Pandemi!

februari 17, 2012 kl. 10:09 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , ,

Bild

I programmet Debatt igår diskuterades Svininfluensan och vaccineringar kring den. Jag var själv en av dom som valde bort vaccinering. 60 procent av svenska folket valde att vaccinera sig mot Svininfluensan. Minst 130 barn har fått Narcolepsi(sömnsjuka) på grund av bi effekter av vaccineringen.

När ansvar ska diskuteras så finns där sällan eller aldrig någon som säger att vi hade fel och nu ska vi försöka gottgöra detta. I Sverige gömmer vi oss så långt det nånsin är möjligt bakom paragrafer, regler och ”demokratiska beslut”. Några föräldrar berättade i programmet hur deras barn kommer att få leva med sitt handikapp till livets slut och enorma krav ställs plötsligt på föräldrarna.

Politiker liksom tjänstemän och diverse försäkringsbolag har plötsligt väldigt lite ansvar och väldigt lite inflytande. Alla förklarar att de inte har gjort något fel och att vaccineringen var frivillig. Frivillig, pyttsan heller, man måste vara mycket stark och ha en egen tro och teori på varför man valde bort vaccineringen. Det var ett enormt pådrag från myndigheter, massmedia och inte minst Smittskyddsinstitutet om att vi alla måste vaccinera oss. Annars kan en katastrof inträffa. Vissa fristående experter förklarade att det var en mycket mild influensa som var i antågande och att man inte behövde några massvaccinationer.

I dagarna förhandlar man med läkemedelsindustrin om avtal att köpa nya vaccin inför kommande epidemier. Det är klart att om man köper in stora mängder vaccin som skall räcka för att vaccinera en hel befolkning så är det förstås kapitalförstöring om vaccinet ligger och blir dåligt.

Vi tänker fel!  Grundtanken är förstås god att vi ska hjälpa vårt immunförsvar att försvara oss genom vaccinering när influensorna kommer. Det är bara det att resultatet blir det omvända. Ju mer vi försöker hjälpa vår immunförsvar med konstgjorda vacciner desto mindre starkt blir vårt immunförsvar vid nästa epidemi.

Smittskyddsinstitutet och andra potentater borde tänka friskvård mycket mer än vacciner. Där har kosten en avgörande betydelse. Om du äter en icke inflammerande kost, LCHF-kost, blir ditt immunförsvar automatiskt mycket starkt eftersom ditt immunförsvar inte behöver arbeta hela tiden mot inflammationsdrivande socker i dina blodbanor. Än så länge vågar inte många tänka i de här banorna men jag tror att det är den enda framkomliga vägen.

Vi kan inte vaccinera oss mot allt! Vi måste våga lita mer på vårt naturliga försvar och vi måste lära oss mer om hur det verkligen fungerar i kroppen. Om vi har ett naturligt start immunförsvar så tål vi en och annan influensa och dessutom kan kroppen tillgodogöra sig antikroppar mot just den bakterien till skillnad mot vaccinet som bara hjälper för stunden.

Om vi ska komma bort ifrån symtomtänkandet och kvick fix-syndromet inom sjukvården så måste vi våga se alla nya hälsovinster som kommer utifrån ett nytänkande om kostens betydelse för hälsan. Hela lchf-rörelsen kan ju visa upp massor med exempel på människor som fått ett nytt liv tack vare att de vågat lägga om sin kost. Många av dessa människor har tidigare prövat allt som sjukvården har att erbjuda utan några hälsoförbättringar. 

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Tjosan, här blir det inte nån vaccinering i år heller. Vi vägrade förra året och alla år innan oxå förresten. /Nilla

  Gilla

 2. Sjukvården är en katastrof. Allt mer framträder bilden av helt igenom korrupt system där BigPharma är den stora vinnaren och folket förloraren.

  Boken ”Forsknings-Fusket” av Ralf Sundberg visar detta på ett övertygande sätt.

  Det är dags att folket ställer krav på politiker och myndigheter att arbeta för folket.

  Gilla

 3. Vi valde också bort vaccinet, och jag minns med fasa när jag på vårdcentralen då det vaccinerades som mest, och föräldrar stog i kö med sina små barn för att ge dem giftet.. tror de är mäktigt arga idag

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: