Det bästa jag sett!

september 29, 2015 kl. 1:34 e m | Publicerat i Okategoriserade | 10 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Nisse Simonsson, läkaren som bytte sida, uppmärksammade mig på en video om kolesterol som finns ovan. Tack Nisse för det! Jag måste uppmana er alla som läser min blogg att se denna föreläsning. Lägg 45 minuter på att lyssna till läkaren David Diamonds föreläsning. Den är både underhållande och skrämmande dessutom väldigt pedagogisk.

Just som jag sett färdigt på denna  föreläsning råkade jag sätta på TV och där visades reklam för Becel och Proaktiv där man får garanterat lägre kolesterol om man äter Becel. Det märkliga i sammanhanget är att David Diamond i sin föreläsning fullkomligt pulveriserat rådande uppfattningar om kolesterolets farlighet och förskrivning av kolesterolsänkande medicin, s.k. statiner.

David Diamond visar hur läkemedelsföretagen ljuger genom att dribbla med statistiken. Hur 1, 2 procent kan bli 44 procent? Eller hur 1 procent kan bli 36 procent. De senaste exemplen är från marknadsföringen av världens två ledande kolesterolsänkande mediciner som är Crestor respektive Lipitor.

Rent ljug!

Detta ljugande med statistik är faktiskt redan avslöjat sedan länge men David Diamond visar på ett pedagogiskt lättfattligt sätt hur det gått till. När han genom grafer visar hur skillnaden faktiskt inte är ens en procent mellan dom som får placebo-piller och dom som får statiner. Istället visar David Diamond hur tydligt som helst att de som har högt kolesterol inte drabbas av hjärt -kärlssjukdomar och de med lågt kolesterol drabbas av hjärt -kärlsjukdomar.

Det blir så fruktansvärt uppenbart när jag oavsiktligt tittar på Becel-reklamen, som garanterat ska sänka kolesterolet, hur lurade vi är. Inte bara vi utan alla myndigheter, sjukvården, läkare, dietister osv. Jag blir oerhört upprörd när jag tänker på hur många tusen människor i Sverige som får felaktig behandling med hjälp av mediciner som skadar istället för att läka. Istället visar David Diamond hur människor som äter statiner, kolesterolsänkande medicin, får diabetes typ 2 och andra metabola sjukdomar. Dessa statiner hjälper till att skapa hjärt -kärlsjukdom inte förebygga den. Hur galet är inte detta?

images

Brottsligt, ja!

David Diamond har helt enkelt synat korten. Genom att gå igenom rådande studier som talar för statiner, kolesterolsänkande medicin kan han visa att dessa studier är en ren uppvisning i hur man ljuger med statistik. När läkemedelföretaget Pfizer säger att hjärt -kärlsjukdomar minskar med 36 procent om man äter deras Lipitor så ljuger de sanslöst. Det handlar om cirka 1 procent och det är inom felmarginalen. David D. visar att om 100 människor äter statiner och hundra människor äter sockerpiller så är det en, 1, person i den gruppen som äter Lipitor som klarar sig sig från hjärt -kärlsjukdom. Med hjälp av lite statistisk trolldom blir detta 36 procent.

Allt detta trixande med mediciner som inte hjälper utan faktiskt skadar är förstås rent kriminell verksamhet. Detta gäller för inte bara läkemedelsindustrin utan också för den sjukvård som vi själva betalar skatt för. Bevisen finns där men vår egen sjukvård har inte orkat syna korten.

Jag skällde ut min läkare!

Senast jag var hos min läkare påstod han att om jag inte hette Mats Lindgren och att han numera känner mig så skulle han skriva ut kolesterolsänkande medicin för att sänka mitt kolesterol som låg en aning högt, lite över 6. Jag menade att han borde skämmas genom att visa upp sin okunnighet inför mig på detta ogenerade sätt. – Vet du inte att det är bra med ett högre kolesterol, frågade jag? Nej, det visste han inte.

Efter att ha läst detta inlägg och lyssnat på David Diamonds föreläsning så tar du dina statiner och lämnar in dom på närmaste apotek. Släng dom inte i papperskorgen för då förgiftar dom vår natur istället för dig. Läs boken Frisk av mat istället. den kan du beställa här!

Göteborg 2015-09-29

Mats Lindgren

426190_368969776460321_275734919117141_1271432_1347543266_n

 

 

10 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hej igen Mats! Har inte åkt än, så jag kommenterar detta blogginlägg med att hålla med dig etthundra procent! Hade just lyssnat på Diamond via FB, och detta är den pedagogiskt bästa översikten av läget idag och vad som lett fram till denna kriminalitet! I sak är ju det han tar upp känt sedan tidigare, bl a genom Ulf Ravnskov, men sättet Diamond levererar sin kritik är helt lysande!

  Gilla

 2. Ja det är kriminellt, och nu stämmer dom Pfizer:
  http://www.smartadiabetiker.com/wp/lakemedel/diabetiker-stammer-statintillverkare/

  Gilla

 3. En av de bästa föreläsningar jag sett I detta ämne. Väl värt tiden som gick åt!

  Gilla

 4. Ja det är helt otroligt hur vår sjukvård stoppar huvudet i sanden och bara låter detta fortgå , ser ju då jag själv jobbar i vården att folk blir sjuka av kolesterolsänkande mediciner , muskel svaghet , värk , förvirring ……. etc ….. om man vill ju helst sänka gränsen för vad som är höga värden för att få skriva ut ännu mer skit … otroligt dumt vansinnigt ….. när ska detta ta slut hur många ska behöva bli sjukare eller till och med dö innan det blir ett stopp .

  Gilla

 5. Kan inte säga annat än ett STORT tack för denna föreläsning. Glädjer mig åt att jag vägrade statinerna även efter min infarkt.

  Gilla

 6. Boken ”Forsknings-Fusket” av Ralf Sundberg avslöjar också det fula maktspelet bakom olika mediciner bl.a. statiner. Det är rent bedrägeri.

  http://www.bokus.com/bok/9789172412538/forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/

  Gilla

 7. MANIPULERAD VETENSKAP

  ”Det vetenskapliga systemet har blivit kapat. Nyligen offentliggjorda interna dokument som Läkemedelsvärlden gått igenom visar hur läkemedelsföretag har förvandlat den vetenskapliga publiceringsprocessen till effektiv marknadsföring.” – slut citat härifrån.

  Så etablissemangets evidensbaserade vetenskap och den s k fria forskningen är ju ej så mycket att ”hänga i julgranen”, tyvärr tyvärr… 😥

  Men allt som har en början har ett slut – och den bortre parentesen för detta tycker jag kan börja skönjas – tack vare ej minst dr Annika Dahlqvists civilkurage som läkare.

  Gilla

 8. Det handlar oftast om att läkemedelsföretagen ska tjäna så mycket pengar som möjligt de bryr sig inte om hur drabbade vi blir tar dessa statiner, och jag läste för ett tag sen att man behöver inte ta några mediciner för kolestrolet det sköter kroppen själv, mindiabetesläkare blev jättesur på mig när jag inte ville ta medicin mot kolestrolet ej heller något läkemedel med statiner i men det är min kropp och jag bestämmer över den!

  Gilla

 9. […] Hej Susanne! Jag vet ju hur jag själv gör för att hålla fokus med LCHF-kosten. I mitt fall så har LCHF, ganska strikt sådant, hjälpt mig att få ett mycket starkt immunförsvar. Det betyder att min kropp orkar hålla infektioner och inflammationer på avstånd. Min kropp har lyckats läka sig själv från ”kroniska” inflammatoriska tillstånd som Diabetes typ 2, kärlkramp, reumatism, kronisk bronkit, långvarig prostatainflammation m.m. Jag betraktar numera all mat som min medicin. Det betyder att jag anser att rätt sorts mat är minst lika viktig som det en gång det var att ta alla mediciner och alla piller som jag numera slipper. Det är dags att uppgradera maten som Hippokrates en gång gjorde; Låt maten bli din medicin och medicinen din mat. Vi underskattar matens betydelse för vår hälsa. Kosten och särkilt LCHF-kosten måste uppgraderas och betraktas som medicin för den som en gång haft metabola sjukdomar i kroppen. I ditt fall Susanne och säkert hos många andra så tvekar man att betrakta LCHF som medicin. Man tvekar eftersom okunniga läkare tror mer på kemiska tabletter än på ett naturligt starkt immunförsvar. Susanne, du har ju en s.k. ”kronisk” inflammation i din kropp som inflammerar din njurar. Du har också andra inflammatoriska tillstånd i kroppen som högt blodtryck m.m. Det finns minst ett 40-tal olika sorters inflammatoriska tillstånd i kroppen vars näring kommer från ett överskott av blodsocker. Det blir till slut en slags försockring/karamellisering av kärlväggarna som gynnar inflammatoriska tillstånd. Efterhand blir immunförsvaret så försvagat att kroppen inte kan läka sig själv.  Om man inte tar tag i orsakerna. För att minska försockringen i kroppen så bör du drastiskt skära ner på kolhydraterna och lika drastiskt öka mängden naturligt fett i födan anser jag. Då angriper du orsakerna till dina inflammatoriska tillstånd istället för att lindra symptom med tabletter. Så till slut måste du ställa dig frågan; vågar jag tro på att en kostförändring till LCHF kan hjälpa mig? Om du svarar ja på den frågan så är LCHF-kosten din medicin för resten av livet. Om du väljer LCHF som din medicin så måste du ta bort annat kemiskt skräp som kolesterolsänkande medicin, s.k. statiner. Det är så tokigt att statiner egentligen motverkar kroppens egen läkning eftersom det sänker kolesterolet i kroppen. Kolesterolet är en oerhört viktig del av immunförsvaret och skall inte sänkas med hjälp av tabletter. Nuförtiden så skriver läkarna ut kolesterolsänkande medicin för resten av livet till människor. Heltokigt och det visar verkligen på en enorm okunnighet och att sjukvården har fastnat i medicinträsket som tillhandahålls av en samvetslös läkemedelsindustri. Jag uppmanar dig Susanne och alla andra som känner igen sig att skriva ut livslång LCHF-medicin till sig själva. Det hjälper nämligen. Susanne läs också inlägget ”Det bästa jag sett”! […]

  Gilla

 10. Oil Plays

  Det bästa jag sett! | Fet Hälsa

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: