Föredrag Frisk av mat!

 

Kontakta Mats Lindgren, telefon 0728-753051 eller mejla; 

lindgren.mats8@gmail.com

Föredrag den 25 november 2018!

Föredrag i Backa Folkets hus kl. 18.00-20.00 plus frågestund den 25 november 2018. Du betalar 100 kronor vid dörren. Ingen anmälan alltså. Kom i tid.

 

Falköping

Lördag 7 april kl 13.00 föreläsning av Mats Lindgren, inklusive OST- OCH DELIKATESSBUFFÉ ( dryck ingår ej ) på FALBYGDENS OSTERIA.

Pris är 300 kr / person inklusive DELIKATESSBUFFÉ .
Max antal platser är 70 personer

Anmälan görs till
Mikael Wesslander
mnevent@icloud.com eller sms 0708-704354
Skriv antal personer och kontaktuppgifter i anmälan

Svenljunga

Torsdag 12 april kl. 18.30 föreläsning av Mats Lindgren i Svenljunga teaterbiograf. Pris 190 kr. Betalning via swish och anmälan till tel. 0707-104548 eller marie@swesmycken.se Kaffe, nyttiga smakprover bjuds på i pausen.

Motala

Tisdagen den 22 maj kl. 14.00 föreläsning av Mats Lindgren på föreningshuset Västersol, Vindarnas väg 1 i Motala. Anmälan till 0702-972468 eller till anbritthildebrand@gmail.com

18 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Tack för en bra kväll!!! Hoppas du/vi lockat med några fler på tåget!!! LCHF sen 2010 och mår sååå bra! Borde jag kolla kolesterolet? Skoja bara;)
  Ha det bra!!! Martina (och Emma)

  Gilla

  • Kul att du/ni gillade föredraget och kvällen. Visst hängde jag upp mig en del på kolesterolet igår kväll men kommentarerna från flera deltagare visa de att det var nödvändigt. Alltså kolesterolet har inte någon betydelse när det gäller metabola sjukdomar enligt mitt sätt att se på saken.
   /Mats

   Gilla

 2. Nääädu Mats, håller med!! Ha lärt mej lyssna och lära känna in mej själv hur jag mår. Det är det som det viktiga!! Det är så skönt å leva men kan bli så förbannad på hur djupt dessa fett och kolesterollögner etsat sej i folk och fä! Svårt att se på när nära och kära går mot sin undergång. Svårt att bli profet i sitt egna palats… Ha det gott!

  Gilla

 3. Inga planer på att komma till Västerås…..?

  Gilla

  • Hej Kikki, visst, ordna du ett event så kommer jag gärna!
   Hälsningar Mats

   Gilla

  • Hej Kikki vi kanke ska otdna ett event m Mats

   Gilla

 4. Är det föredrag i Eskilstuna 2014 eller var det från förra året? Hoppas du kommer hit och föreläser då fler borde få up ögonen för detta. Min familj inräknad då dom är så oroliga för mig som äter denna farliga lågkolhydratskost och försöker göra allt för att förstöra detta för mig. Trots att jag fått enorma hälsovinster så kan dom inte tro på denna kosthållning utan har kontaktat läkare och dietister som säger att det jag gör är hälsofarligt och ger dom ännu mer vatten på sin kvarn. Tröttsamt.

  Gilla

  • Hej Linda, nej tyvärr har jag inget uppbokat föredrag i Eskilstuna 2014. Du får gärna ordna ett sådant om du vill. Ta kontakt med t.ex. ett studieförbund.
   Bästa hälsningar,
   Mats

   Gilla

 5. Ser att du ska ha föredrag i Växjö ska se om jag är ledig från jobbet så jag kan gå på detta vore fantastiskt kul !! Annelie

  Gilla

 6. Hej. Läser just din bok, som jag från början tänkte att den här kommer jag nog inte orka med… men när jag öppnade den och började blev det nästan sträckläsning… Skulle vara intressant att vara på en föreläsning men jag bor utanför Östersund i Krokom. Kan du tänka dig att komma hit. Vi har just haft Halva Linda här, arrangerat av studieförbundet Vuxenskolan. Tack för svar på förhand..

  Gilla

 7. Tack Mats för en intressant och trevlig kväll. Tidigare har jag använt LCHF som ett verktyg för viktnedgång. Du visade,under kvällen, hur viktigt det är att äta på detta vis för att leva ett friskt och hälsosamt liv. Jag provade din tvådagars ” äggdiet och mår förträffligt.

  Gilla

  • Hej Johan! Tack för att du kom och att du hittade rätt datum. Roligt att du vågade prova att boosta ditt immunförsvar med ”ägg och smör”.
   Vänliga hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 8. Hej Mats. Är intresserad av din föreläsning. När kommer du till Växjö😊

  Gilla

 9. […] Föredrag Frisk av mat! […]

  Gilla

 10. […] Föredrag Frisk av mat! […]

  Gilla

 11. […] Föredrag Frisk av mat! […]

  Gilla

 12. […] Föredrag Frisk av mat! […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: