Immunförsvaret förebygger och läker!

juli 8, 2018 kl. 11:46 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

 Dela gärna!

Det är en relativt långsam men säker process att stärka immunförsvaret och förbättra ämnesomsättningen i kroppen. Du gör det bäst med ketogen LCHF-kost. Det är naturligt fet mat som innehåller minimalt med inflammerande kolhydrater som du ska äta. För mig tog det cirka 6 månader innan nästan alla metabola sjukdomar var väck från min kropp. Då hade jag haft diabetes typ 2, kärlkramp, reumatisk värk, prostatainflammation och kronisk bronkit i många år.

Det finns inget annat sätt, mig veterligen, att få ett friskt och starkt immunförsvar som kan försvara och och läka inflammatoriska sjukdomar i kroppen. Egentligen är det helt fantastiskt att det fungerar med tanke på våra okunniga läkare som bara skriver ut piller.

Vi har ett 40-tal metabola sjukdomar som får sin näring från fettskrämd och kolhydratrik mat. Det går alltså inte att bli frisk om du inte ändrar din livsstil och där är maten den främsta komponenten.

Den sjuka sjukvården!

Vi har fått lära oss att det bara är kemiska piller som kan hjälpa oss. Det är okunniga läkare som ligger bakom detta, som inte har lärt sig hur ämnesomsättningen fungerar och de är verkligen helt indoktrinerade av läkemedelsindustrin. Egentligen är det en kemisk pillerindustri som med hjälp av skattemedel vill sälja så många piller som möjligt.

Om nu politiska partier tävlar om, inför valet, att ge sjukvården så mycket skattemedel som möjligt så kommer det ändå inte hjälpa även om vi stoppar in hela Sveriges BNP i sjukvårdens svarta hål. Sjukvården har nämligen helt fel förklaringsmodell och därmed blir också behandlingsinsatserna därefter. Våra läkare tror nämligen att naturligt fett som t.ex. smör täpper igen blodkärlen. Istället är naturligt fett läkande och smörjande och vårt eget kroppsegna kolesterol fungerar som ett slags plåster på sår i blodbanorna orsakade av ett överskott av blodsocker. Överskott av blodsocker är inflammerande och leder till metabola sjukdomar. Med ketogen LCHF-kost bildas inget överskott av blodsocker och därmed inga metabola sjukdomar.

Enkelt sätt att läka sin sjuka kropp!

Ketogen kost LCHF är kanske för enkelt! Alla dessa fina patenterade kemiska piller med fina latinska namn kan inte tävla med immunstärkande mat. Tänk efter en stund och fråga dig om du känner till någon läkare som har botat en metabol sjukdom med kemiska piller? Jag känner inte till någon! Ändå fortsätter denna skandal år efter år och man använder våra skattepengar att betala för symptomlindrande piller, i bästa fall, utan att göra något åt orsakerna.

Jag vet att mina böcker, utbildningar och denna blogg hjälpt tusentals personer att få en bättre hälsa eller bli helt friska. Immunförsvaret har då blivit så starkt med hjälp av den immunstärkande kosten att man svälter ut inflammatoriska sjukdomar.

Min bok, Frisk av mat, säljs inte längre via Adlibris och Bokus. Du kan endast köpa den via denna hemsida. I höst och vinter funderar jag på att skriva en thriller-deckare om de pågående skandalerna i sjukvården, läkemedels och livsmedelsindustrin. Den kan bli spännande!!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 215 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 370 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com

 

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej!
    Jag vill gärna beställa bägge.
    Soliga hälsningar Jeanette Söderberg Gansmoe

    Gilla

  2. Hej Jeanette! Tack för beställning. Maila mig till lindgren.mats8@gmail.com så skickar jag tillbaka en betalningsanvisning.
    Mvh
    Mats Lindgren

    Gilla

  3. hej detta med sköldkörtel .Fick nu besked att jag har knölstruma, de vill ta bort hela körtel. Men jag kände att ”måste tänka över” satts in låg dos levaxin . Vad tror du kan maten vara rätt väg mvh annelie

    Gilla

    • Hej Annelie! Du behöver inte tveka, ketogen kost LCHF är absolut rätt väg för dig att bli frisk. Det är bara att sätta igång och du kan få god hjälp av min bok Frisk av mat och Mats LCHF-utbildning.
      Mvh
      Mats Lindgren

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.