Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”!

Boken ”Frisk av mat” har hjälpt många tusen personer med metabola sjukdomar att återfå sin hälsa. Om du vill köpa boken mailar du namn och adress till mig, lindgren.mats8@gmail.com så skickar jag betalningsanvisning. Jag ger ut boken i egen regi. Priset för boken är 215 kr inklusive porto och frakt. Boken finns inte längre att köpa hos Adlibris och Bokus eller i övriga bokhandeln. Boken är en inbunden bok i hårdpärm. Läs en recension i Litteraturmagasinet om boken ”Frisk av mat”!

Även min nyligen översatta bok ”Health through food” kan du beställa på ovanstående e-postadress. Priset är 215 kronor inklusive frakt och porto inom Sverige. Inom Europa kostar boken 280 kronor och till USA 290 kronor inklusive frakt.

Läs utdrag ur boken Frisk av mat! 

När jag började få sådana fantastiska hälsovinster med LCHF-kosten kände jag att jag måste dela med mig av mina erfarenheter. – Det är ju otroligt att inte folk känner till detta, tänkte jag. – Om man kan bli av med diabetes, hjärtbesvär, kronisk värk, prostatabesvär m.m. så är ju detta en världssensation var min slutsats.

Min sambo Maggan hängde med på resan och blev, på köpet, av med sin migrän och svår eksem som hon haft sedan tonåren.

Flera LCHF-böcker har haft fokus på viktreducering men knappast någon om att man kan bli frisk av mat! Och kan man bli frisk av mat så kan man också förebygga med mat! Jag måste alltså skriva en bok, funderade jag, och hur gör man det! Jag hade ingen aning om jag kunde skriva eller inte och framför allt inte om någon ville läsa det jag skriver. -Jag är ju inte läkare, tänkte jag, är det verkligen någon som bryr sig om vad jag skriver?

Jag började skriva och kände direkt att detta passade mig framför allt för att jag var så passionerad över ämnet. Mina hälsovinster var enorma bara genom att ändra kosten och jag blev mer och mer förvånad att den officiella sjukvården faktiskt motarbetade dessa tankar. Det intressanta är ju att den officiella sjukvården inte beaktar kostens påverkan på hälsan ett enda dugg. Trots att vi äter många gånger om dagen. Hur kan detta komma sig?

Hur fungerar vår kropp egentligen, vad är vi designade att äta? Hur påverkas vårt immunförsvar av kosten? Vad är det som orsakar att vi får inflammationer i kroppen?

Många frågor som får ett svar i boken ”Frisk av mat, LCHF från början”!

Mats LCHF-utbildning. Består av sex stycken utbildningsbrev i PDF-form och 6 stycken PDF-filer recept, menyer och handlingslistor. Kostar 199 kronor. Maila till lindgren.mats8@gmail.com så får du betalningsanvisningar. Boken Frisk av mat och Mats LCHF-utbildning kostar 370 kr tillsammans inklusive frakt och porto.

Health through Food!

Mats book is now available i English. Just email your interest to lindgren.mats8@gmail.com or to info@lchfmatkasse.se.

2015-11-02 15.44.03

His health deteriorated with the medicines – But the food made him healthy!

Mats Lindgren was a tired diabetic in his fifties with heart problems and chronic pain. In his book Health through Food Mats tells the story how he changed his diet, lost 8 kg, became free of ailments – and threw away his medications. Yes, he could even ditch his own glasses.

From the doctors he received no help. Although medications were prescribed, Mats health worsened. It was only when Mats changed his diet, he saw positive impacts on his health. Mats Lindgren directs sharp criticism towards the health service today and argues that it focuses mainly of the treatment of symptoms rather than analysing the causes of disease.

Nutritionist Jenny Elwe provides guidance in easily understandable ‘fact sections’ on key concepts, such as carbohydrates, fat, obesity, additives, sugar addiction, training, and inflammations etc.

Health through Food is for you who feel that you do not receive any substantial help from the established health care. For you who are curious about the LCHF-diet and want to be inspired to get started yourself. The book also includes weekly menus and good recipes suitable for the whole family.

Mats Lindgren

is 62 years of age and lives in Gothenburg, Sweden. He runs a business with healthy groceries, ingredients and knowledge about how food affects your health. Information on how the food can be delivered to your doorstep is found at http://www.lchfmatkasse.se. Mats lectures and organizes seminar courses about food and health. Mats blog is popular and has many interested followers at http://www.fethalsa.wordpress.com

Jenny Elwe

is licensed dietician. She works often with Mats and organises lectures and seminar courses about diets. She is also very engaged in the questions surrounding food and how it can affect our children.

632 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Faktum är att matsmältningen är det som läkarvetenskapen känner till minst om. Verkligen märkligt! Lycka till med boken och resten. Nu kan det bara bli ljusare.

  Gilla

 2. Recensioner;

  Trots att jag under en längre tid ätit LCHF-mat och läst många böcker, webbsidor etc. om LCHF-kost så blev jag positivt överraskad av boken Frisk Av mat. Jag fick ny viktig information som påverkat min hälsa positivt. Jag har sedan 1995 en underfunktion i sköldkörtel dvs. hypotyreus och LCHF-kost gör mig gott på många plan. Jag känner mig piggare, har blivit av med sötsuget, går inte längre upp i vikt och äter inte lika hög dos av min medicin.”
  /Anneli Andreasson

  Efter 45år på tallriksmodellen och fetträdsla, framför allt smör och grädde var resultatet värk,stela leder,sjukskrivning. Efter 3 år på LCHF är resultatet energisk, rörlig och smärtfri, resultatet kom efter ca 3 veckor och har hittils varit bestående. Jag hade inte tänkt köpa någon mer LCHF-bok, tycker att det är väldigt lätt att leva Lchf-liv utan böcker,men av någon anledning köpte jag din bok och det är jag mycket glad och tacksam över. Jag känner att du har gett uttryck för många av mina egna känslor som t ex att det känns som att kokosfettet verkligen rensar ut i hela kroppen ( och för egen del även renar själen), och det här med barn och familjeproblem, sociala problem, jag har en dotter på 13år som vi har haft det mycket, mycket jobbigt med i några år, med soc o bup inblandade. Min övertygelse är att många av hennes problem skulle lösas om jag fick henne att bryta sitt kolhydratätande, och jag önskar verkligen att det vore nåt som dessa instanser kunde rekommendera som första åtgärd. Häromkvällen hade vi en trevlig familjestund, hon åt några kiwis, som hon älskar, och strax var hon flamsig och uppe i varv och själv blir man på helspänn för då vet man aldrig hur det slutar. Jag berättade om min iaktagelse för hennes pappa, och äntligen gick han med på att vi alla skulle köra lchf, barnen gick också med på det. Vi beslöt att frukten som finns hemma får ätas upp och det kommer inte att vara jättestrikt lchf. Igår när hon kom hem från skolan var det lugnt och skönt,behagligt tills hon åt några av de resterande kiwisarna. Skolmaten kan jag ju inte göra så mycket åt, men jag hoppas att vi lyckas hålla det här hemma. På vår soc-sammankomst på måndag och på vårt nästa bup- möte,där en av de utbildar sig till psykoter. ska jag försöka ta mod till mig att rekommendera din bok. Att leva i en relation med någon som inte “köper” detta utan lever kvar i tallriksmodellen har för mig blivit ett allt större problem, det känns inte som att man strävar åt samma håll. Jag har full respekt för att alla får tro och äta som de vill men ivårt fall blir det konstigt då mina kunskaper ifrågasätts och förlöjligas, trots synliga resultat, och gör det närmast omöjligt att göra det bästa för min dotter. Kan tillägga att jag har 4 barn totalt, och de har jag inte haft såna här problem med. De äldsta har sedan ca 1 år alltmer övergått till lchf och har hajat mycket om både kosten och samhället. Till sist vill jag tacka för att du skrivit en mycket bra bok, borde absolut läsas av all skolpersonal, socialtjänstemän, psykologarbetare. Dessutom tack för alla fina recept, en nykick till matlagningen som åtminstone hälften av familjen uppskattar. Återkommer säkerligen, glad att jag hittade din blogg för ett par veckor sedan, den har gett mig nya krafter att fortsätta kämpa. Ha en riktigt bra dag!
  /Lisa

  Tack för tipset om Fetshot!
  Jag har sträckläst Din bok. Jag har läst väldigt mycket på området LCHF och trodde inte att jag hade mer att lära. Men Du har lärt mig mycket. Det är de personliga erfarenheterna som är så värdefulla.
  Jag har just rekommenderat boken till en ung man med prostatabesvär.
  /Margareta Lundström

  Jag har köpt den och snart redan läst den.
  Den bästa av alla LCHF böcker.
  /Li Nyholm
  Toppen bra!

  Gilla

 3. … [Trackback]…

  […] Read More here: fethalsa.wordpress.com/min-bok-frisk-av-mat-lchf-fran-borjan/ […]…

  Gilla

 4. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 5. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 6. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 7. […] Läs bokbeskrivning här… […]

  Gilla

 8. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 9. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 10. […] av Mats Lindgren Författare ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 11. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 12. […] så att folk ska få både mat och kunskap på ett enkelt och praktiskt sätt. Jag promotar min bok ”Frisk av mat, LCHF från början” som kan hjälpa folk till ett friskare […]

  Gilla

 13. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 14. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 15. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 16. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 17. Hej.
  Tak för en mycket givande blogg. Jag undrar om din bok kommer att översättas till Danska?
  Många där skulle behöva att läsa den, men de flesta Danskar förstår inte tillräckligt Svenska för att orka läsa en hel bok, vilket är väldigt synd.
  Panterdyr

  Gilla

  • Hej, Tack för dina synpunkter. Det är en mycket bra fråga som jag redan passat till förlaget Optimal. Vi får väl se vad dom svarar.
   Ha det bra i Danmark! Hälsningar från Mats

   Gilla

 18. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 19. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 20. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 21. […] år men jag känner mig 20 år yngre än vad jag kände mig för 3,5 år sedan. Mer att läsa finns här… och mer kunskap finns […]

  Gilla

 22. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 23. […] Jag fick ett mail från en distriktsläkare i Stockholm som ville pröva LCHF matkasse. All heder åt denna läkare som tröttnat på symtomtänkandet. Hon var trött på ständigt återkommande förkylningar i familjen. Jag tar upp dessa frågor mer utförligt i boken Frisk av mat. […]

  Gilla

 24. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 25. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 26. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 27. […] hänt på 30 år. Under tiden som jag pratade och ställde min fråga så höll jag upp min bok “Frisk av mat” så att alla kunde […]

  Gilla

 28. […] av Mats Lindgren Författare ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 29. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 30. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 31. […] Min bok “Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 32. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 33. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 34. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 35. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 36. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 37. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

  Gilla

 38. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

  Gilla

 39. […] promotar min bok ”Frisk av mat, LCHF från början” som kan hjälpa folk till ett friskare […]

  Gilla

 40. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 41. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 42. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 43. shoppingdeal…

  […]Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! « Fet Hälsa[…]…

  Gilla

 44. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 45. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 46. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 47. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 48. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 49. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 50. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 51. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 52. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 53. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 54. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

  Gilla

 55. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 56. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 57. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 58. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 59. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF […]

  Gilla

 60. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 61. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 62. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 63. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 64. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 65. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 66. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 67. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 68. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 69. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 70. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 71. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 72. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 73. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 74. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 75. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 76. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 77. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 78. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 79. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 80. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 81. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 82. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 83. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 84. Hej Mats…köpte din första bok till min son Pelle, du skickade den direkt till honom i Örebro, jag läste den alltså aldrig ! En fråga…vad är ”ändrat” i den nya upplagan…kanske kan jag uppdatera honom utan att köpa en bok till ! Mvh Gunilla

  Gilla

  • Hej Gunilla,

   Den nya boken är uppdaterad på flera sätt eftersom man lär sig efterhand. Den nya boken är på 180 sidor och den gamla är på 160 tror jag. Den gamla boken duger fortfarande gott tycker jag. Dock finns den inte längre att köpa i bokhandeln. Från och med i morgon börjar ICA Maxi i Högsbo sälja min nya bok. Min förhoppning är att fler ICA-butiker ska börja sälja samtidigt som de ansluter sig till Frisk av mat och LCHF matkasse. Du kan beställa den nya boken av mig förstås.
   Hälsningar Mats

   Gilla

   • Jag har ganska länge gått på en högkolhydrat kost med mycket söt frukt och bla bröd enligt kostmodellen den här youtube kanalen förespråkar:

    https://www.youtube.com/channel/UCLwUd5KtYONsRJ3UAOojZ0w

    som du ser lever vederbörande nästan uteslutet på bananer och söt frukt. jag tänkte först att det kan vara bra att detoxa kroppen med denna diet men blev fast i sockersuget tillslut. jag har haft mycket besvär med kroppen av detta och beslöt till slut att ge LCHF en changs. efter en omställnings period börjar min kropp svara på lchf kosten och jag mår allt bättre. värk i knän och dålig kondition har förvandlats till mycket energi och en i stort sätt besvärsfri kropp. jag funderar nu i mitt stilla sinne om vi blivit så lurade angående den feta kosten vad är det mer som vi blir förda bakom ljuset om?

    Gilla

   • ”Vad är det mer som vi blir förda bakom ljuset om”? Din fråga är ju rätt omfattande. Men många av oss har definitivt blivit lurade på ett friskt liv på grund av ren okunskap om hur kosten påverkar hälsan. Jag tror att vi blivit medvetet förda bakom ljuset av läkemedelsindustrin och delar av livsmedelsindustrin. Sjukvård och andra myndigheter har också blivit lurade av nämnda industrier. Problemet blir för våra skattefinansierade myndigheter att erkänna att de blivit lurade av fina latinska namn. Prestige är svårt!
    Hälsningar,
    Mats

    Gilla

 85. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 86. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 87. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 88. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 89. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 90. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 91. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

  Gilla

 92. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 93. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 94. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 95. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 96. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 97. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 98. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 99. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 100. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 101. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 102. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 103. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 104. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 105. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 106. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 107. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 108. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 109. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 110. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 111. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 112. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 113. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 114. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 115. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 116. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 117. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 118. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 119. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 120. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 121. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 122. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 123. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 124. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 125. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 126. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 127. Hur länge ska människor få bli mer och mer allvarligt sjuka för att ni fortsätter att rekommendera en förlegad metod för bla diabetiker. Dessutom blir det en samhällsekonomisk bankrutt när ni sitter i klorna på läkemedelsföretagen. Svälj stoltheten och titta på alla berättelser om människor som äntligen kan känna sig som fria människor och utan medicin med hjälp av LCHF. 😊 ursäkta har tydligen hamnat på fel forum

  Gilla

  • Nej, du är inte alls fel men du kanske skulle svara på ett annat inlägg.’Hälsningar Mats

   Gilla

 128. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 129. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 130. Hej! Jag blev av med mina handeksem och min psoriasis och psoriasisartrit har blivit mycket bättre. Min astma är bättre och även min djurallergi, kan gosa med ena dotterns katt utan problem. Magen är lugnare och plattare. Mitt problem är min sambo, han är doktor inom bioinformatik (kemi och programering) och bara jag nämner lchf går han i talet. Jag skulle vilja ändra kosten för hela familjen men hur, han har själv kikat på lite forskning och förkastat den. Jag får se det långsiktigt, jag fick honom att sluta med becel och gå över till bregott (han började med becel efter han fick njurfelet Iga nefrit).
  /Magdalena

  Gilla

  • Hej Magdalena! Jag var själv en stor skeptiker till LCHF-kosten innan jag började. Jag kan förstå att din man är tveksam. Ett bra sätt är att utmana. Testa kosten i fyra veckor och kolla hur du mår, kan vara din utmaning till din man? För att förstå de bakomliggande orsakerna till hur dagens vanliga kost kan påverka hälsan så bör man lära sig mer. Boken ”Frisk av mat”, som jag skrivit själv, ger dig en bra grund och en röd tråd att följa. Den kan fungera som en uppslagsbok och inspirationskälla. Du kan beställa den via denna länk https://fethalsa.wordpress.com/min-bok-frisk-av-mat-lchf-fran-borjan/

   Ha det gott! Mats L

   Gilla

 131. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 132. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 133. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Källa: […]

  Gilla

 134. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 135. […] Om du har besvär av inflammatoriska sjukdomstillstånd i kroppen så uppmanar jag dig att läsa min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”. […]

  Gilla

 136. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 137. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 138. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 139. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 140. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 141. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 142. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 143. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 144. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 145. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 146. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 147. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 148. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 149. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 150. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 151. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 152. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 153. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 154. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 155. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 156. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 157. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 158. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 159. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 160. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 161. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 162. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 163. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 164. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 165. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 166. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 167. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 168. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 169. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 170. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 171. […] vinter har Lennart och jag läst mycket i Mats Lindgrens bok Frisk av mat – LCHF från början, den rekommenderar vi båda […]

  Gilla

 172. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 173. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 174. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 175. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 176. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 177. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 178. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 179. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 180. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 181. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 182. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 183. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 184. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 185. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 186. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 187. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 188. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 189. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 190. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 191. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 192. Tack för din bok. Jag har läst den nu och tänker på att detta är svaret jag sökte för 35 år sedan. Jag försökte få svar på frågan om maten kunde påverka mitt hyperaktiva barn. Ingen visste vad jag talade om, varken läkare eller psykologer. Jag testade själv, men jag tänkte aldrig på kolhydrater . Socker och fett misstänkte jag, men fick inte de resultat jag ville ha.

  Det här är en otroligt viktig kunskap för föräldrar med hyperaktiva barn, ADHD-barn.

  Tack!

  Gilla

  • Tack Karin för de orden om boken ”Frisk av mat”! Ja, om man ytterligare betänker att 90 % av våra interner har ADHD-liknande besvär så kan man antagligen åstadkomma revolutionerande saker bara genom att förändra fängelsematen till mer ketogen kost.
   Hälsningar Mats

   Gilla

 193. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 194. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 195. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 196. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 197. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 198. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 199. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 200. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 201. […] kan man också köpa Mats Lindgrens bok Frisk av mat som nyligen utkom på tyska, Gesund durch die richtige […]

  Gilla

 202. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 203. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 204. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 205. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 206. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 207. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 208. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 209. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 210. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 211. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 212. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 213. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 214. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 215. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 216. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 217. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 218. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 219. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 220. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 221. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 222. Efter ett år m diverse behandlingar av bröstcancer hade jag gått upp 16 kg av allt cortison bla som gjorde mig till ett rabiat matmonster och jag mådde skit rent ut sagt.
  Talade med min onkolog om att ev undvika socker då jag läst att det är cancerns favoritmat. Nää, det visste hon inget om utan jag skulle äta vad jag ville.
  Och det gjorde jag verkligen. ..ätandet lindrade liksom symtomen. …och ju mer skit desto bättre.
  Nu är de värsta beh över och i årsskiftet började jag med lchf.
  Gick ner ca 0.5 kg i veckan och ju mer tiden led så blev det striktare o striktare och nu har jag bara 4 kg kvar ☺
  Besvär jag blivit av med förutom fläsket är :
  Ingen ballongmage längre, mina atopiska eksem mer eller mindre borta, mina restless legs är inte rastlösa längre och bäst av allt min överaktiva blåsa existerar inte längre 😀
  Var på cancerrehab nyligen i 2 veckor och all mat var bara klofsröror och det var omöjligt att följa min diet så efter några där gav jag upp o åt som alla andra ….tänkte att …va fasen jag ville äta tillsammans med de andra. ..och resultatet? Ja det tog bara några dgr så var jag tillbaka i träsket igen m alla besvär, magen stor ut som en spärrballong och jag småskvätte hela tiden som en gammal hund 😈😠
  Nu är jag tillbaka på banan igen och det är lite tufft för suget efter skit är inte riktigt borta än men jag biter ihop för alternativet finns inte på skalan bara.
  Jag började min bana med att skära bort många kolhydrater redan 2004 men eftersom jag var rätt liberal trillade jag dit då och då och så fort jag tex fick ett ryck o käkade pannkaka så fick jag ett sånt 7helsikes insulinpåslag att jag somnade dreglandes.
  Först nu på senare år har jag fattat att ju mindre kolhydrater ju mindre sug o återfall.
  Ja detta blev kanske olidligt långt och jag hoppas att ni stog ut 😉
  Annette

  Gilla

  • Tack Hilda för att du delar med dig. Din historia är inte ovanlig och många borde ta del av dina erfarenheter. Det ovanliga är att du tar hjälp av den ketogena kosten för att läka dina inflammationer i kroppen. Att onkologen, specialist på tumörsjukdomar, inte visste något om kolhydrater och sockrets roll som bränsle för tumörsjukdomar är en ren skandal. Vår sjukvård befinner sig på ett medeltida nivå när det gäller hur cancertumörer frodas. Den kommentaren fick jag igår från en av forskarna i vår koststudiegrupp. Lite ödmjukhet från kaxiga läkare är på sin plats och inte minst att de tar till sig av existerande kunskap.
   Får jag lov att använda mig av din historia på min blogg? Egna personliga berättelser är alltid bäst för att människor ska våga ta steget mot ett friskare liv med hjälp av en kostförändring.
   Bästa hälsningar,
   Mats

   Gilla

 223. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 224. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 225. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 226. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 227. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 228. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 229. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 230. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 231. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 232. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 233. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 234. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 235. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 236. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 237. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 238. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 239. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 240. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 241. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 242. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 243. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 244. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 245. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 246. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 247. Hej Mats
  Jeg vil høre om du har sendt din bog til mig.
  Mange hilsener
  Hanne Strate
  Beringgårdsvej 29
  2650 Hvidovre
  Danmark

  Gilla

  • Hej Hanne!
   Jag har väntat på att du ska maila mig. Jag har en inbetalning den 28/7. Kan det vara din?
   Hälsningar Mats

   Gilla

 248. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 249. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 250. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 251. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 252. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 253. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 254. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 255. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 256. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 257. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 258. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 259. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 260. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 261. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 262. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 263. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 264. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 265. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 266. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 267. Hej!
  Hur gör vi som är vegetarianer? Själv äter jag fisk, men inte rött kött eller kyckling. Är vi också påtänkta i boken?
  Mvh Marika

  Gilla

  • Hej Marika!
   I boken försöker jag beskriva hur kosten kan stärka immunförsvaret och läka inflammatoriska tillstånd. Det är inget fel att vara vegeterian om man förstår mekanismerna bakom hur ”kroniska” inflammatoriska tillstånd i kroppen uppstår och hur dessa inflammationer får sin näring av kolhydratrik mat och för lite naturligt fett. Som vegetarian får man vara mer uppmärksam på att äta rätt eftersom man har lite färre alternativ.
   Hälsningar Mats.

   Gilla

 268. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 269. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 270. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 271. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 272. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 273. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 274. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 275. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 276. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 277. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 278. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 279. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 280. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 281. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 282. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 283. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 284. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 285. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 286. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 287. Vill beställa boken frisk av mat

  Gilla

  • Hej Karim!
   Du mailar namn och adress till lindgren.mats@comhem.se så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar hur du ska köpa boken ”Frisk av mat, lCHF från början”!
   Bästa hälsningar
   Mats Lindgren

   Gilla

 288. Jag vill köpa boken…. Bli frisk med mat

  Gilla

 289. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 290. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 291. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 292. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 293. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 294. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 295. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 296. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 297. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 298. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 299. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 300. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 301. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 302. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 303. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 304. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 305. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 306. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 307. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 308. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 309. […] Min bok ”Frisk av mat, LCHF från början”! […]

  Gilla

 310. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 311. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 312. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 313. […] Läs mer om min bok ”Frisk av mat” … klicka här […]

  Gilla

 314. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 315. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 316. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 317. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 318. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 319. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 320. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 321. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 322. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 323. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 324. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 325. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 326. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 327. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 328. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 329. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 330. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 331. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 332. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 333. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 334. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 335. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 336. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 337. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 338. 9 veckor med lchf nu och -21 kg

  Senaste veckan införde jag något nytt för mig och det var att nolla kolhydrater helt och hållet i 3.5 dagar för att få bukt med minna inflammatoriska sjukdomar. I måndags var jag hos företagsläkaren och blev sjukskriven i 2 veckor men jag vägrade gå hem från jobbet utan tog det lite lugnare trots att foten var svullen o inflammerad samt dubbel dos av kortison o värktabletter…. Tisdag började jag med 0 kolhydrater och på Onsdag var jag tillbaka på normal dos kortison och på Fredag var svullnaden borta.

  Idag påbörjar jag en ny 5 dagars kur med att boosta kroppen.
  Min Ulcerös kolit o andra inflammationer skall jag bli av med men inte tack vare sjukvården…

  Frukost: 3 ägg och 50 gr smör
  Lunch: 3 ägg och 50 gr smör
  Middag 3 ägg och 50 gr smör

  Tack Mats Lindgren för dina goda råd och kloka ord.

  Gilla

  • Hej Mika!
   Så bra att du berättar hur det funkar för dig att boosta immunförsvaret. Ägg och smör är effektivt. Jag tänkte låna din kommentar i samband med att jag kommenterar bl.a. en artikel i GP dag.
   Hälsningar Mats L

   Gilla

   • Absolut, ju fler som får veta och slipper lida desto bättre.

    Gilla

 339. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 340. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 341. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 342. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 343. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 344. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 345. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 346. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 347. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 348. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 349. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 350. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 351. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 352. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 353. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 354. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 355. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 356. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 357. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 358. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 359. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 360. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 361. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 362. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 363. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 364. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 365. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 366. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 367. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 368. Vill dela med mig av ett härligt gammalt recept från min mammas 60-tal. Måste väl vara en härlig fettpåfyllnad?

  Chokladcreme
  150 gram mörk choklad helst 75-85 procent
  3 ägg
  3 dl vispgrädde

  Smält chokladen i vattenbad
  Vispa ner ett ägg
  Vispa vitorna till skum
  Vispa grädden
  Blanda gulorna, grädden och äggvitorna.
  Stå kallt i kylskåp och ätes med vispgrädde.

  Med tack för härliga recept LCHF!
  Eva Bjuhr

  Gilla

 369. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 370. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 371. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 372. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 373. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 374. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 375. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 376. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 377. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 378. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 379. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 380. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 381. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 382. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 383. Hej, jag har ett rött utslag som heter Sarkiodos ska vara något som kan ha med immunförsvar , men läkarna vet inte säkert. Har haft det i flera år,började första gången 1991 försvann och kom tillbaka för3 år sedan.skulle vilja försöka med en annan kost. Vänligen Ellenor

  Gilla

 384. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 385. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 386. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 387. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 388. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 389. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 390. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 391. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 392. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 393. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 394. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 395. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 396. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 397. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 398. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 399. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 400. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 401. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 402. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 403. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 404. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 405. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 406. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 407. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 408. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 409. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 410. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 411. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 412. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 413. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 414. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 415. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 416. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 417. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 418. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 419. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 420. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 421. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 422. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 423. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 424. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 425. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 426. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 427. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 428. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 429. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 430. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 431. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 432. 1 bok ”Frisk av när” = 195kr
  – leverans innan jul

  Gilla

  • Hej Christina!
   Jag har skickat ett mail till dig med en betalningsanvisning. Boken kommer oftast dagen efter att du betalat.
   Hälsningar,
   Mats Lindgren

   Gilla

 433. 1 bok ”Frisk av mat = 195kr
  – leverans innan jul.. Tack

  Gilla

 434. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 435. […] ("Frisk av mat") Företagare ("LCHF matkasse") Bloggkatalog … […]

  Gilla

 436. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 437. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 438. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 439. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 440. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 441. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 442. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 443. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 444. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 445. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 446. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 447. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 448. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 449. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 450. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 451. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 452. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 453. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 454. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 455. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 456. Jag vill köpa bägge böckerna på svenska.
  Mvh. Maria Henriksson.

  Gilla

 457. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 458. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 459. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 460. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 461. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 462. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 463. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 464. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 465. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 466. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 467. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 468. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 469. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 470. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 471. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 472. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 473. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 474. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 475. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 476. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 477. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 478. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 479. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 480. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 481. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 482. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 483. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 484. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 485. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 486. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 487. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 488. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 489. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 490. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 491. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 492. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 493. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 494. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 495. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 496. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 497. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 498. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 499. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 500. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 501. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 502. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 503. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 504. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 505. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 506. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 507. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 508. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 509. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 510. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 511. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 512. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 513. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 514. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 515. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 516. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 517. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 518. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 519. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 520. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 521. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 522. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 523. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 524. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 525. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 526. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 527. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 528. Hur gick det för Christina med ALS?

  Gilla

  • Hej Linda!
   Tyvärr har jag inte hört något från Christina på mycket länge. Tråkigt tyvärr.
   Hälsningar Mats

   Gilla

 529. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 530. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 531. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 532. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 533. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 534. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 535. Hej
  Skulle gärna vilja beställa boken Frisk av mat.
  Tack på förhand!

  Gilla

 536. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 537. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 538. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 539. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 540. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 541. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 542. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 543. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 544. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 545. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 546. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 547. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 548. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 549. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 550. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 551. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 552. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 553. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 554. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 555. Hej skulle vilja beställa din bok Drisk av mat. Hur gör jag?

  Gilla

 556. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 557. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 558. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 559. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 560. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 561. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 562. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 563. Hej Mats
  Jag vill beställa både din bok och din kurs nu
  Hälsningar
  Lennart
  Torstövägen 46
  44345 Sjövik

  Gilla

 564. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 565. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 566. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 567. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 568. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 569. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 570. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 571. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 572. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 573. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 574. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 575. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 576. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 577. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 578. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 579. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 580. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 581. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 582. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 583. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 584. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 585. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 586. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 587. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 588. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 589. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 590. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 591. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 592. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 593. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 594. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 595. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 596. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 597. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 598. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 599. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 600. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 601. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 602. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 603. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 604. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 605. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 606. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 607. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 608. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 609. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 610. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 611. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 612. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla

 613. […] Bok ”Frisk av mat” […]

  Gilla