Två ungdomar med inflammationer i magen!

juni 10, 2018 kl. 1:37 e m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

När jag spelade golf senast med en ny bekantskap så berättade han att hans bägge barn hade mag och tarminflammationer. Den ene med ulcerös kolit och andra barnet med Crohns sjukdom. Bägge barnen hade haft dessa sjukdomar i många år. En lång rad år av lidande alltså och mängder av piller som inte hjälpt särskilt mycket.

Jag frågade min spelkompis om han hört talas om LCHF och ketogen kost? Jag frågade också om sjukvården ordinerat någon speciell kost för barnen? Nej, det kände han inte till och inte heller läkarna som behandlat barnen. Jag berättade att jag själv känner till många som läkt sina mag och tarminflammationer med immunstärkande och icke inflammerande mat som ju LCHF och ketogen kost är.

Att få den informationen är ju en klen tröst för en pappa som gjort vad han har kunnat för sina barn genom åren. Särskilt nu som ena barnet fått operera bort en del av tjocktarmen. Pappan köpte min bok Frisk av mat och skulle läsa på om immunstärkande mat.

Jag är arg på sjukvården och läkarna!

Så här ser sjukvården på ulcerös kolit och Crohns sjukdom!

Visst kan det vara en ärftlighetsfaktor för dessa båda sjukdomar liksom för övriga metabola sjukdomar. Men då bör man vara än mer noggrann att äta icke inflammerande mat och istället äta en kost som stärker immunförsvaret. Men att kosten spelar en så viktig roll tycks inte gå in i huvudet på läkarna. Dessa ungdomar kunde fått ett helt annat friskt liv med ketogen kost.

Läkarna pratar om kommande immunstärkande mediciner. Men de har inte fattat att inflammerande kost instoppat i magen varje dag kan skapa inflammatoriska tillstånd som inte läker utan blir kroniskt. Hur svårt kan det vara? Det går inte med tabletter och det går inte att skära bort besvären med kniven för då kommer andra problem. Men det går att stoppa näringen för inflammationerna genom att äta ketogen LCHF-kost.

Jag har lovat pappan att jag gärna ställer upp och coachar barnen om de vill ha min hjälp.

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 215 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 370 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com

 

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. UC och MC har vissa råd med maten. UC bör sluta med mejerier. MC ska avhålla sig från feta produkter.
    Det är i stort sett det som sägs.
    Jag har själv UC och har experimenterat själv med kosten och LCHF är bäst för mig.

    Gilla

  2. Skrämmande läsning om hur vården behandlar ulcerös colit och chrons, man blir mörkrädd!

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.