Frisk av mat är på väg!

februari 13, 2014 kl. 1:50 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2014-02-13 07.48.33

Boken Frisk av mat!

Jag är verkligen nöjd med min uppdaterade bok ”Frisk av mat”! Nu är de första exemplaren på väg ut till de som har beställt boken. Jag är helt övertygad om att ni alla som får den i dagarna kommer att få glädje av den. Boken är en guidebok för dig som vill ta hjälp av en kostförändring för ett friskare liv. Boken har fokus på hälsa genom kosten och mindre fokus på viktreducering. Även om det kan vara en nog så viktig faktor.

”Frisk av mat” ger dig verktygen för att lyckas och du får också en röd tråd, hållbar teori, att hålla dig till för att lyckas med dina hälsoförbättringar. Kunskapen kring hur våra kroppar fungerar och påverkas av kosten är nog så viktig för att få en bättre hälsa.

Några av er som beställt boken har ännu inte betalt och därför skickas den inte till er förrän så har skett. En person har inte uppgivit sitt namn på betalningsreferensen utan bara skrivit ”Boken”.  Vänligen kontakta mig så att jag får ditt namn. Om du också vill beställa boken ”Frisk av mat” så mailar du namn och adress till mig nedan så får du betalningsanvisningar.

Maila till lindgren.mats@comhem.se eller info@lchfmatkasse.se  Boken kostar 149 kr plus porto.

Henning Mankell2

Henning Mankell drabbad av cancer!

Författaren Henning Mankell skriver i Göteborgsposten om hur han drabbats av cancer och förklarar i en artikel insikten av nödvändigheten att vänta.  Han skriver själv följande;

”Efter det cancerbesked jag fick i början av januari följde en tio dagar lång nerstigning i helvetet. Jag minns bara den där tiden som en dimma, en skakande mental frossa som då och då slog över i en inbillad feber. Korta klara stunder av förtvivlan. Och allt det motstånd jag med min vilja kunde mobilisera.I efterhand kan jag nu tänka på det hela som en utdragen mardröm som inte tog hänsyn till om jag sov eller var vaken.Sen började jag klättra upp ur hålet. Jag tycker själv att jag nu åter befinner på mig på markens yta.”

Det är hemskt för alla som drabbas av cancer och ångesten blir fruktansvärd för både den som drabbas och anförvanter. Idag finns bara cellgifter och operationskniven i kampen mot cancer. Om jag hade varit i Mankells situation så skulle jag göra allt för att minska tumörens möjlighet att växa. Henning Mankell skulle naturligtvis försöka ta bort alla sorters sockerarter från kosten och bara äta naturligt fett och protein. Detta för att ta bort näringen för cancercellerna. Nu kanske inte detta räcker  för det kanske har gått alldeles för långt.

Vi har känt till att cancerceller behöver 200 gånger mer glukos (blodsocker) än vanliga friska celler ända sedan 1931 när Otto Warburg fick ett Nobelpris. Varför känner inte sjukvården till detta faktum? Vad jag vet så delas det inte ut några kostråd alls till cancerpatienter. Hur kan man negligera detta?  Jag lider med Henning Mankell som bara får vänta.

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Sedan jag läste om Otto Warburgs Nobelpris 1931 har jag TROTT på att LCHF/ketogen kost kan svälta ut cancerceller.
  Bevisen hopar sig så snart börjar nog hävda att det är så.
  Ett intressant CBN-inslag: http://www.youtube.com/watch?v=OxhNMzIzs3M
  Mer commer.
  Se också http://www.FriskaDiabetetiker.se ”Det är kolhydrater stupid!”

  Mats
  Frisk

  Gilla

 2. En intressant teori runt cancer är att den egentligen är kroppens sista försök till försvar mot en svampinfektion som brutit igenom immunförsvarets alla försök att hålla infektionen i schack

  Erik Enby är en svensk läkare som kämpat (och motarbetats) hårt för dessa teorier
  http://www.kostdemokrati.se/science/2013/08/15/cancer-ar-svamp/

  Läkaren Tullio Simoncini botar cancer på löpande band inte genom att angripa cancern utan genom att slå ut svampinfektionen

  …Och vad är et som göder svamp och candida i synnerhet?
  Jo, socker förstås!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: