Pelle hade ett fungerande liv!

oktober 11, 2016 kl. 12:59 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , , ,

pelle

I Nya Wermlandstidningen beskrivs hur Pelle fick sitt liv förstört av mediciner. Han hade ett någorlunda fungerande liv innan han träffade på sjukvården. Vid läkarundersökning framgick att Pelle 49 år hade förhöjda blodfetter och högt blodtryck. Han fick ju naturligtvis statiner som skulle sänka blodfetterna och andra mediciner för sitt höga blodtryck. Pelle är idag handikappad med svår muskelvärk varje dag och kan inte arbeta. Han lever på sjukpenning men innan han träffade sjukvården klarade han faktiskt av att jobba.

Det Pelle drabbats av är ju att han blivit metabolt sjuk. En enkel kostförändring till att äta mindre socker och mer naturligt fett hade rätat upp Pelles problem i ett navs. Hur många i Pelles ålder har inte problem med högt blodtryck? Att Pelle hade förhöjda blodfetter visar på att hans immunförsvar jobbade på för fullt för att läka inflammatoriska tillstånd hos Pelle. Om då Sjukvården med våld genom statiner försöker sänka hans kolesterol så blir ju även immunförsvaret skadat.

images  Unknown 2014-02-13 07.48.33

Statiner ger ju bevisligen muskelvärk men det allra värsta är att Sjukvården och läkarna inte fattar att det finns en anledning till att levern och cellerna producerar mer kolesterol. Kolesterolet är en enormt viktig del av immunförsvaret och förhöjda blodfetter visar att där pågår inflammatoriska tillstånd i kroppen som behöver hjälp av kolesterolet för att läka.

Vi är alla mer eller mindre skyldiga till att personer som Pelle drabbas av sjukvårdens okunskap om metabola sjukdomar. Vi har fastnat i ett läkemedelstänkande som ju är helt galet. En kemisk tablett kan aldrig  häva och läka inflammatoriska tillstånd i kroppen som ju högt blodtryck är. En sådan tablett kan i bästa fall lindra men för det mesta är tabletterna rent skadliga. Det borde räknas som en  kriminell handling att skriva ut kolesterolsänkande tabletter som nästan alla läkare gör. Dessa tabletter skadar nämligen immunförsvaret genom att med våld sänka kolesterolvärdet i kroppen.

En ketogen LCHF-kost kan bevisligen läka metabola sjukdomar och stärka immunförsvaret på naturlig väg. Så länge man håller sig till denna kost så har man också ett starkt immunförsvar. Kolla gärna de som gjort Hälsovinster LCHF.

Läkarna och sjukvården sitter kidnappade av läkemedelsindustrin som ju styr allt från läkarutbildning till forskning. Om någon läkare skulle våga sig på att ge patienten med högt blodtryck och höga kolesterolvärden rådet att äta anti-inflammtorisk kost som LCHF så ligger han/hon illa till.

Varför har vi fortfarande inte någon kostforskning värd namnet när vi har sådana fantastiskt goda resultat med ketogen LCHF-kost? Jo för att en kostförändring inte går att tjäna pengar på.

Pelles problem är allas problem!

Läkemedelsindustrin vill att vi ska äta mediciner livet ut som t.ex. statiner. Men om vi alla ska bli arbetshandikappade som Pelle bara för att göra aktieägare i läkemedelsindustrin rikare så biter man sig själv i svansen. Vi behöver förstå att det finns effektiva läkeadel som inte är kemiska tabletter. Själv har jag blivit helt frisk från svåra sjukdomar som egentligen kräver medicinering resten av livet enligt läkare och sjukvård. Nu råkar det vara så att jag blivit helt frisk utan mediciner genom att äta en naturligt kost som består av minimalt med inflammerande kolhydrater och mycket naturligt fett. Denna kost har hållit mig frisk i över 7 år. Jag kan förstå att detta kan vara svårt att ta till sig för dig som litar på sjukvården. Men pröva själv, du kommer att bli förvånad.

2016-07-07 10.20.55  frisklogovitmdomänlchfmatkasse

Hjälp till att sprida Frisk av mat-tänket!

Jag vill uppmana dig som läser detta att sprida Frisk-av-mat-tänket. Jag har gjort i ordning små paket med 10 böcker i varje och du kan välja på den svenska boken ”Frisk av mat” och den engelska boken ”Health through food” eller kombinera dom. Du får köpa dom till ett mycket bra nettopris. Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com. Glädjande är att flera har nappat på att sprida Frisk-av-mat-tänket.

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Läs min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor samma som levereras med LCHF matkasse. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] hade jag en annan konversation med Margareta som åt statiner och Trombyl ungefär som Pelle i mitt förra inlägg. På min fråga om varför hon äter Trombyl så visste hon inte riktigt varför men hon hade […]

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: