Landslagstjej äter LCHF!

december 19, 2011 kl. 2:04 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer

Johanna Almgren, den målfarliga anfallaren i GCF, äter LCHF-mat. Sedan ett och ett halvt år tillbaka har hon ändrat sina matvanor så att den liknar LCHF, mycket fett och lite kolhydrater. Hon har upptäckt att maten betyder 80 procent av prestationen och då duger det inte att bara äta sockerstinn pasta. Att ”kolhydrattanka” är fortfarande djupt rotat hos många idrottsmän men några vågar pröva de nya tankarna med LCHF och upplever att man nu utför bättre idrottsprestationer.

Exempel på idrottsmän är Björn Ferry, Jonas Colting, Johanna Almgren m.fl.

Johanna tycker att hon blir bara ”degig” av en tallrik pasta. Hon har valt bort mjölet och menar att hon aldrig varit starkare än nu med LCHF-kosten. Hon har helt ändrat syn på vad bra mat är.

Vi som hållit på lite längre hälsar dig välkommen i gänget och menar att du har gjort ett av livets viktigaste val. Maten betyder allt om du vill må bra och ha ett starkt immunförsvar. Det sista är nog så viktigt för en elitidrottsman/kvinna att kunna stå emot sjukdomar.

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. LCHF är fantastisk=)

  Gilla

 2. Alla borde läsa den nya boken ”Forsknings-fusket” av docent Ralf Sundberg.

  Han visar hur ekonomiska och politiska särintressen styrt forskningen och vad som är ”sanning” under lång tid, och skapat den enorma miljöskada och sjukdom som finns idag.

  Människorna är utsatt för det allra största bedrägeriet i världshistorien. Det har kostat miljontals människor livet och gett megamiljarder dollar i vinst till företagen som ligger bakom.

  När man läst boken så förstår man att LCHF är en helt naturlig mathållning. Man får hjälp att sortera bort en massa syntetiska matliknande produkter och man kan tolka reklam och tidningsartiklar.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: