Vem kan man lita på?

september 8, 2017 kl. 1:15 e m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

 

 

Om du är metabolt sjuk som några miljoner svenskar är idag så är frågan vem du kan lita på? Idag står frågan om du kan lita på sjukvårdens piller och sprutor eller alternativ behandling där en ketogen kost står i främsta rummet. Det kanske inte hade varit lika självklart för mig som det är idag om jag inte hade haft turen att gå på en föreläsning av Annika Dahlqvist. På den föreläsningen öppnades mina ögon för hur mycket kosten egentligen betyder.

Det är mycket svårt att föreställa sig att läkare och sjukvården kan ha så in i helskotta fel när det gäller behandling av våra metabola sjukdomar. När du besöker en läkare som är omgiven av rostfria pinaler överallt och sin fina vita läkarrock så känns det förstås som att här finns det kunskap i överflöd. När du sedan beger dig till apoteket för att hämta ut dina nya fina piller som är ”vetenskapligt” utprovade så känner du dig rejält trygg. Det är bara ett problem, du blir ju inte frisk. Hur mycket piller du än stoppar i dig så kan de inte hjälpa ditt immunförsvar att läka dina metabola sjukdomar.

Om man jämför sjukvårdens resurser med en budget på över 400 miljarder kronor varje år och med mina som sitter och bloggar i ett lite arbetsrum och säljer böcker från garaget så är det förstås ingen tvekan om vem man kan lita på. Eller?

Om jag var omedveten om hur mycket kosten betyder för hälsan idag så hade jag definitivt litat mer på sjukvården och Livsmedelsverket än på en liten bloggare med ett förråd av böcker i garaget.

Resultat!

För det första är det ju fortfarande miljoner svenskar som inte har en aning om att immunstärkande kost kan vara så avgörande för hälsan. Anledningen är förstås att kostbehandling med ketogen kost LCHF inte syns i media överhuvudtaget. Enda gången LCHF nämns så handlar det om bantning. Men om jag tittar på dels mina egna hälsovinster med ketogen kost så är jag helt säker på att den den typen av kost har hjälpt mitt immunförsvar att läka alla mina metabola sjukdomar som jag haft under cirka 35 år. Jag vet också att mina böcker har hjälpt flera tusen personer att bli helt friska eller alternativt få en mycket bättre hälsa. Om man frågar en läkare hur många diabetiker typ 2 som han hjälpt att bli friska med sina piller och sprutor så kan han, med all säkerhet, inte nämna en enda. För inget av sjukvårdens behandlingar hjälper immunförsvaret att läka inflammatoriska tillstånd i blodbanorna. Därmed kan sjukvården med sina 400 miljarder i skattepengar varje år inte hjälpa en enda metabolt sjuk person.

Sjukvårdens behandlingsinsatser hjälper till att lindra symptom på konstgjord väg men hjälper inte vårt immunförsvar att bli starkare. Jag tycker att det jag just skrivit är häpnadsväckande och chockerande för alla oss skattebetalare. Är vi verkligen med på detta?

https://www.facebook.com/mats.lindgren.9?ref=bookmarks

Tack vare Dig Mats har jag blivit av med ett par sjukdomar. Värt att fira !

Marianne Magnusson

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan stärka upp ditt eget immunförsvar själv. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd och metabola sjukdomar. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej Mats
    Jag själv är ett exempel på att rätt kost ger resultat.

    Gilla

  2. Hei Majvor🌞
    Ja det er greit å følge denne linken til Mats også👍

    Sendt fra min iPad

    Gilla

  3. Ett otroligt bra inlägg! Men skrämmande, har samma erfarenheter och det känns jobbigt att inte kunna gå till en läkare och lita på denna fullt ut.

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.