Jämför köksavlopp med förträngningar i blodbanorna?

augusti 4, 2018 kl. 12:25 e m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , ,

I ett mail från en av mina läsare och kund berättas om en f.d. sjuksköterska som beskriver att matfett som blir över vid stekning inte skall spolas ner i avloppet. Risken är stor att fettet kan medverka till stopp i avloppet, hävdar sjuksköterskan. Det är förstås inget kontroversiellt i detta påstående från sjuksköterskan eftersom det är sant!

Men nästa påstående av sjuksköterskan gör mig verkligt orolig för sjukvårdens kompetens. Hon hävdar att vid mycket ätande av naturligt fett som smör, olivolja och kokosfett så kan detta fett slamma igen blodbanorna i människokroppen, ungefär som att köksavloppet kan bli igensatt av för mycket fett. Om denna brist på kunskap är typisk för sjukvården så är det förstås skrämmande.

Fettbluffen!

Forskare betalades för bluffstudier för att få socker att framstå som ofarligt och naturligt fett som farligt.

Den dolda sanningen!

Ancel Keys var den forskare som på 60-talet förändrade livsmedelsindustri, sjukvård och läkemedelsindustri. Han påstod via fabricerade data att kolhydrater (socker) var ofarligt och att mättat fett var farligt. Denna studie är sedan länge avslöjad som en bluffstudie men det märkliga är att denna bluffstudie, fortfarande, ligger till grund för vad sjukvården anser orsakar hjärt -kärlsjukdomar, högt blodtryck m.m. Man tror faktiskt på allvar att smör kan orsaka förträngningar i blodbanorna år 2018. Naturligt fett skall alltså fastna och täppa till artärer i blodbanorna, enligt sjukvården. Ungefär som den f.d. sjuksköterskan tror sker i kroppens blodbanor precis som det sker i köksavloppet. Jämförelsen är verkligen inte relevant alls!

Det är skrämmande att sjukvården fortfarande bygger sin behandling av hjärt -kärlsjukdomar m.fl. andra metabola sjukdomar på en sedan länge avslöjad bluffstudie från 60-talet. Kan ingen tala om för läkarna att det är inte sant att naturligt fett skapar förträngningar i blodet. Istället hjälper mycket naturligt fett i kosten till med att hålla blodsockret lågt. Därmed skapas inga inflammatoriska tillstånd i blodbanorna på grund av karamelliserat socker som fastnar där. Förträngningar i blodbanorna skapas av att bakterier, mikrober, svamp m.m. som äter hål på blodväggarna där överskott från blodsocker har fastnat. Detta skapar små sår där immunförsvaret tvingas tillgripa inflammation för att läka såren. Enda sättet att stoppa detta scenario är att ändra sin kost till en fet sådan, ketogen LCHF. Då uppstår inga sår och därmed förträngningar.

Idag skriver läkarna ut statiner (kolesterolsänkande medicin) till cirka 1 miljon svenskar. Denna förskrivning av statiner bygger också på läkaren Ancel Keys bluffstudie från 60-talet. Man vill få ner kolesterolet, som är fett tillverkat av levern och cellerna, med hjälp av kemiska tabletter. Kolesterolet är, bl.a. kroppens eget sätt att sätta plåster på såren i blodbanorna som beskrivits tidigare. Om man tvingar ner kolesterolet i kroppen på kemisk väg så störs och skadas immunförsvaret. Därmed alla dessa biverkningar från statiner.

Säg nej till statiner och ja till naturligt fett!

Om din läkare vill skriva ut statiner till dig så ska du kräva att få se vetenskapen bakom. Idag skriver läkare ut statiner, på ren rutin, som skadar immunförsvaret i tron att så gör även alla andra läkare. Men de bygger fortfarande sina statin-recept på bluffstudien av Ancel Keys på 60-talet. Tala om för din läkare att immunförsvaret skadas av statiner och att naturligt fett stärker och stimulerar immunförsvaret.

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 215 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 370 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com

 

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Bra att du ständigt skriver upplysande artiklar. Det florerar så mycket konstiga ideer tyvärr.

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.