Min 2:a hälsoresa och den falska pandemin!

december 9, 2021 kl. 8:11 e m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer

Nu var det längesedan jag skrev på min blogg Fet hälsa. Jag känner mig nästan som en nybörjare trots att jag skrivit tusentals inlägg på denna bloggen om hur maten påverkar vår hälsa. I detta blogginlägg kommer jag att beröra mitt nuvarande hälsotillstånd och mina tankar kring Corona-pandemin.

Första av allt kan jag konstatera att det är möjligt att läka en icke fungerande bukspottkörtel. En resa till Indien förstörde nästan helt mitt immunförsvar genom dålig och inflammerande mat. Vi kunde inte välja vår mat, som vi normalt gör när vi reser utan vi tvingades äta den mat som serverades på olika indiska restauranger där vårt ressällskap stannade till. Det var mycket kolhydrater/socker och minimalt med fett som restaurangerna tillhandahöll.

Jag klarade mig dock ganska bra på Indienresan så jag fortsatte, när jag kom hem, med mat som jag egentligen inte tålde. Det var dock inte så stor skillnad på mitt matintag efter hemkomsten jämfört med tidigare men det räckte. Helt plötsligt började jag känna av diabetessignaler som ständigt kissnödig, prostatabesvär och svår trötthet bl.a. En tid efter började jag förlora i vikt så att jag til slut gick ner från 80 kg till 66 kg. Jag kunde inte tillgodogöra mig maten utan den försvann ut som nummer 2. Mitt blodsocker var förstås högt. Efter provtagning så konstaterades att min bukspottkörtel hade lagt av. Jag fick börja med insulinsprutor för att överhuvudtaget kunna fungera.

Jag kände att det kanske är kört för mig nu liksom det var för min bror som dog några år tidigare i diabetes och hjärtinfarkt. I detta krisskede bestämde jag mig för att det är nu eller aldrig. Jag stramade upp kosten till extrem LCHF-kost, Keto, och bestämde mig för att öka på mitt fettintag 3-4 gånger vad jag tidigare åt. Det naturliga fettet med ekologiskt smör, kallpressad ekologisk olivolja och kallpressat ekologiskt kokosfett schemalade jag till att inta 3-4 gånger om dagen så att jag var säker på att få i mig tillräckligt. Jag var ju van vid att äta mycket fett sedan tidigare men inte så mycket. Nu handlade det om att klara livhanken eller inte.

Sakta men säkert kände jag livet komma tillbaka men det tog tid. Efter två år kunde jag lägga av med insulinet och min mage började fungera bättre. Vikten steg också sakta och till slut kunde jag känna att min bukspottkörtel sakta frisknade till. Idag känner jag mig ganska bra och min vikt ligger stadigt på 79 kilo. Det känns som om livet har kommit tillbaka trots att fyllt 68 år. Jag äter idag metformin och kompletterar med D-vitamin, C-vitamin och magnesium förutom strikt LCHF-kost med extra naturligt fett.

Jag inte nog poängtera vikten av att äta tillräckligt med naturligt fett, som jag beskrivit ovan. Det fungerar för min kropp och borde kunna fungera för andra med metabola sjukdomar.

Den djävulska ”pandemin” är planlagd !

Inte mindre än 73 patent fanns redan 2008 på kemiska Mrna-”vacciner” och något senare på det s.k. viruset Sars cov2 som också visade sig vara tillverkat . Detta berättar Dr David Martin för Dr Reiner Fullmich i en video vars länk jag presenterar nedan. Läkemedelsföretagen var beväpnade till tänderna med både ”viruset” och ”vacciner” långt innan den s.k. pandemin startade.

Jag är övertygad om att det handlar om att tjäna stora pengar för framför allt läkemedelsföretagen och alla som anknytning därtill. Dr David Martin menar att detta är ett biovapen som nu används för att göra alla beroende av sprutor var sjätte månad. Detta är ju en otrolig möjlighet för läkemedelsföretagen som säljer ”vaccin” att inkassera enorma förmögenheter under lång tid framöver.

Hur regeringar, myndigheter m.fl. kan förmås köpa in dessa ”vaccin”-injektioner utan att ifrågasätta sanningshalten är för mig en gåta. Detta särskilt som dödligheten inte är större per år än vad den brukar vara.

Inga kritiska frågor från journalister och ingen debatt alls i massmedia om Corona-”pandemin” och ”vaccin”-injektioner” sker utan istället uppmuntrar man allmänheten att ”vaccinera” sig in absurdum. Att kunna styra och manipulera massmedia och regeringar kräver ju en enorm rikedom och makt. Vem eller vilka besitter en sådan makt? Att det hela tiden förekommer censur i sociala medier och massmedia om Plandemin borde ju föranleda en hel del frågetecken hos allmänheten.

Jag är inte ”vaccinerad” mot Corona och det är ett ställningstagande som jag tog mycket tidigt. Många ”vaccinerade” sig tidigt för att, framför allt, kunna resa som vanligt. Om alla myndigheter och massmedia puffar på för att folk ska ”vaccinera” sig så är det ju inte konstigt att så många som 80 procent av befolkningen redan har gjort det.

Om det är ett biovapen, som jag tror att injektionerna är, så är det många som har mycket att stå till svars för. Allt från den som sticker in sprutan till regeringar och myndigheter. Man kan inte säga att man inget visste för informationen finns därute om man letar.

Dr David Martin varnade redan 2002 för möjliga biologiska vapen. Han har lokaliserat hela denna plandemin genom att följa patent och patentnummer från 1999 och framåt. Allt finns där och gemene man kan gå in och söka på patentnummer som Dr Martin beskriver via länken nedan.

Jag hoppas verkligen att alla, både vaccinerade och ovaccinerade, kan slå sig samman och kräva att regeringar och myndigheter börjar arbeta för sina egna befolkningar och inte för läkemedelsföretag och andra som tillhandahåller biovapen.

https://www.facebook.com/randy.hillier/videos/powerful-information-revealed-about-covid-ft-dr-reiner-fuellmich-dr-david-martin/530142078244383/

Dela gärna!

/Mats

Annons

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Tack för en härlig bloggpost! Jag har undrat så hur det har gått för dig och tänkte på dig senast för någon dag sedan. Så skönt att du slipper insulin och att man får se att man faktiskt kan läka ut diabetes.

  Gilla

 2. Välkommen tillbaka Mats

  Återkommer med tankar från min horisont

  Gilla

 3. När jag handlar mat, så har jag som rutin sedan några år tillbaka att läsa innehållsförteckningen. Något som inte alltid är lätt, med tanke på hur extrem liten texten är på en del förpackningar. Det jag främst letar efter, är om det är tillsatt några industrioljor. Om så är fallet, så blir det inget köp av berörd vara. Äter man t.ex. bröd (vilket jag sällan äter idag), så finns det inte mycket alls att välja på, då rapsolja är tillsatt i nästan allt. Rapsoljan bryts inte ner till aldehyder i kroppen, som t.ex. den tyvärr vanliga solrosfröoljan gör, utan innehåller erukasyra. Något som finns i alla senapsväxter. Denna giftiga syra, precis som aldehyder, orsakar inflammationer. Detta är en så långt utdragen process, att de flesta inte inser kopplingen. Har fått förklaringen att vi alltid genom människans utveckling ätit fröer, så det är inget problem. Hela fröer i liten mängd, ja. Det klarar våra kroppar av, men dito oljor är att betrakta som koncentrat. Ett antal fröer (och kärnor) innehåller dessutom allergener. Konsumtionsmönstret i dag skiljer sig avsevärt ifrån hur det var innan människan lämnade nomadlivet och började att bosätta sig. Efter introduktionen av konstgjorda ämnen i maten (~1950-talet), så är skillnaden ännu mer radikal. Den biologiska anpassningen hinner helt enkelt inte med. Den sker inte ens under en generation …

  Blev högst medveten om detta, när jag fick en propp diagnostiserad för sju år sedan och kände mig tvingad att leta efter information. Enbart pga vårdens totala ointresse i att ta reda på vad som orsakat proppen. De var inte ens intresserade av att ta reda på om behandlingen med blodförtunnande medel fungerat, utan det fick jag kräva själv … Jag ställde frågan om hur de kunde veta att behandlingen fungerat, utan att efterkontrollera? Särskilt med tanke på att berört preparat då var relativt nytt på marknaden. Det motvilliga svaret blev att det kunde de inte och jag beviljades en efterkontroll [ultraljud].

  För mig står det idag klart att livsmedelsindustrin agerar ”glasmästarens son” i förhållande till läkemedelsindustrin. Båda tjänar enorma mängder pengar på allt det fusk som sker, på bekostnad av människors hälsa.

  Gilla

 4. Välkommen tillbaka Mats. Jag har saknat dig och undrat vad som hänt!
  Gott att höra att du nu mår bra igen.
  Jag är inte heller ”vaccinerad”, och tänker inte bli det heller. Har läst vad dessa s.k. vacciner innehåller i form av bl.a. bly!, aluminium, kadmium, klor, nickel, tenn m.m. Uppgifterna finns på ‘nobulart’.

  Hälsningar och Gud välsigne dig
  Agneta Emerzon i Gamleby

  Skickat från min Galaxy

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: