Systemfel i sjukvården!

oktober 12, 2017 kl. 10:07 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

  

Vår skattefinansierade sjukvård kan inte bota en enda metabol sjukdom som cancer, diabetes typ 2, hjärt -kärlsjukdomar och ett 40-tal andra. Läkare och sjukvård behandlar dessa metabola sjukdomar genom att tillföra piller och läkemedel av olika slag. Detta fungerar inte alls för ingen läkare kan bota en enda metabol sjukdom med dagens skolmedicin.

Det finns ett annat tänk som syftar till att stärka immunförsvaret och miljön på insidan av kroppen så att våra egna kroppar får kraft att läka sig själva. Det är ett ganska enkelt tänk som i första hand handlar om att tillföra rätt sorts mat till kroppen som inte inflammerar utan är immunstärkande. Detta sätt att behandla metabola sjukdomar med rätt sorts mat vet jag och ett antal tusen andra att det fungerar. Med denna metod kan metabola sjukdomar läka ut.

Systemfelet inom sjukvården är att man bara har fått lära sig att det är kemiska piller med fina latinska namn som är det enda saliggörande. Man har helt enkelt inga andra alternativ idag. De piller och sprutor som används idag mot metabola sjukdomar kan bara lindra tillfälligt men kan inte angripa orsakerna till sjukdomarna. Då kan man undra hur sjukvården och läkarna går med på denna arbetssituation att inte kunna bota sina patienter?

Svaret på ovanstående fråga är att stora läkemedelsbolag har gjort ett strålande jobb med att göra den skattefinansierade sjukvården beroende av just läkemedelsindustrin. Vi har ju FASS-katalogen som är läkarens främsta verktyg mot metabola sjukdomar. Där står precis vilka piller som ska användas mot olika sorters symptom. Du får dina nya recept och hämtar ut nya piller på apoteket. Om läkaren var uppdaterad på  kostbehandling mot metabola sjukdomar så skulle han faktiskt kunna skriva ut en handlingslista för patienten som ett alternativt recept att hämta ut i livsmedelsaffären.

Först och främst måste ju sjukvården och läkarna inse och lära sig att fettsnål och kolhydratrik mat faktiskt kan vara själva orsaken till att vi får diabetes typ 2, cancer, hjärt -kärlsjukdomar osv. När man väl har lärt sig det så är ju åtgärden mycket enkel om vill komma åt orsakerna. Det är ju då att skriva ut recept på mat som stärker immunförsvaret och inte inflammerar kroppen. Är denna utveckling möjlig? Jag tvivlar tyvärr för dagens ordning med läkemedelsindustrier som spottar ut piller, läkare som skriver ut recept på dessa piller och apoteken som säljer dom verkar vara en cementerad koloss som är svår att rubba.

Jag tror på människans intelligens för det är ju inte förbjudet att behandla oss själva med immunstärkande mat. Vi har också möjlighet att välja bort pillren trots läkaren ordination.

Ta hjälp av boken Frisk av mat!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Den skattefinsierade sjukvården är nog ett lika stor hinder som de mycket inflytelserika pillerleverantörerna. Utan skattefinsierig skulle vi alla vkna till. Om våra skatter betalade olja och reparationer på våra bilar skulle många bilar snart dra lika mycket olja som bensin. Så är det när ”kroniska fel” ”behandlas” istället för att botas. Att skolsjukvården inte kan visa upp en enda diabetiker-2 som blivit frisk med mediciner, alltså inte ens en enda ”anekdot”, när vi vanliga idioter med egna knappa resurser och bara med mat som medicin visar upp tusentals ”anekdoter” är ingen liten skandal. Att man inom sjukvården inte ens följer upp liknar räven som sa att han ”egentligen inte ville ha druvorna” när man säger sitt ”förmodligen feldiagnos”.
  Ett fult rävspel med liv som insats.

  Gilla

 2. Vill du inte att vi delar dina artiklar på Facebook? Lägg till en knapp för det!

  Vänliga hälsningar Elisabeth Levy Rektor/Leg.lärare/Leg. sjuksköterska

  *Addera Kompetens *

  *Utbildning som leder till jobb och personlig utveckling*

  Tel: 070 0906120

  Vxl: 08 120 96600 Besöksadress: Augustendalsvägen 19, Nacka Strand Postadress: Box 1116. 131 26 Nacka Strand

  http://www.adderakomp.se

  Följ oss gärna på Facebook

  Gilla

  • Hej Elisabeth!
   Vad jag kan se så finns där en knapp för att dela på facebook. Knappen finns nedanför min reklam för boken Frisk av mat.
   Hälsningar,
   Mats

   Gilla

 3. Det här inlägget påminner mig om när jag för några år sedan vara på provtagning. Före mig var en kvinna som jag förstod skulle ta fasteblodsocker. När jag kom ner till entrén där det finns en cafeteria satt hon och åt från en stor påse frallor som hon hade ost, marmelad och Lätta på. Arma människa.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: