#Friskavmat Ska vi stämma staten?

november 25, 2016 kl. 12:04 e m | Publicerat i Okategoriserade | 5 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

2016-07-07 10.20.55 Dela gärna detta inlägg!

I ett antal artiklar har jag beskrivit hur svårt det är att nå ut med den ketogena kostens läkande kraft istället för förgiftande läkemedel. Informationen om att folk blivit friska från svåra metabola sjukdomar nonchaleras särskilt av Sjukvården, läkare , Livsmedelsverket, Socialstyrelsen, Läkemedelsverket m.fl. Frågan är om vi förtjänat en sjukvård som bara är inriktade på kemiska tabletter och som inte angriper orsaker utan bara fokuserar på symtom?

Särskilt nonchaleras krav på att Statens (det är ju vi) olika myndigheter skall initiera nya koststudier som verkligen prövar om den ketogena kosten LCHF kan reversera eller förebygga sjukdomar som diabetes typ 2, hjärt -kärlsjukdomar, reumatisk värk, cancer plus en hel rad andra. Idag är kostråden från sjukvård och Livsmedelsverk det totalt motsatta mot vad som verkligen fungerar. Det vet alla vi som blivit friska från just ovanstående inflammatoriska tillstånd eller alternativt gjort stora hälsovinster jämfört med tidigare.

unknown

En grupptalan mot Staten?

Jag själv liksom tusentals andra har ju upptäkt att om man gör precis tvärtemot mot sjukvårdens behandlingar och det rakt motsatta mot fettsnåla kostråd så kan man stimulera immunförsvaret såpass mycket att de metabola sjukdomarna försvinner eller aldrig får fäste. Men innan vi vågade ta det steget så har många av oss lidit i många år av förgiftande tabletter och okunniga kostråd. Med all säkerhet helt i onödan med tanke på den information som finns idag.

Vi tusentals människor som upptäkt att vi lidit helt i onödan och att vi aldrig fått någon information från sjukvården om att det finns alternativ till förgiftande läkemedel och direkt felaktiga kostråd borde stämma staten för onödigt lidande. Sjukvården och statens olika myndigheter har inte beaktat eller vidtagit åtgärder för att kontrollera om uppgifterna stämmer att tusentals sjuka i olika slags metabola sjukdomar har blivit friska av naturlig mat. 

En riktigt dyr grupptalan mot Staten för felaktig sjukvård, felaktiga kostråd och förgiftande mediciner i många år borde sätta fart på debatten och tvinga myndigheter till åtgärder. Det skulle vara intressant att höra din åsikt om detta?

images M

Sjukvården är kidnappad av läkemedelsindustrin!

Idag styr läkemedelsindustrin hela läkarutbildningen, vilka mediciner som läkarna skall skriva ut och vilka behandlingsåtgärder som skall vidtagas. Det finns nästan ingen förebyggande friskvård alls och vården består av symptom-lindrande tabletter tillsammans med kolesterolsänkande medicin. T.ex. anses naturligt fett som smör orsaka hjärt -kärlsjukdomar när det i själva verket är tvärtom. Det naturliga fettet stimulerar immunförsvaret och håller det starkt. Än värre är när läkarna skriver ut statiner för att sänka det kroppsegna fettet kolesterol som är en viktig del av immunförsvaret.

Cancervården är kanske den värsta syndaren där man inte har någon som helst fungerande förebyggande friskvård. Detta trots att man vetat om sockrets avgörande roll för cancertumörers tillväxt i 90 år.

I FASS-katalogen finns bara olika slags kemiska preparat men inte någon annan information om andra åtgärder som att en naturlig ketogen kost kan både läka och förebygga metabola sjukdomar. Vi , Staten, måste ta bort läkemedelsindustrins monopol på mediciner. Det är ganska löjeväckande att tro att läkemedelsindustrin vill att vi ska bli friska. De lever ju på att vi håller oss sjuka av t.ex. inflammerande livsmedel eller förgiftande mediciner.

images smr_124422494 images

Sjukvården skall förändras!

Det är vi som betalar för sjukvården i Sverige. Sjukvården måste byta strategi till att fokusera på åtgärder som stimulerar det egna immunförsvaret istället för som nu att vara helt i händerna på läkemedelsindustrin. Dessa aktieägare i denna industri har nämligen en helt annan strategi, att vi ska äta så mycket och så många mediciner som möjligt under så lång tid som möjlig. Då blir det klirr i kassan. Sjukvården fungerar istället som langare för läkemedelsindustrin av förgiftande mediciner som ofta är beroendeframkallande. Det är inte acceptabelt, åtminstone inte för mig som är med och betalar för denna sörja.

Har du blivit frisk av ketogen kost LCHF eller gjort stora hälsovinster av densamma? Då har du agerat tvärtemot sjukvårdens råd och rekommendationer och är berättigad till att vara med i en stämning mot Staten. Så skriv gärna i kommentarerna om du tycker att det är dags att stämma Staten och dess olika myndigheter! 

Lycke 2016-11-25

Mats Lindgren

Snart är det Jul!

_JHE5949w_logo bokomslag-2016-11-13

Ge bort min bok ”Frisk av mat” till någon som behöver den. Det kan bli julens bästa present! Fyll i kontaktformuläret nedan. Jag kan skicka boken direkt till den som behöver den.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

 

5 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. En strålande idé!!
    Hade jag fått mitt ben avsågat p g a felaktiga kostråd för min diabetes, så är det solklart att jag skulle ställa upp på en allmän kollektiv stämning av både stat och livsmedelsverk…eller om jag vore tvungen att genomgå dialys för att mina njurar blivit förstörda….eller fått min mage stympad i mina bästa ungdomsår…hemska tanke!!
    Tänk så mycket lidande som kunde undvikas med bättre friskvård än denna dåliga sjukvård…?
    Och att sedan dessutom vara tvungen att betala skatt för detta ovetenskapliga sätt att behandla sjukdomar på, verkar som, milt uttryckt, ett dåligt skämt ….såvida vi inte garanterat hamnar i paradiset efter vårt jorde-lidande?
    En sann scientist borde vara öppen för olika alternativ, samla in data och jämföra olika hypoteser…. Att bara envist vifta bort vinnande lösningar som fungerat för många personer, anekdoter eller inte, är helt enkelt ovetenskapligt…det är faktiskt enbart dumt!!

    Gillad av 1 person

  2. Ja det finns alldeles för många okunniga läkare eller så tjänar man pengar på att hålla människor fortsatt sjuka.

    Gilla

    • Att hålla människorna lite lämpligt krassliga och sjuka är ju en gigantiskt
      penningindustri för många.
      Och tabubelagt minst sagt att orda om.
      Vården är så kapad man nånsin kan
      vara av industrin.
      En frisk stark människa är ej ”lönsam”
      punkt slut.
      Nån som någonsin hört en politiker ordat runt detta?

      Gilla

  3. Bra idé! Det borde finnas någon advokat som blivit hjälpt av LCHF och är villig att föra vår talan. Bidrar gärna med några kronor för detta ändamål.

    Gilla

  4. […] mitt förra inlägg, ”Ska vi stämma staten” tog jag upp frågan om Staten borde stämmas inför domstol pga felaktig sjukvård och felaktiga […]

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.