses about food and health. Mats blog is popular and has many interested followers at http://www.fethalsa.wordpress.com

Jenny Elwe

is licensed dietician. She works often with Mats and organises lectures and seminar courses about diets. She is also very engaged in the questions surrounding food and how it can affect our children.

632 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Faktum är att matsmältningen är det som läkarvetenskapen känner till minst om. Verkligen märkligt! Lycka till med boken och resten. Nu kan det bara bli ljusare.

    Gilla

  2. Recensioner;

    Trots att jag under en längre tid ätit LCHF-mat och läst många böcker, webbsidor etc. om LCHF-kost så blev jag positivt överraskad av boken Frisk Av mat. Jag fick ny viktig information som påverkat min hälsa positivt. Jag har sedan 1995 en underfunktion i sköldkörtel dvs. hypotyreus och LCHF-kost gör mig gott på många plan. Jag känner mig piggare, har blivit av med sötsuget, går inte längre upp i vikt och äter inte lika hög dos av min medicin.”
    /Anneli Andreasson

    Efter 45år på tallriksmodellen och fetträdsla, framför allt smör och grädde var resultatet värk,stela leder,sjukskrivning. Efter 3 år på LCHF är resultatet energisk, rörlig och smärtfri, resultatet kom efter ca 3 veckor och har hittils varit bestående. Jag hade inte tänkt köpa någon mer LCHF-bok, tycker att det är väldigt lätt att leva Lchf-liv utan böcker,men av någon anledning köpte jag din bok och det är jag mycket glad och tacksam över. Jag känner att du har gett uttryck för många av mina egna känslor som t ex att det känns som att kokosfettet verkligen rensar ut i hela kroppen ( och för egen del även renar själen), och det här med barn och familjeproblem, sociala problem, jag har en dotter på 13år som vi har haft det mycket, mycket jobbigt med i några år, med soc o bup inblandade. Min övertygelse är att många av hennes problem skulle lösas om jag fick henne att bryta sitt kolhydratätande, och jag önskar verkligen att det vore nåt som dessa instanser kunde rekommendera som första åtgärd. Häromkvällen hade vi en trevlig familjestund, hon åt några kiwis, som hon älskar, och strax var hon flamsig och uppe i varv och själv blir man på helspänn för då vet man aldrig hur det slutar. Jag berättade om min iaktagelse för hennes pappa, och äntligen gick han med på att vi alla skulle köra lchf, barnen gick också med på det. Vi beslöt att frukten som finns hemma får ätas upp och det kommer inte att vara jättestrikt lchf. Igår när hon kom hem från skolan var det lugnt och skönt,behagligt tills hon åt några av de resterande kiwisarna. Skolmaten kan jag ju inte göra så mycket åt, men jag hoppas att vi lyckas hålla det här hemma. På vår soc-sammankomst på måndag och på vårt nästa bup- möte,där en av de utbildar sig till psykoter. ska jag försöka ta mod till mig att rekommendera din bok. Att leva i en relation med någon som inte “köper” detta utan lever kvar i tallriksmodellen har för mig blivit ett allt större problem, det känns inte som att man strävar åt samma håll. Jag har full respekt för att alla får tro och äta som de vill men ivårt fall blir det konstigt då mina kunskaper ifrågasätts och förlöjligas, trots synliga resultat, och gör det närmast omöjligt att göra det bästa för min dotter. Kan tillägga att jag har 4 barn totalt, och de har jag inte haft såna här problem med. De äldsta har sedan ca 1 år alltmer övergått till lchf och har hajat mycket om både kosten och samhället. Till sist vill jag tacka för att du skrivit en mycket bra bok, borde absolut läsas av all skolpersonal, socialtjänstemän, psykologarbetare. Dessutom tack för alla fina recept, en nykick till matlagningen som åtminstone hälften av familjen uppskattar. Återkommer säkerligen, glad att jag hittade din blogg för ett par veckor sedan, den har gett mig nya krafter att fortsätta kämpa. Ha en riktigt bra dag!
    /Lisa

    Tack för tipset om Fetshot!
    Jag har sträckläst Din bok. Jag har läst väldigt mycket på området LCHF och trodde inte att jag hade mer att lära. Men Du har lärt mig mycket. Det är de personliga erfarenheterna som är så värdefulla.
    Jag har just rekommenderat boken till en ung man med prostatabesvär.
    /Margareta Lundström

    Jag har köpt den och snart redan läst den.
    Den bästa av alla LCHF böcker.
    /Li Nyholm
    Toppen bra!

    Gilla

  3. … [Trackback]…

    […] Read More here: fethalsa.wordpress.com/min-bok-frisk-av-mat-lchf-fran-borjan/ […]…

    Gilla

  4. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  5. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  6. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  7. […] Läs bokbeskrivning här… […]

    Gilla

  8. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  9. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  10. […] av Mats Lindgren Författare ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  11. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  12. […] så att folk ska få både mat och kunskap på ett enkelt och praktiskt sätt. Jag promotar min bok ”Frisk av mat, LCHF från början” som kan hjälpa folk till ett friskare […]

    Gilla

  13. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  14. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  15. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  16. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  17. Hej.
    Tak för en mycket givande blogg. Jag undrar om din bok kommer att översättas till Danska?
    Många där skulle behöva att läsa den, men de flesta Danskar förstår inte tillräckligt Svenska för att orka läsa en hel bok, vilket är väldigt synd.
    Panterdyr

    Gilla

    • Hej, Tack för dina synpunkter. Det är en mycket bra fråga som jag redan passat till förlaget Optimal. Vi får väl se vad dom svarar.
      Ha det bra i Danmark! Hälsningar från Mats

      Gilla

  18. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  19. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  20. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  21. […] år men jag känner mig 20 år yngre än vad jag kände mig för 3,5 år sedan. Mer att läsa finns här… och mer kunskap finns […]

    Gilla

  22. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  23. […] Jag fick ett mail från en distriktsläkare i Stockholm som ville pröva LCHF matkasse. All heder åt denna läkare som tröttnat på symtomtänkandet. Hon var trött på ständigt återkommande förkylningar i familjen. Jag tar upp dessa frågor mer utförligt i boken Frisk av mat. […]

    Gilla

  24. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  25. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  26. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  27. […] hänt på 30 år. Under tiden som jag pratade och ställde min fråga så höll jag upp min bok “Frisk av mat” så att alla kunde […]

    Gilla

  28. […] av Mats Lindgren Författare ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  29. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  30. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  31. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  32. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  33. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  34. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  35. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  36. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  37. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

    Gilla

  38. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

    Gilla

  39. […] promotar min bok ”Frisk av mat, LCHF från början” som kan hjälpa folk till ett friskare […]

    Gilla

  40. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  41. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  42. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  43. shoppingdeal…

    […]Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! « Fet Hälsa[…]…

    Gilla

  44. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  45. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  46. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  47. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  48. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  49. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  50. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  51. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  52. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  53. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  54. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

    Gilla

  55. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  56. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  57. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  58. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  59. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

    Gilla

  60. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  61. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  62. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  63. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  64. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  65. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  66. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  67. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  68. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  69. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  70. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  71. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  72. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  73. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  74. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  75. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  76. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  77. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  78. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  79. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  80. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  81. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  82. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  83. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  84. Hej Mats…köpte din första bok till min son Pelle, du skickade den direkt till honom i Örebro, jag läste den alltså aldrig ! En fråga…vad är ”ändrat” i den nya upplagan…kanske kan jag uppdatera honom utan att köpa en bok till ! Mvh Gunilla

    Gilla

    • Hej Gunilla,

      Den nya boken är uppdaterad på flera sätt eftersom man lär sig efterhand. Den nya boken är på 180 sidor och den gamla är på 160 tror jag. Den gamla boken duger fortfarande gott tycker jag. Dock finns den inte längre att köpa i bokhandeln. Från och med i morgon börjar ICA Maxi i Högsbo sälja min nya bok. Min förhoppning är att fler ICA-butiker ska börja sälja samtidigt som de ansluter sig till Frisk av mat och LCHF matkasse. Du kan beställa den nya boken av mig förstås.
      Hälsningar Mats

      Gilla

      • Jag har ganska länge gått på en högkolhydrat kost med mycket söt frukt och bla bröd enligt kostmodellen den här youtube kanalen förespråkar:

        https://www.youtube.com/channel/UCLwUd5KtYONsRJ3UAOojZ0w

        som du ser lever vederbörande nästan uteslutet på bananer och söt frukt. jag tänkte först att det kan vara bra att detoxa kroppen med denna diet men blev fast i sockersuget tillslut. jag har haft mycket besvär med kroppen av detta och beslöt till slut att ge LCHF en changs. efter en omställnings period börjar min kropp svara på lchf kosten och jag mår allt bättre. värk i knän och dålig kondition har förvandlats till mycket energi och en i stort sätt besvärsfri kropp. jag funderar nu i mitt stilla sinne om vi blivit så lurade angående den feta kosten vad är det mer som vi blir förda bakom ljuset om?

        Gilla

      • ”Vad är det mer som vi blir förda bakom ljuset om”? Din fråga är ju rätt omfattande. Men många av oss har definitivt blivit lurade på ett friskt liv på grund av ren okunskap om hur kosten påverkar hälsan. Jag tror att vi blivit medvetet förda bakom ljuset av läkemedelsindustrin och delar av livsmedelsindustrin. Sjukvård och andra myndigheter har också blivit lurade av nämnda industrier. Problemet blir för våra skattefinansierade myndigheter att erkänna att de blivit lurade av fina latinska namn. Prestige är svårt!
        Hälsningar,
        Mats

        Gilla

  85. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  86. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  87. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  88. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  89. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  90. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  91. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

    Gilla

  92. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  93. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  94. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  95. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  96. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  97. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  98. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  99. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  100. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  101. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  102. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  103. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  104. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  105. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  106. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  107. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  108. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  109. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  110. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  111. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  112. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  113. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  114. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  115. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  116. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  117. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  118. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  119. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  120. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  121. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  122. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  123. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  124. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  125. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  126. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  127. Hur länge ska människor få bli mer och mer allvarligt sjuka för att ni fortsätter att rekommendera en förlegad metod för bla diabetiker. Dessutom blir det en samhällsekonomisk bankrutt när ni sitter i klorna på läkemedelsföretagen. Svälj stoltheten och titta på alla berättelser om människor som äntligen kan känna sig som fria människor och utan medicin med hjälp av LCHF. 😊 ursäkta har tydligen hamnat på fel forum

    Gilla

    • Nej, du är inte alls fel men du kanske skulle svara på ett annat inlägg.’Hälsningar Mats

      Gilla

  128. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  129. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  130. Hej! Jag blev av med mina handeksem och min psoriasis och psoriasisartrit har blivit mycket bättre. Min astma är bättre och även min djurallergi, kan gosa med ena dotterns katt utan problem. Magen är lugnare och plattare. Mitt problem är min sambo, han är doktor inom bioinformatik (kemi och programering) och bara jag nämner lchf går han i talet. Jag skulle vilja ändra kosten för hela familjen men hur, han har själv kikat på lite forskning och förkastat den. Jag får se det långsiktigt, jag fick honom att sluta med becel och gå över till bregott (han började med becel efter han fick njurfelet Iga nefrit).
    /Magdalena

    Gilla

    • Hej Magdalena! Jag var själv en stor skeptiker till LCHF-kosten innan jag började. Jag kan förstå att din man är tveksam. Ett bra sätt är att utmana. Testa kosten i fyra veckor och kolla hur du mår, kan vara din utmaning till din man? För att förstå de bakomliggande orsakerna till hur dagens vanliga kost kan påverka hälsan så bör man lära sig mer. Boken ”Frisk av mat”, som jag skrivit själv, ger dig en bra grund och en röd tråd att följa. Den kan fungera som en uppslagsbok och inspirationskälla. Du kan beställa den via denna länk https://fethalsa.wordpress.com/min-bok-frisk-av-mat-lchf-fran-borjan/

      Ha det gott! Mats L

      Gilla

  131. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  132. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  133. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Källa: […]

    Gilla

  134. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  135. […] Om du har besvär av inflammatoriska sjukdomstillstånd i kroppen så uppmanar jag dig att läsa min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”. […]

    Gilla

  136. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  137. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  138. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  139. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  140. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  141. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  142. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  143. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  144. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  145. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  146. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  147. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  148. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  149. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  150. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  151. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  152. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  153. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  154. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  155. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  156. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  157. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  158. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  159. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  160. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  161. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  162. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  163. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  164. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  165. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  166. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  167. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  168. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  169. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  170. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  171. […] vinter har Lennart och jag läst mycket i Mats Lindgrens bok Frisk av mat – LCHF från början, den rekommenderar vi båda […]

    Gilla

  172. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  173. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  174. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  175. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  176. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  177. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  178. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  179. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  180. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  181. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  182. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  183. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  184. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  185. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  186. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  187. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  188. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  189. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  190. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  191. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  192. Tack för din bok. Jag har läst den nu och tänker på att detta är svaret jag sökte för 35 år sedan. Jag försökte få svar på frågan om maten kunde påverka mitt hyperaktiva barn. Ingen visste vad jag talade om, varken läkare eller psykologer. Jag testade själv, men jag tänkte aldrig på kolhydrater . Socker och fett misstänkte jag, men fick inte de resultat jag ville ha.

    Det här är en otroligt viktig kunskap för föräldrar med hyperaktiva barn, ADHD-barn.

    Tack!

    Gilla

    • Tack Karin för de orden om boken ”Frisk av mat”! Ja, om man ytterligare betänker att 90 % av våra interner har ADHD-liknande besvär så kan man antagligen åstadkomma revolutionerande saker bara genom att förändra fängelsematen till mer ketogen kost.
      Hälsningar Mats

      Gilla

  193. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  194. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  195. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  196. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  197. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  198. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  199. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  200. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  201. […] kan man också köpa Mats Lindgrens bok Frisk av mat som nyligen utkom på tyska, Gesund durch die richtige […]

    Gilla

  202. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  203. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  204. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  205. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  206. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  207. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  208. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  209. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  210. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  211. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  212. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  213. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  214. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  215. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  216. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  217. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  218. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  219. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  220. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  221. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  222. Efter ett år m diverse behandlingar av bröstcancer hade jag gått upp 16 kg av allt cortison bla som gjorde mig till ett rabiat matmonster och jag mådde skit rent ut sagt.
    Talade med min onkolog om att ev undvika socker då jag läst att det är cancerns favoritmat. Nää, det visste hon inget om utan jag skulle äta vad jag ville.
    Och det gjorde jag verkligen. ..ätandet lindrade liksom symtomen. …och ju mer skit desto bättre.
    Nu är de värsta beh över och i årsskiftet började jag med lchf.
    Gick ner ca 0.5 kg i veckan och ju mer tiden led så blev det striktare o striktare och nu har jag bara 4 kg kvar ☺
    Besvär jag blivit av med förutom fläsket är :
    Ingen ballongmage längre, mina atopiska eksem mer eller mindre borta, mina restless legs är inte rastlösa längre och bäst av allt min överaktiva blåsa existerar inte längre 😀
    Var på cancerrehab nyligen i 2 veckor och all mat var bara klofsröror och det var omöjligt att följa min diet så efter några där gav jag upp o åt som alla andra ….tänkte att …va fasen jag ville äta tillsammans med de andra. ..och resultatet? Ja det tog bara några dgr så var jag tillbaka i träsket igen m alla besvär, magen stor ut som en spärrballong och jag småskvätte hela tiden som en gammal hund 😈😠
    Nu är jag tillbaka på banan igen och det är lite tufft för suget efter skit är inte riktigt borta än men jag biter ihop för alternativet finns inte på skalan bara.
    Jag började min bana med att skära bort många kolhydrater redan 2004 men eftersom jag var rätt liberal trillade jag dit då och då och så fort jag tex fick ett ryck o käkade pannkaka så fick jag ett sånt 7helsikes insulinpåslag att jag somnade dreglandes.
    Först nu på senare år har jag fattat att ju mindre kolhydrater ju mindre sug o återfall.
    Ja detta blev kanske olidligt långt och jag hoppas att ni stog ut 😉
    Annette

    Gilla

    • Tack Hilda för att du delar med dig. Din historia är inte ovanlig och många borde ta del av dina erfarenheter. Det ovanliga är att du tar hjälp av den ketogena kosten för att läka dina inflammationer i kroppen. Att onkologen, specialist på tumörsjukdomar, inte visste något om kolhydrater och sockrets roll som bränsle för tumörsjukdomar är en ren skandal. Vår sjukvård befinner sig på ett medeltida nivå när det gäller hur cancertumörer frodas. Den kommentaren fick jag igår från en av forskarna i vår koststudiegrupp. Lite ödmjukhet från kaxiga läkare är på sin plats och inte minst att de tar till sig av existerande kunskap.
      Får jag lov att använda mig av din historia på min blogg? Egna personliga berättelser är alltid bäst för att människor ska våga ta steget mot ett friskare liv med hjälp av en kostförändring.
      Bästa hälsningar,
      Mats

      Gilla

  223. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  224. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  225. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  226. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  227. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  228. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  229. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  230. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  231. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  232. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  233. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  234. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  235. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  236. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  237. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  238. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  239. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  240. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  241. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  242. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  243. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  244. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  245. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  246. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  247. Hej Mats
    Jeg vil høre om du har sendt din bog til mig.
    Mange hilsener
    Hanne Strate
    Beringgårdsvej 29
    2650 Hvidovre
    Danmark

    Gilla

    • Hej Hanne!
      Jag har väntat på att du ska maila mig. Jag har en inbetalning den 28/7. Kan det vara din?
      Hälsningar Mats

      Gilla

  248. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  249. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  250. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  251. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  252. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  253. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  254. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  255. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  256. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  257. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  258. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  259. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  260. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  261. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  262. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  263. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  264. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  265. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  266. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  267. Hej!
    Hur gör vi som är vegetarianer? Själv äter jag fisk, men inte rött kött eller kyckling. Är vi också påtänkta i boken?
    Mvh Marika

    Gilla

    • Hej Marika!
      I boken försöker jag beskriva hur kosten kan stärka immunförsvaret och läka inflammatoriska tillstånd. Det är inget fel att vara vegeterian om man förstår mekanismerna bakom hur ”kroniska” inflammatoriska tillstånd i kroppen uppstår och hur dessa inflammationer får sin näring av kolhydratrik mat och för lite naturligt fett. Som vegetarian får man vara mer uppmärksam på att äta rätt eftersom man har lite färre alternativ.
      Hälsningar Mats.

      Gilla

  268. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  269. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  270. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  271. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  272. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  273. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  274. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  275. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  276. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  277. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  278. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  279. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  280. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  281. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  282. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  283. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  284. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  285. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  286. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  287. Vill beställa boken frisk av mat

    Gilla

    • Hej Karim!
      Du mailar namn och adress till lindgren.mats@comhem.se så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar hur du ska köpa boken ”Frisk av mat, lCHF från början”!
      Bästa hälsningar
      Mats Lindgren

      Gilla

  288. Jag vill köpa boken…. Bli frisk med mat

    Gilla

  289. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  290. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  291. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  292. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  293. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  294. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  295. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  296. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  297. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  298. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  299. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  300. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  301. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  302. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  303. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  304. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  305. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  306. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  307. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  308. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  309. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

    Gilla

  310. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  311. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  312. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  313. […] Läs mer om min bok ”Frisk av mat” … klicka här […]

    Gilla

  314. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  315. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  316. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  317. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  318. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  319. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  320. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  321. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  322. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  323. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  324. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  325. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  326. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  327. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  328. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  329. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  330. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  331. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  332. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  333. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  334. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  335. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  336. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  337. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  338. 9 veckor med lchf nu och -21 kg

    Senaste veckan införde jag något nytt för mig och det var att nolla kolhydrater helt och hållet i 3.5 dagar för att få bukt med minna inflammatoriska sjukdomar. I måndags var jag hos företagsläkaren och blev sjukskriven i 2 veckor men jag vägrade gå hem från jobbet utan tog det lite lugnare trots att foten var svullen o inflammerad samt dubbel dos av kortison o värktabletter…. Tisdag började jag med 0 kolhydrater och på Onsdag var jag tillbaka på normal dos kortison och på Fredag var svullnaden borta.

    Idag påbörjar jag en ny 5 dagars kur med att boosta kroppen.
    Min Ulcerös kolit o andra inflammationer skall jag bli av med men inte tack vare sjukvården…

    Frukost: 3 ägg och 50 gr smör
    Lunch: 3 ägg och 50 gr smör
    Middag 3 ägg och 50 gr smör

    Tack Mats Lindgren för dina goda råd och kloka ord.

    Gilla

    • Hej Mika!
      Så bra att du berättar hur det funkar för dig att boosta immunförsvaret. Ägg och smör är effektivt. Jag tänkte låna din kommentar i samband med att jag kommenterar bl.a. en artikel i GP dag.
      Hälsningar Mats L

      Gilla

      • Absolut, ju fler som får veta och slipper lida desto bättre.

        Gilla

  339. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  340. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  341. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  342. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  343. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  344. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  345. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  346. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  347. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  348. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  349. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  350. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  351. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  352. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  353. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  354. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  355. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  356. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  357. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  358. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  359. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  360. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  361. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  362. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  363. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  364. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  365. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  366. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  367. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  368. Vill dela med mig av ett härligt gammalt recept från min mammas 60-tal. Måste väl vara en härlig fettpåfyllnad?

    Chokladcreme
    150 gram mörk choklad helst 75-85 procent
    3 ägg
    3 dl vispgrädde

    Smält chokladen i vattenbad
    Vispa ner ett ägg
    Vispa vitorna till skum
    Vispa grädden
    Blanda gulorna, grädden och äggvitorna.
    Stå kallt i kylskåp och ätes med vispgrädde.

    Med tack för härliga recept LCHF!
    Eva Bjuhr

    Gilla

  369. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  370. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  371. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  372. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  373. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  374. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  375. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  376. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  377. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  378. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  379. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  380. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  381. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  382. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  383. Hej, jag har ett rött utslag som heter Sarkiodos ska vara något som kan ha med immunförsvar , men läkarna vet inte säkert. Har haft det i flera år,började första gången 1991 försvann och kom tillbaka för3 år sedan.skulle vilja försöka med en annan kost. Vänligen Ellenor

    Gilla

  384. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  385. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  386. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  387. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  388. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  389. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  390. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  391. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  392. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  393. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  394. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  395. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  396. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  397. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  398. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  399. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  400. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  401. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  402. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  403. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  404. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  405. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  406. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  407. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  408. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  409. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  410. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  411. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  412. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  413. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  414. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  415. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  416. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  417. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  418. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  419. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  420. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  421. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  422. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  423. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  424. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  425. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  426. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  427. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  428. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  429. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  430. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  431. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  432. 1 bok ”Frisk av när” = 195kr
    – leverans innan jul

    Gilla

    • Hej Christina!
      Jag har skickat ett mail till dig med en betalningsanvisning. Boken kommer oftast dagen efter att du betalat.
      Hälsningar,
      Mats Lindgren

      Gilla

  433. 1 bok ”Frisk av mat = 195kr
    – leverans innan jul.. Tack

    Gilla

  434. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  435. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

    Gilla

  436. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  437. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  438. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  439. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  440. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  441. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  442. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  443. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  444. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  445. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  446. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  447. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  448. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  449. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  450. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  451. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  452. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  453. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  454. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  455. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  456. Jag vill köpa bägge böckerna på svenska.
    Mvh. Maria Henriksson.

    Gilla

  457. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  458. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  459. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  460. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  461. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  462. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  463. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  464. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  465. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  466. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  467. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  468. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  469. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  470. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  471. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  472. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  473. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  474. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  475. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  476. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  477. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  478. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  479. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  480. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  481. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  482. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  483. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  484. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  485. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  486. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  487. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  488. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  489. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  490. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  491. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  492. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  493. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  494. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  495. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  496. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  497. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  498. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  499. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  500. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  501. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  502. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  503. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  504. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  505. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  506. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  507. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  508. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  509. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  510. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  511. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  512. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  513. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  514. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  515. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  516. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  517. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  518. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  519. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  520. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  521. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  522. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  523. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  524. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  525. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  526. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  527. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  528. Hur gick det för Christina med ALS?

    Gilla

    • Hej Linda!
      Tyvärr har jag inte hört något från Christina på mycket länge. Tråkigt tyvärr.
      Hälsningar Mats

      Gilla

  529. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  530. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  531. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  532. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  533. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  534. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  535. Hej
    Skulle gärna vilja beställa boken Frisk av mat.
    Tack på förhand!

    Gilla

  536. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  537. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  538. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  539. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  540. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  541. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  542. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  543. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  544. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  545. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  546. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  547. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  548. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  549. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  550. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  551. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  552. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  553. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  554. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  555. Hej skulle vilja beställa din bok Drisk av mat. Hur gör jag?

    Gilla

  556. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  557. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  558. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  559. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  560. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  561. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  562. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  563. Hej Mats
    Jag vill beställa både din bok och din kurs nu
    Hälsningar
    Lennart
    Torstövägen 46
    44345 Sjövik

    Gilla

  564. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  565. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  566. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  567. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  568. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  569. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  570. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  571. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  572. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  573. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  574. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  575. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  576. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  577. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  578. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  579. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  580. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  581. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  582. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  583. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  584. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  585. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  586. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  587. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  588. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  589. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  590. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  591. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  592. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  593. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  594. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  595. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  596. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  597. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  598. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  599. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  600. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  601. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  602. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  603. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  604. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  605. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  606. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  607. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  608. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  609. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  610. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  611. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  612. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  613. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla

  614. Nclex-pn Test

    Min bok

    Gilla

  615. […] Bok ”Frisk av mat” […]

    Gilla